Nes ji neišsižadėjo savo vaikystės svajonės apie tobulą meilę

Judith McNaught – viena populiariausių romantinės literatūros kūrėjų.

Judith McNaught „Vitne, mano meile“

Stebima niūraus ir grėsmingo Kleitono Vestmorlando, Kleimoro hercogo, Vitnė Stoun iš lengvabūdės pramuštgalvės išaugo į žavingą ir jausmingą moterį. Apžavėjusi Prancūzijos aukštuomenę ji grįžta į Angliją užkariauti savo vaikystės meilės Polo širdies, bet sužino, kad galų nebesuduriantis tėvas pažadėjo ją arogantiškam Kleimoro hercogui.

Pasipiktinusi Vitnė atsisako paklusti naujajam šeimininkui. Ir net tada, kai deginanti hercogo aistra sugundo pasinerti į besikaupiančią geismų audrą, ji neišsižada savo vaikystės svajonės apie tobulą meilę.

Judith McNaught – viena populiariausių romantinės literatūros kūrėjų. Jos istoriniai jausmų romanai išsiskiria nepaprastai emocingais, spalvingais ir kartu tikroviškais veikėjų charakteriais, meistriškai supintais ir netikėtais siužeto vingiais.

„Noriu rašyti džiaugsmingus romanus, kurie būtų pripildyti humoro ir švelnumo, kurie verstų skaitytojus garsiai juoktis ir verkti iš džiaugsmo. Noriu, kad mano kuriamos istorijos ilgam įstrigtų į širdį ir skatintų kuo daugiau šypsotis“, – sako Judith McNaught.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis