„Jis“ – Rūtos Vanagaitės knyga apie vyro kūną ir sielą, skirta moterims

Rūta Vanagaitė dalijasi savo gyvenimiška patirtimi siekdama, kad skaitytojos geriau suprastų savo gyvenimo vyrus – tėvus, brolius, mylimuosius ir sūnus.

Rūta Vanagaitė „Jis“

Aš visą gyvenimą maniau, kad vyrai yra panašūs į mus, moteris, taip pat mato pasaulį ir taip pat į jį reaguoja. Per mažai kalbėjau su jais, per daug teisiau. Taigi dabar esu viena. Ir, matyt, kitaip jau nebus.

Jeigu prieš trisdešimt metų būčiau žinojusi, ką žinau dabar, jei prieš dvidešimt metų būčiau kalbėjusi su savo vyrais, kaip išdrįstu kalbėti dabar, jei prieš dešimt metų būčiau perskaičiusi, ką perskaičiau dabar... Ech, būčiau buvusi laimingesnė. O svarbiausia – su manim laimingesni būtų buvę jie, maniškiai...

Tad štai, mieloji, knyga apie vyrus – pagrįsta mano asmenine daugelio dešimtmečių patirtimi, atvirais pokalbiais su vyrais berašant šią knygą, taip pat ir žymių psichologų tekstais apie juos, paslaptinguosius... Apie gamtos ir civilizacijos paslaptį, trumpu pavadinimu – JIS.

„Jis“ – knyga apie vyro kūną ir sielą, skirta moterims. Rūta Vanagaitė dalijasi savo gyvenimiška patirtimi siekdama, kad skaitytojos geriau suprastų savo gyvenimo vyrus – tėvus, brolius, mylimuosius ir sūnus. Kad suprasdamos juos labiau mylėtų ir pačios būtų šalia jų laimingesnės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis