Kito sezono tendencijos, tinkamos jau šiandien. Foto

Jau dabar pradėkite domėtis būsimo sezono naujienomis. Vasariškas tendencijas lengvai pritaikysite žiemos garderobe, jei atkreipsite dėmesį į spalvas, faktūras ir detales.

Etnostilius

Vėl grįžta etnomotyvai, pavasarį vyraus gentims būdingi raštai, kaubojiškas stilius, kutai ir visa, kas pabrėžia vieną ar kitą kultūrą. Žieminį garderobą paįvairinkite kutuota skara, į pončą panašiu megztiniu, kaubojiškais auliniais arba etnoraštais margintais drabužiais.

"Chanel" modeliai, skara ir megztinis "Massimo Dutti"
AP/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Modernusis menas

Menas ir mada vis dažniau susilieja. Šiltojo sezono kolekcijose dizaineriai drabužius ištapė pačiais įmantriausiais piešiniais, nuo pikasiškų iki primenančių Jacksono Pollocko abstraktųjį ekspresionizmą. Tapybiški drabužiai patiks mėgstančioms išsiskirti iš minios ir nebijančioms naujovių.

"Celine" ir "Jil Sander" modeliai, švarkas "Stradivarius", palaidinė "QS by s.Oliver"
AOP ir gamintojo nuotr.

Marškiniai

Pavasarį ir vasarą marškinius matysime visur: jie derinami prie kelnių, šortų, sijonų, vilkimi po suknelėmis, galų gale iš jų siuvamos suknelės. Svarbus akcentas – marškinių apykaklė, taigi drąsiai ant marškinių vilkitės šiltesnį megztinį ir ištraukite apykaklaitę.

"Bottega Veneta" ir "Dior" modeliai, marškiniai "Kocca" ("Aprangos galerija") ir "Massimo Dutti"
AOP ir gamintojo nuotr.

Sportas

2014 m. pavasario kolekcijose kaip niekada daug sportinio stiliaus variacijų. Jam pasidavė net prabangiausi mados namai „Gucci“, „Tom Ford“, „Emilio Pucci“ ir kiti. Tačiau šįkart prie sportinių drabužių derinami moteriški aksesuarai, pavyzdžiui, aukštakulniai ir prabangūs papuošalai. Darbe puikiai tiks sportinio stiliaus megztinis aukštu kaklu ar beisbolininkų tipo švarkelis. Tokius drabužius derinkite prie klasikinių: pieštuko silueto sijono, kantuotų kelnių, formalio suknelės.

"Vera Wang" ir "Iceberg" modeliai, megztinis "Hugo Boss", sijonas "Mango"
AOP ir gamintojo nuotr.

Rausvos pastelės

Šių metų pavasario ir vasaros podiumuose karaliauja švelnūs rausvi atspalviai. Jie pabrėžia moteriškumą, atrodo romantiškai ir nerūpestingai. Žiemą įsigykite minkštą rausvą megztinį, švarką, nuo šalčių ginikitės stilingu rausvu paltu.

"Narciso Rodriguez" ir "Burberry" modeliai, megztinis 'Kocca" ("Aprangos galerija", švarkas "Marella"
AOP ir gamintojo nuotr.

Metalo blizgesys

Metalizuoti audiniai madingi jau kurį laiką, tačiau pavasarį jie užims dar tvirtesnes pozicijas. Šaltuoju metu ieškokite metalizuoto sijono, suknelės ar megztinio. Jei sidabru bei auksu žvilgantys drabužiai atrodo pernelyg iššaukiančiai, įsigykite blizgantį aksesuarą, pavyzdžiui, šaliką arba rankinę.

"Lanvin" ir "Diane von Fustenberg" modeliai, rankinė "Pull & Bear", švarkas "Mango"
AOP ir gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis