Lieknėjimo projekto dalyvė Živilė: giminės galvojo, kad vėl laukiuosi

„Aš galiu sulieknėti!“ – drąsiai pareiškė 31-erių metų dviejų dukrų mama Živilė Petrošienė. Moteris tris savaites laikysis specialaus „Nutriless“ plano ir sau bei kitiems bandys įrodyti, kad gali susigrąžinti dailias kūno linijas.

Matavimosi kabinoje – nusivylimas

Turėti aiškų tikslą – tokia yra pagrindinė rekomendacija, kurią duoda specialistai lieknėti pasiryžusiems žmonėms. Živilė mėgsta puoštis, todėl jai ypač patiko idėja, kad kūno pokyčiai bus fiksuojami ne lipant ant svarstyklių, o matuojantis dailią suknelę, kurią jai parinks profesionali stilistė, knygos „Spintologija“ autorė Agnė Gilytė.

Projekto organizatorių nuotr.

Į pirmąjį susitikimą matuotis suknelės Živilė atskubėjo apsirengusi džinsais, aptemptais marškinėliais ir plačiu švarku. Moteris nekantravo pasimatuoti jai parinktas sukneles ir prisiminė tuos laikus, kai be vargo galėjo puoštis 36 dydžio drabužiais. Dabar Živilės spintoje galima rasti tik 40-42 dydžio sukneles.

Projekto organizatorių nuotr.

„Kai mano giminaitė paklausė ar vėl laukiuosi, pasakiau sau, kad viskas, užtenka – reikia sulieknėti“, – stilistei guodėsi Živilė. Moteris prisipažino, kad labiausiai kilogramai jai kaupiasi ant pilvo, šlaunų ir sėdmenų. Svoris, kurį dabar rodo svarstyklės yra toks, koks buvo, kai Živilė laukėsi antrosios dukrelės. Dabar jos mažylei jau šešeri su puse.

Stilistė A.Gilytė nuramino projekto dalyvę, kad yra daug gudrybių, kuriomis galima nukreipti dėmesį nuo probleminių vietų ir akcentuoti tai, kas gražu. Svarbiausia, žinoti, kaip teisingai tą daryti. Jeigu jūsų kūno sudėjimas panašus kaip Živilės, šie patarimai gali būti naudingi ir jums.

Projekto organizatorių nuotr.

Stačiakampio (laikraščio) sudėjimo moterims, kai pečiai, talija ir klubai yra beveik vienodos apimties, stilistė rekomenduoja:

* Maskuoti centrinę kūno dalį. Tokio sudėjimo moterims netinka siauri dirželiai, margi, smulkūs ornamentai ir drabužiai, kurie yra labai aiškiai padalinti per vidurį.
* Nešioti drabužius su pažeminta liemens linija. Marškinėliai, megztukai, švarkai ar pan. turi būti ilgesni nei iki liemens.
* Atkreipti dėmesį į kojas. Tinkamiausios kelnės yra tiesaus kirpimo arba į galą siaurėjančios. Vengti platėjančių kelnių.

Tikslas – pasipuošti balta suknele

Matuojantis stilistės parinktus drabužius Živilės akys labiausiai sužibo apsivilkus baltą kaip sniegas Ivo Nikkolo suknelę. Būtent ja moteris norėtų pasipuošti ypatinga proga. Stebėdama, kaip neužsisega užtrauktukas, o kūno linijos išduoda visas ilgai kauptas paslaptis, Živilė dar labiau pasiryžo lieknėti.

Projekto organizatorių nuotr.

„Niekada nieko nedariau, kad atsikratyčiau antsvorio. Dietos esu laikiusis vos dvi dienas. Dabar man bus labai gera proga įrodyti sau, kad vėl galiu dėvėti įprasto dydžio drabužius. Aš nesu kompleksuotas žmogus, svoris man gyventi netrukdo, bet aš žinau, kokia buvau ir noriu vėl matyti tą moterį veidrodyje“, – kalbėjo Živilė.

Stilistė A.Gilytė įsitikinusi, kad atsikračiusi perteklinių kilogramų projekto dalyvė pamatys akivaizdų skirtumą. Drabužis turėtų gulti nepriekaištingai, o balta spalva – ypač rekomenduojama moterims, kurios nori išsiskirti ir būti dėmesio centre.

Projekto organizatorių nuotr.

Suknelė išrinkta, tikslas – aiškus. Po susitikimo su stiliste Živilė išskubėjo į dietologijos kliniką „Dietos sistema“, kurioje buvo užfiksuoti visi jos duomenys. Ten jai buvo atlikta išsami kūno sudėties analizė.

Šiuo metu Živilės kūno masės indeksas (KMI) yra 25,5, riebalai sudaro 31.5 proc. kūno svorio, tai yra virš moterims įprastos normos. Projekto dalyvės tikslas – per tris savaites padailinti kūno linijas ir 40 dydžio drabužius iškeisti į 38.

Taip pat buvo išmatuotos Živilės kūno apimtys. Tai padės projekto pabaigoje objektyviai įvertinti moters kūno linijų pokyčius.

Kaip Živilė lieknės?

MITYBA. Živilė lieknės laikydamasi labai mažo kaloringumo „Nutriless“ mitybos plano:

* 10 dienų įprastus pusryčius, pietus ir vakarienę ji pakeis „Nutriless“ VLCD produktais – šokolado bei vanilės skonio kokteiliais ir kremine vištienos sriuba. Planą rasite čia.

* Likusias 11 dienų moteris laikysis mitybos specialisto Artūro Sujetos sudaryto mitybos plano ir toliau vartos „Nutriless“ produktus.

Šio plano pagrindinis tikslas – išjudinti organizmą iš sąstingio ir padėti atsikratyti pirmųjų kilogramų. Vartodama „Nutriless“ produktus Živilė kasdien gaus visas organizmui reikalingas maistines medžiagas ir išvengs perteklinių kalorijų.

Projekto organizatorių nuotr.

SPORTAS. Taip pat viso projekto metu moteris sportuos.

* 10 dienų, kol vartos tik „Nutriless“ pakaitinį maistą, Živilė per dieną turės kasdien nueiti po 10 tūkstančių žingsnių bei daryti lengvas mankštas (pavyzdžiui kalanetiką).

Asmeninių trenerių portalo „Sporto birža“ įkūrėja Vlada Musvydaitė pažadėjo, kad jeigu projekto dalyvė sąžiningai laikysis jos nurodymų, po savaitės bus apdovanota nauja sporto apranga.

Projekto organizatorių nuotr.

Užsakymo nr.: PT_69227194

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis