Kokie megztiniai madingi šį rudenį

Kažin ar įsivaizduojame šaltąjį sezoną be megztinių. Šilti, praktiški, jaukūs ir stilingi - megztiniai ir nertiniai įtraukti į rudens privalomų pirkinių sąrašą. Kokiais megziniais rengtis ragina mados žinovai šįmet?

Madingi subtilūs žemės atspalvių megztiniai, kuriems jaukumo suteikia laisvas siluetas, sukritusios apykaklės ir švelnūs pluoštai. Tokie megztiniai vilkimi kaip suknelės arba derinami prie siaurų džinsų, kelnių bei sijonų.  Mėgstančios išryškinti figūrą laisvo silueto megztinius gali sujuosti siauru dirželiu, šis pabrėš liemenį ar klubus, papuoš ansamblį.

"Le Muse" modelis
Gamintojo nuotr.

Tarp tendencingų ir minkštutėlio kašmyro megztiniai. Kašmyro vilna išsiskiria kokybe, patvarumu, lengvumu ir prabangiu žvilgesiu. Šios vilnos megztiniai atrodo elegantiškai, tinka ne tik kasdieniam, bet ir solidesniam įvaizdžiui, kašmyrinis megztinis puikiai atrodys prie pieštuko silueto sijono ar tiesių kantuotų kelnių. Šįmet dizaineriai kašmyrą siūlo derinti su minimalistinėmis formomis, žvilgiais paviršiais ir oda.

"Anthony Vaccarello" modelis
Reuters/Scanpix
"Emporio Armani" modelis
Gamintojo nuotr.

Kaip ir kasmet madingi sportinio stiliaus megztiniai. Paprastai jų juosmuo ir rankogaliai mezgami stulpeliu, o likusi dalis pasirinktu lygiu ar reljefiniu raštu. Anksčiau tokio stiliaus megztiniai buvo derinami prie džinsų, o šiandien jie vilkimi prie nėrinuotų ar šilkinių suknelių, sijonų ilgais skeltukais ir aukštakulnių batelių. Kontrastingi deriniai - ryški rudens ir žiemos tendencija, tad nebijokite maišyti skirtingų stilių ir audinių drabužių.

"Louis Vuitton" modelis
Sipa/Scanpix
"Celine" modelis
Sipa/Scanpix

Kokių megztinių žvalgytis parduotuvėse?

* Aukštu sukritusiu kaklu
* Laisvo silueto
* Megztų iš kašmyro vilnos
* Neutralių, pastelinių ir žemės spalvų (juoda, balta, pilka, tamsiai mėlyną, bordinė, kreminė, žydra, alyvų, rusva ir įvairūs rudi atspalviai)
* Megztinių-suknelių (ilgi tiesaus silueto megztiniai)
* Sportinio stiliaus

Megztiniai iš 2013-2014 m. rudens ir žiemos kolekcijų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis