Ji neieško mylimojo. Jai tereikia gero, padoraus vyro

Ji nusprendžia nutraukti neįpareigojančius santykius su Itanu, seksualiu, bet į sutuoktinius netinkamu kaimynu, ir imtis būsimo vyro paieškų

Kristan Higgins „O gal tai jis?“

Liusei Lang nereikia fejerverkų...
Ji neieško mylimojo. Jai tereikia gero, padoraus vyro. Tokio, kuris nupjautų veją, vartytų kepsninėje skrundančią vištieną, išmokytų jųdviejų vaikus žaisti futbolą. Svarbiausia… tokio, kuris nė kiek nejaudintų širdies… Liusė, jauna našlė, nebenori vėl patirti netekties skausmo. Tačiau gyventi vienai su katinu Storuoju Mikiu ir dirbti šeimos kepykloje su mama ir tetomis, pašėlusiomis Juodosiomis Našlėmis, taip pat įgriso. Ji nusprendžia nutraukti neįpareigojančius santykius su Itanu, seksualiu, bet į sutuoktinius netinkamu kaimynu, ir imtis būsimo vyro paieškų.

Tačiau Itanas Mirabelis neketina pasiduoti. Jis pasiryžęs atsikratyti „patogaus draugo“ vaidmens ir priversti Liusę į jį pažvelgti kitomis akimis.

Liaupsės
Skaitydami Kristan Higgins knygas žmonės patiki meile ir galimybe viską pradėti iš naujo.
Romance Readers

Nevalia pražiopsoti šios knygos… Ji priminė, kodėl man taip patinka šiuolaikiniai romanai ir kodėl jų turėtų būti daugiau.
All About Romance

Apie autorę Kristan Higins

New York Times, USA Today, Wall Street Journal ir Publishers Weekly bestselerių autorė – parašė jau 18 romanų, jie išversti į daugiau nei 20 kalbų.

Jos knygos apdovanotos daugybe vertingų literatūrinių prizų, pripažintos reiklių kritikų, tokių kaip Kirkus, The New York Journal of Books, Publishers Weekly, Library Journal ir Booklist.
2008 ir 2010 m. pelnė prestižinį Romance Writers of America asociacijos apdovanojimą RITA. Pastarąjį kartą – už romaną „Per geras, kad būtų tikras“.

Kristan knygas Kirkus penkis kartus nominavo Geriausio grožinės literatūros kūrinio kategorijoje.
Jos knygos puikiai vertinamos dėl dinamiškų, įtraukiančių ir nuotaikingų dialogų, nepaviršutiniškų romantiškų istorijų ir kandoko humoro.

Mėgstamiausia autorės knyga – Margaret Mitchell romanas „Vėjo nublokšti“. Jį Kristan skaitė 14 kartų, 12 iš jų – iš eilės.

Kristan gyvena Konektikute kartu su drąsuoliu savo vyru ugniagesiu, dviem iškalbingais vaikais, dviem priglaustais nevaldomais šunimis ir kartais draugišku katinu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis