Moterims ir norintiems jas pažinti vyrams

Jei kasryt gerdami puodelį kavos pagalvojate, kad „ir vėl“ jums nesiseka, kad kiti gyvena spalvingiau, įdomiau, laimingiau, knyga – būtent jums.

Dovilė Štuikienė, Ramunė Šuščevičiūtė „Prabudimai. Gydančios istorijos“

„Prabudimai. Gydančios istorijos“ – moterims ir norintiems jas pažinti vyrams. Tai trumpi, gilūs ir taiklūs dviejų charizmatiškų autorių pasakojimai apie moters gyvenimą už kulisų: viešumos, įvaizdžio, socialinių vaidmenų. Tokį gyvenimą, koks atsiskleidžia tik atviriausiomis intymumo akimirkomis, kalbantis su mylimu žmogumi, geriausia drauge ar atsitiktinai sutiktu nepažįstamuoju.

Jei kasryt gerdami puodelį kavos pagalvojate, kad „ir vėl“ jums nesiseka, kad kiti gyvena spalvingiau, įdomiau, laimingiau, „Prabudimai“ – būtent jums. Esame tikros, kad gydo ne svetimi patarimai, o svetimos istorijos, kurias skaitydami atrandame, jog silpnumas ar emocingumas nėra yda ir būti atviriems ne gėda, kad net pačiose beviltiškiausiose situacijose galima ištarti, jog gyvenimas – velniškai puikus dalykas!

Šios istorijos gali išgelbėti ne vieną dar negimusį kūdikį, neturintį jokios teisės rinktis, surasti sielos bedugnėje klajojantį savižudį, paskatinti atkreipti dėmesį į tuos, kurių kartais tiesiog nepastebime, ir nesusimąstome, kokį pėdsaką jie palieka mūsų gyvenime.

Mantas Bartkus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis