MOTERS premjeroje – šešiems „Oskarams“ nominuota stilinga drama „Nematomas siūlas“

Ką veiksite kovo 8 d.? Žurnalas ir portalas MOTERIS kviečia į kiną – į išskirtinę stilingos romantinės ir labai moteriškos dramos „Nematomas siūlas“ premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Kino klasika tapusius filmus „Pašėlusios naktys“ ir „Magnolija“ sukūręs režisierius Paulas Thomas Andersonas pristato dar vieną savo šedevrą – romantinę dramą „Nematomas siūlas“, kuriam pats parašė scenarijų ir kurį pats nufilmavo, debiutuodamas kaip kino operatorius. Filmas nominuotas net šešiems JAV kino akademijos apdovanojimams – „Oskarams“, kurių laureatai bus paskelbti kovo 4 d. Los Andžele, t.y. prieš pat filmo premjerą Lietuvoje.

Filmo kūrėjų archyvas

Ketvirtam ir, berods, paskutiniam „Oskarui“ nominuotas neseniai apie savo karjeros pabaigą paskelbęs aktorius Daniel Day-Lewis filme „Nematomas siūlas“ vaidina mados dizainerį. Dizainerį iš didžiosios raidės – Reinoldą Vudkoką, kuris kartu su savo seserimi Sirile (akt. Lesley Manville) 1950-ųjų Londone rengia Didžiosios Britanijos grietinėlę: karališkąją šeimą, kino žvaigždes, aukštuomenės damas, turtingas paveldėtojas ir vakarėlių liūtes. Jų visų stiliaus ir žavesio paslaptis – Reinoldo Vudkoko apdarai. Į užkietėjusio viengungio ateljė plūsta tūkstančiai moterų, tačiau nė viena nesuvirpina maestro širdies.

Filmo kūrėjų archyvas

Dizainerio mūza ir meiluže tampa padavėja Alma (akt. Vicky Krieps), su kuria jis susipažįsta viename restoranėlyje. Ypatingu grožiu ar išskirtinėmis manieromis nepasižyminti Alma apsigyvena Vudkoko mados namuose ir po truputį pradeda keisti juose nusistovėjusią tvarką, o tuo pačiu – ir mylimojo Reinoldo gyvenimą. Ilgus metus kruopščiai kurta mados imperija ima svyruoti ties žlugimo riba, kai talentingojo dizainerio kasdienybė nusidažo savitais prieraišumo ir jokių ribų nepaisančios meilės atspalviais. Su ypatingų grybukų skoniu...

Filmo kūrėjų archyvas

Subtili, jautri ir prie kino ekranų net vyrus prikaustanti šešiems „Oskarams“ nominuota romantinė drama „Nematomas siūlas“, kurioje pirmuoju smuiku griežia neprilygstamasis Daniel Day-Lewis, Lietuvoje startuos per MOTERS premjerą kovo 8 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Filmo kūrėjų archyvas

Kovo 8 d. kiekviename kino centre „Forum Cinemas“ vyks po du premjerinius filmo „Nematomas siūlas“ seansus, bet ypatingos staigmenos žiūrovių bei žiūrovų laukia per šiuos žurnalo ir portalo MOTERIS seansus:

20.40 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“
18.10 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“
19.40 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.00 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
20.20 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.30 val. Panevėžio kino centre „Forum Cinemas“ (Babilonas)

Filmo kūrėjų archyvas

Bilietai parduodami „Forum Cinemas“ kasose ir internetu: http://www.forumcinemas.lt/Event/306085/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis