3 mados tendencijos, tinkamos vėsesniam pavasariui

Po puošnios, ryškios ir margos žiemos neišvengiamai turi ateiti santūresnis pavasaris. Deja, pavasario pradžia nedžiugina šiltais orais, bet šiltojo sezono tendencijas galime pritaikyti ir žiemiškam šaltukui.

Pastelės
Pernykštis žavėjimasis ryškiomis spalvomis kiek aprimo. Grįžta švelnūs melsvi, žalsvi, rožiniai ir alyviniai tonai. Pasidairykite pastelinių atspalvių palto, pirštinaičių ar megztinio.

Aktorė Eva Mendes
Aktorė Eva Mendes
Buzzfoto/Scanpix


Grandžo stilius
Po baroko – rokas! Vargu ar Kurtas Cobainas galėjo įsivaizduoti, kad įkvėps perregimų languotų suknelių madą, kuria ypač susižavėjo mados namai „Dries Van Noten“. Languoti audiniai, nuspurę kraštai, oda ir grubi avalynė, šie madingi elementai puikiai tiks ir šaltesniam metui.
Severija Janušauskaitė
Severija Janušauskaitė
DELFI / Tomas Vinickas

Sidabras
Kelis sezonus karaliavęs auksas užleido vietą sidabrui. Negali sakyti, kad šis perdėm subtilus: ant podiumų netrūko dizainerio Paco Rabanne stilių primenančių stambių žvynelių ir ant kičo ribos balansuojančių sidabrinių sijonų bei kelnių. Niūriu oru viena kita sidabru žaižaruojanti detalė (pavyzdžiui, žvilgus šalikas, kepurė arba rankinė) pagyvins ansamblį, .
"Chanel"
Scanpix
Nuotraukos gamintojų ir iš matchesfashion.com archyvo

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis