Populiariausi šių dienų straipsniai:
- 5 stiliaus idėjos išraiškingų figūrų moterims (FOTO)
- Kaip jaukiai ir patogiai įsikurti mažoje erdvėje
- Kokia spalva, atliekant makiažą, visiškai netinka vyresnėms moterims
- Medus – ideali kovos su antsvoriu priemonė
- Kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Reikės:
1,5 litro vandens,
200 g vištienos filė,
80 g ryžių,
1 didesnė morka,
2 bulvės,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
0,5 a.š. kario,
300 gr. lydyto sūrio,
druskos,
pipirų,
šviežių krapų.
Kaip gaminti
* Į vandenį beriam druskos, pipirų ir verdam vištienos filė apie 20 min. Išimame ir supjaustome mažais gabaliukais. Į mėsos sultinį suberiame ryžius, paverdame apie 5 min., tuomet sudedame kubeliais pjaustytas bulves, burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną.
* Verdame, kol bulvės ima minkštėti. Tada sudedame supjaustytą mėsą, susmulkintą česnaką ir suberiame karį. Paverdame apie 10 min. Nukeliame puodą nuo ugnies, sudedame sūrį, maišome, kol išsilydo. Įberiame krapų. Skanaus!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!