Kaip vos per 10 minučių suformuoti vasarišką šukuoseną

Surengtuose grožio pusryčiuose apsilankiusios moterys mokėsi plaukų formavimo subtilybių.

„Cascada“ grožio mokyklos vadovė bei „Saphira“ technologė Rūta Zenkovienė susirinkusiems svečiams pademonstravo kaip vos per 10 minučių suformuoti plaukus bei pristatė šio sezono šukuosenų tendencijas: „Šią vasarą itin populiaru natūraliai atrodantys plaukai. Turiu omenyje natūralias, ore skrajojančias garbanas bei lengvai paveltus plaukus. Norint pasiekti tokio rezultato, po plovimo plaukams reikėtų leisti išdžiūti patiems ir nepamiršti priemonių, kurios padėtų plaukus išlaikyti natūralius bei pridėtų vizualios apimties“.

Organizatorių nuotr.

Plaukų priežiūros priemonių linija „Saphira“ švenčia 3 metų gimtadienį Lietuvoje. Šia proga garsios Lietuvos moterys susirinko padiskutuoti apie plaukų priežiūrą su specialiai šiam renginiui į Lietuvą atvykusia prekės ženklo įkūrėja Saphira Greenberg.

Organizatorių nuotr.

„Labai džiaugiuosi galimybe aplankyti Lietuvą ir susirinkusiems svečiams plačiau papasakoti apie tai, kas slypi už mano prekinio ženklo. Aš tikiu, jog kiekvienas iš mūsų savyje turime „mineralų“ – geriausių ir gražiausių savybių, o „Saphira“ misija – juos atrasti ir atskleisti“ – savo idėją pristato S. Greenberg.

Organizatorių nuotr.

Trečius metus Lietuvoje gyvuojanti plaukų priežiūros linija daugiausia dėmesio telkia į natūralią produktų sudėtį, šie produktai garsėja juose esančiais negyvosios jūros mineralais. Taip pat S. Greenberg vizija yra palaikyti, motyvuoti jaunas moteris pasitikėti savimi bei imtis savo nuosavo verslo. S. Greenberg aktyviai užsiima labdaringa veikla, todėl pusryčių metu buvo renkamos lėšos „Mamų unija“ organizacijai.

Organizatorių nuotr.

Į renginį susirinko daugybė garsių Lietuvos moterų, tarp jų tituluota gražuolė Rūta Mazurevičiūtė, stilistė Viktorija Šaulytė, garsios tinklaraštininkės Ieva Lebedenko, Darja Kotelnikova, bei kitos.

Organizatorių nuotr.

Merginos džiaugėsi turėdamos progą nusifotografuoti bei padiskutuoti su „Saphira“ prekinio ženklo įkūrėja Saphira Greenberg. Grožio pusryčių metu S. Greenberg kiekvienai viešniai padovanojo po žydros spalvos draugystės apyrankę bei kiekvienai palinkėjo meilės sau. Pasak tradicijų, šios spalvos apyrankės padeda palaikyti žmogui savo autoritetą, tapti malonesniais pašnekovais ir puikiais pasakotojais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis