Paskutinės minutės idėjos: ką padovanoti MAMAI

Mamos diena jau visai čia pat, bet greičiausiai dar ne visi turime planų, kaip pradžiuginti mamą ir parodyti jai daugiau dėmesio. Štai kelios idėjos, kurios galbūt padės išsklaidyti dvejones.

1. ŠVENTIŠKI PUSRYČIAI

Pakvieskite mamą smagių pusryčių. Galbūt juos organizuosite mieste, o gal rytą kartu linksmai sutiksite namuose. Šventiniams pusryčiams skirkite daugiau laiko, išbandykite ką nors naujo ar patobulinkite pamėgtus patiekalus. Jei nuspręsite pusryčius ruošti kartu su mama, pasirūpinkite vienu kitu žaviu akcentu. Tai gali būti stilingos prijuostės, sentimentali muzika, šventiškos dekoracijos, gėlės, o svarbiausia - jūsų šypsena, nuoširdus dėmesys ir malonūs prisiminimai.

Prijuostės "GREENGATE" ir "UGI", 4moon.lt, ugiprijuostes.lt ir "Marks & Spencer" nuotr.

Maisto produktai iš "Marks & Spencer", gamintojo nuotr.

2. JAUKI NAMŲ DOVANA

Jei jūsų mama mieliau vakarus leidžia namuose nei ieško pramogų draugų kompanijoje, padovanokite jai jaukią namams tinkančią dovaną. Tačiau lai tai būna asmeniškesnis daiktelis, pavyzdžiui, minkštutės šlepetės, chalatas, galbūt madinga ir patogi pižama. Maloniam vakarui galite pridėti knygą, namų aromatą ar įrašyti dar nematytų filmų.

Chalatai iš net-a-porter.co, šlepetės ir naktinukai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

3. GROŽIO LENTYNĖLĖ

O kaipgi be grožio priemonių? Daugybės moterų namuose yra lentynėlė, kurioje surikiuota galybė kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių. Nesuklysite padovanoję tai, kas mamai padėtų puoselėti savo grožį ir išlikti jaunatviška. Jei nežinote, kokią priemonę išrinkti, alternatyva - maloni ir atpalaiduojanti SPA procedūra. Skirkite savo laiko ir nueikite su mama pasilepinti kartu.

Fotolia nuotr.

Absento rankų kremas, apsauginis paakių kremas su alavijais "The Body Shop", veido kremas, rožių kondicionierius ir stiprinamasis plaukų koncentratas "L'Occitane", gamintojų nuotr.

4. SALDI ARBATOS POPIETĖ

Galbūt Mamos dieną pavyks susibėgti mergaitiškai arbatos popietei. Paruoškite ypatingos arbatos, pavyzdžiui, indiškos, verdamos su įvairiais prieskoniais ir pienu. Pasirūpinkite saldžiais užkandžiais, o jei turėsite daugiau laiko ruošai, iškepkite purių keksiukų ar pyragą. Siūlome 3 burnoje tirpstančių keksiukų receptus (rasite šiek tiek žemiau).

Puodelis ir arbatinukas "Imdeco" (imdeco.lt), arbatos ir medus "Marks & Spencer", gamintojų nuotr.

Fotolia nuotr.

Keksiukų su šokolado gabaliukais receptą rasite ČIA

Varškės keksiukų receptą rasite ČIA

Bananų ir riešutų kekciukų receptą rasite ČIA

5. STILINGAS AKSESUARAS

Mamos greičiausiai mums atiduotų viską, vaikai dažnai būna pirmoje vietoje. Padovanokite mamai tai, ko ji galbūt nepasidovanojo sau, skirdama daugiau dėmesio jums. Daug brandesnio amžiaus moterų baiminasi įsigyti madingą daiktelį, nedrįsta nes šis neva ne jų amžiui, o dažnai ir brangokas. Jei žinote, koks stilingas ir kokybiškas pirkinys mamai patiktų, bet pati jam nesiryžta, pasiryžkite jūs.

Vida Press nuotr.

Rankinės: "Max Mara", "Marina Rinaldi", "Marks&Spencer", kuprinė "Toks Visoks", kaklo papuošalas "Mango" auskarai "Marks & Spencer", gamintojų nuotr.

6. PRAKTIŠKA DOVANA

Mamoms, kurios mėgsta praktiškumą, padovanokite tai, kas bus naudinga ir neužsigulės pakampyje. Universalaus dydžio apsiaustas puikiai tiks vėjuotoms pavasario dienoms, jis atstos ir šiltą megztinį namuose, ir lengvesnį paltą lauke. Jei mama ketina vasaroti pajūry, jai pravers stilingas atostogų krepšys. Atidžiai peržvelkite pasiūlą, galite rasti nekasdieniškų variantų, pavyzdžiui, krepšelių, kurie atspindi šviesą ir vakarais atstoja atšvaitus. Svarbiausia, kad ir kokia būtų dovana, negailėkite mamai šypsenos ir apkabinimų, kažin ar yra geresnis jausmas nei žinojimas, kad kažkam be galo rūpi.

Apsiaustai "Zara" ir "Mango", gamintojų nuotr.

Apsiaustas "MADELEINE THOMPSON net", šviesą atspindintis krepšelis "Hello!Moon", atostogų krepšiai: "SOPHIE ANDERSON", "MAX MARA", "TRUSS", gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis