Savimi pasitikinčioms moterims – kelnių kostiumas. Foto

Nesuklysime sakydami, kad kelnių kostiumas moterų spintoje – jokia naujiena. Šiandien į tokį vakarinę suknelę iškeičia ne tik užsienio, bet ir Lietuvos garsenybės. Kaip vilkėti kostiumą šiuolaikiškai?

Kad kelnių kostiumas neatrodytų tarsi atgyvena, visų pirma, vertėtų išsirinkti modernų kirpimą. Kostiumas turėtų gulti it nulietas. Paieškokite įdomesnių detalių: įmantresnių švarko atvartų, patrumpinto silueto kelnių, galbūt dioriško itin liemenuoto švarko.

Ciara, Catherine Bell, Jamie Chung
Ciara, Catherine Bell, Jamie Chung
Vida Press

Naujo kvėpavimo kostiumui suteiks madingi audiniai. Būsimo sezono kolekcijose dominuoja metalizuoti paviršiai, tad auksu, sidabru ar spalvingu metalu žėrinti švarkas – šauni investicija. Prie tokio švarko derinkite arba taip pat blizgaus audinio, arba vienspalves kostiumo kelnes.

"Lanvin", Milla Jovovich
Vida Press

Nemanykite, kad tik juodas kostiumas gali tarnauti ilgai. Yra kur kas daugiau klasikinių, bet įdomesnių atspavių: tamsiai mėlyna, slyvų, bordinė, smaragdinė, smėlinė ar pastaruoju metu ypač madinga balta. Vis dėlto šaltuoju metų laiku patariame vilkėti tamsesnius kostiumus, šviesius palikite pavasariui ir vasarai.

Celine Dione, Kim Basinger
Celine Dione, Kim Basinger
Vida Press

Norite vilkėdama kostiumą atsidurti dėmesio centre? Tuomet tiks ryškus. Raštuotas audinys, raudona, oranžinė ar kita sodri spalva nokautuos bet kokius kuklesnius variantus. Tačiau sodraus kostiumo siluetas turėtų būti minimalistinis, taip pat ir aksesuarai.

Freida Pinto, Rasa Arlauskienė, Rosie Huntington-Whiteley
Freida Pinto, Rasa Arlauskienė, Rosie Huntington-Whiteley
Sipa Press, Šarūno Mažeikos (DELFI), Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Nebijokite derinti skirtingo švarko ir kelnių. Gali skirtis ne tik audinys, bet ir spalva. Tačiau jei derinate skirtingus paviršius, išlaikykite artimą spalvinę gamą, pavyzdžiui, juodos kelnės ir tamsiai mėlynas švarkas. Šaltuoju metu madinga derinti vilnos audinį ir odą arba faktūriškus paviršius.

Filippa Lagerback, Olivia de Borbon
Filippa Lagerback, Olivia de Borbon
Vida Press

Jei vilkite klasikinį juodo kostiumo ir baltų marškinių ansamblį, avėkita aukštakulnius batelius. Tai pabrėš moteriškumą, atrodysite grakštesnė.

Shailene Woodley, Michelle Williams, Jessica Biel
Shailene Woodley, Michelle Williams, Jessica Biel
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis