Naujos knygos. Raganavimas - žaidimas ar realus pavojus?

Jodi Picoult „Salemo raganos“

Žmogaus sielos paslapčių žinovė Jodi Picoult šioje knygoje atsigręžia į didžiąsias žmogaus baimes: baimę netekti galimybės valdyti savo gyvenimą, baimę dėl vaikų, baimę būti įskaudintam ir išduotam, baimę būti neteisingai apkaltintam ir nesugebėti apsiginti.

Džekas Sent Braidas kadaise buvo mylimas privačios mergaičių mokyklos mokytojas ir futbolo treneris. Tačiau kai viena įsimylėjusi moksleivė apkaltino jį seksualiniu priekabiavimu, jis buvo nuteistas ir pateko į kalėjimą.

Atlikęs bausmę, Džekas bando pradėti gyvenimą iš naujo. Jis atklysta į nedidelį Salem Folso miestelį ir įsidarbina užkandinėje. Jos šeimininkę Adą Pibodi taip pat persekioja praeities vaiduokliai. Pamažu tarp Džeko ir Ados atsiranda pasitikėjimas ir ima megztis jausmai.

Tačiau kaip tik tada keturios nuobodžiaujančios ir slapta raganaujančios paauglės iš turtingų šeimų dar kartą pasikėsina į Džeko laimę. Norėdamos papramogauti ir nukreipti visų dėmesį nuo savo nelabai gerų darbelių, merginos paskleidžia apie Džeką niekingas paskalas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis