Įspūdžiai po priemonių testavimo: ir kodėl apie šį kremą sužinojau tik dabar...

Gegužės mėnesį kvietėme Jus dalyvauti konkurse ir testuoti du 2 „Babé“ produktus: „Babé facial“ raminamąjį micelių gelinį prausiklį ir „Babé facial“ atkuriamąjį lūpų kremą. 10 moterų daugiau nei savaitę bandė šiuos produktus ir štai kokius atsiliepimus išsakė.

Rima, 45 m.

Mano oda mišri. Kosmetikos naudoju mažai. Kad man reikia kremo, pajutau tik prieš gerus metus. Bet tikrai kiekviena sutiks, kad be makiažo ir veido odos valymo priemonių apsieiti neįmanoma. Ir labai apsidžiaugiau, kai grožio pasaulyje atsirado neįtikėtinai patogi naujovė – micelinis vanduo. Kosmetologai rekomenduoja juo nuvalyti makiažą, o veidą paskui dar nuprausti prausikliu ar kita priemone, kad veidas liktų tobulai švarus. Kartais aš to nepadarydavau ir pastebėjau, kad ilgainiui dėl užsikimšusių porų atsirasdavo spuogelių.

Todėl labai apsidžiaugiau, kad galėsiu išbandyti dar vieną kosmetikos naujovę – micelių prausiklį. Priemonės aprašo neskaičiau, – tiesiog pagalvojau, kad jis naudojamas kaip micelinis vanduo. Patepusi veidą gelinės konsistencijos putojančiu „Babe“ micelių prausikliu jutau, kad oda tarsi pasidengė labai skanios vėsinančios želės sluoksneliu, ir, gaubiama nuostabaus – priemonės sudėtyje esantys saldymedžiai leidžia pasijusti lengvai ir gaiviai – aromato, pasinėriau į sapnų karalystę.

Ryte, paskambinusi seseriai ir pasakiusi, kad nuvaliusi veidą naująja priemone jaučiau želės sluoksnį, išgirdau klausimą: „O tu vandenį naudojai? Juk tai – micelinis PRAUSIKLIS?“ Taigi, mielosios, mano patarimas – skaitykite priemonių aprašus. Ir – būtinai pabandykite šį micelinį prausiklį. Naudoju jau savaitę, ir jis man labai patinka. Dėl drėgmės pojūčio, dėl kvapo, dėl to, kad prieš menstruacijas man paprastai iškildavo vienas kitas spuogelis, o šia priemone tikriausiai taip švariai nuvalau veidą, kad šįkart prieš „gerąsias“ dienas spuogeliai nekankino.

Apie „Bebe“ atkuriamąjį lūpų kremą galiu pasakyti tai, kad pojūtis ir kvapas man patinka. Kadangi dabar – ne žiema ir lūpos taip smarkiai nesausėja, ar ši priemonė pakankamai drėkina, sužinoti neišeis.


Ieva, 28 m.

Sausai ir jautriai mano veido odai labai sunku rasti tinkamą prausiklį, kuris kruopščiai nuplautų makiažą ir nešvarumus jos nedirgindamas. Nusiprausus veidą malonios konsistencijos, subtilaus kvapo „Babe“ prausikliu lieka malonus gaivos ir švaros pojūtis, odos netempia, ji nė kiek neparausta.

Norėjau išmėginti, ar toks švelnus prausiklis gali tinkamai nuvalyti visus nešvarumus ir likau maloniai nustebinta – įprastiniu miceliniu vandeniu suvilgytas vatos lapelis, perbraukus juo veidą, liko visiškai švarus.

Mano lūkesčiai lūpų balzamui visuomet tokie patys: jis turi būti kuo natūralesnis, skalsus, o juo pasitepus likti komforto pojūtis. Šiuos poreikius „Babe“ lūpų kremas atitiko, be to, nudžiugino jau po kelių dienų akivaizdžiai švelnesnėmis tapusios lūpos. Taip pat patiko balzamo tūbelė, leidžianti patogiai pasitepti balzamu. Ji ypač pravarti tokiomis vasariškomis dienomis, kai įprastiniai lūpų pieštukai lūžinėja ir tyžta nuo karščio.

Aistė, 33 m.

Turiu mišrią odą, tad vietomis ji linkusi riebaluotis, vietomis - stipriai sausėti. Žiemos metu dėl nuolatinės temperatūrų kaitos ypatingai paūmėja odos sausėjimas, vasaros metu tenka kovoti su kita problema - odos riebalavimusi ir blizgesiu. Tad pasirinkti kosmetikos priemones, kurios tiktų mano odai, iš tiesų nelengva.

„Babé facial“ drėkinamasis micelinis prausiklis patenkino svarbiausius mano lūkesčius. Priemonė nesausina odos, tačiau labai efektyviai nuvalo visus nešvarumus ir net makiažą. Nusiprausus veidą oda tampa glotni, neatsiranda nemalonus odos tempimo pojūtis. Taip pat labai patiko gaminio sudėtis - nors visuomet skeptiškai žiūriu į kvapnius odos priežiūros produktus, šiame prausiklyje panaudotos nealergizuojančios kvapiosios medžiagos, o taip pat nėra alkoholio ir parabenų.


Kita priemonė, kurią išbandžiau - „Babé facial“ atkuriamasis lūpų kremas. Žiemos metu mano lūpos itin išsausėja, todėl be vazelino savo kasdienybės tikrai neįsivaizduoju. Gaila, kad šį lūpų kremą atradau tik dabar. Labai švelnios konsistencijos, itin greitai įsigeria į lūpas ir maksimaliai drėgina, nepalikdamas riebumo pojūčio. Kadangi priemonė puikiai susigeria, drėkinamasis poveikis juntamas ilgą laiką.

Virginija, 48 m.

Micelinius vandenis esu pamėgusi jau seniai, bet „Babe Soothing Micellar Gel“, kaip supratau, yra micelinis prausiklis. Iš karto nustebina konsistencija – įprastai micelinio vandens nenuprausiu (nors girdėjau, kad reikėtų), bet gelinio pavidalo prausikliui nuvalyti vandens reikia būtinai, tad mano grožio lentynėlė iš miegamojo laikinai persikelia į vonią.

Reikia pripažinti, kad micelinį vandenį naudoti patogiau nei gelį, ypač – kelionėse, bet gelis man patinka tuo, kad yra skalsesnis, jo ilgiau užtenka. Malonus kvapas. Oda nusiprausus atrodo tarsi pamaitinta, tad palieku serumą rytui ir iškart tepu kremą.

Esu jautriaodė, todėl visada atsargiai bandau naujas priemonės, tačiau šis prausiklis puikiai tinka – oda ne tik nesudirgsta, bet netgi atrodo nuraminta, o rytą atsikėlus nepastebiu man įprasto veido paraudimo ir paburkimo.

„Babé facial“ atkuriamąjį lūpų kremą naudoju kiek rečiau – kaip suprantu, jis labiau skirtas suskeldėjusiai, pašerpetojusiai odai. Man patinka, kad skirtingai nei vazelinas, šis kremas odos neišsausina. Vis dėlto jo slidumas kelia įtarimų, kad priemonėje gausu silikonų...

Pasitepus lūpos atrodo (ar bent jau taip jaučiuosi) putlesnės, toks įspūdis, kad pasilygino net raukšlelės virš viršutinės lūpos. Patogu, kad kremas yra tūbelėje, o ne pieštuko formos kaip vazelinas, tad ilgiau išlieka šviežias, jo neįmanoma netyčia nulaužti. Ketinu įsimesti šį kremą į atostogų krepšelį.

Donata, 31 metai

Turiu problemą dėl sausų lūpų, todėl mano rankinėje visada galima rasti kelis skirtingus lūpų balzamus ir vazelinus. Pirmiausia išbandžiau „Babé facial“ atkuriamąjį lūpų kremą. Pirmas pliusas, kurį jam skiriu – už pakuotę. Kremas yra tūtelėje, tad galima ne tik jo išspausti tiesiai ant lūpų ir tada paskirstyti, bet ir galima išspausti ant piršto ir tada tolygiai padengti ant lūpų.

Labai geras variantas, nes tada tokį kremą gali panaudoti ne tik sau, bet ir, pavyzdžiui, savo vaikams. Arba paskolinti šalia sėdinčiai bendradarbei, kai jos lūpos suskirsta. Nes kai lūpų vazelinas yra išsukamoje pakuotėje, nehigieniška jo duoti naudoti kitiems žmonėms. Taigi, išspaudžiamas kremas tūbelėje man patiko ir dėl šios priežasties.

„Babé facial“ raminamasis gelinis prausiklis, nors buvo padėtas matomiausioje vonios vietoje, prisipažinsiu, kelis kartus buvo pamirštas. Vakarais būnu tokia pavargusi, kad dažnai krentu į lovą neatlikusi kosmetinių procedūrų. Patiko jo konsistencija ir sudėtis. Tačiau juo nusiprausus veidą ir po to nuskalavus odą, man šiek tiek tempė veido srityje. Objektyvumo dėlei reikėtų bandyti dar ilgiau, kad galėčiau parašyti išsamesnius įspūdžius.

Ačiū!

Aldona 33 m.

Pabandziau ir as „Babe“ priemones – micelinį valomajį gelį ir atstatomaji lūpų kremą. Mano pastebėjimai: prausiklis labai geras. Jis skirtas jautrią odą turintiems, labai lengvai nuvalo kosmetiką nuo veido. Neatsiranda sausumo jausmas juo nuvalius ir nuprausus veidą. Labai malonus gelio kvapas gelio ir konsistencija. Valant akis jų nedirgina ir negriaužia. Labai patogu, kad buteliukas su dozatorium.

Atstatomasis lūpų kremas išties nuostabus – labai gerai sudrėkina net ir labai išsausėjusias lūpas. Kremukas gerai įsigeria, nelieka lipšnumo. Galėčiau sakyti, kad tai tikras atradimas mano lūpoms. Labai patogi pakuotė. Panaudojus kremuko mano lūpos daugiau nebetrūkineja ir nešerpėtoja, nes manosios linkusios išsausėt. Dabar turiu gražias lūpytes.

Irina, 29 metų

Mano veidas yra riebios odos tipo, todėl ne visi prausikliai tinka. "Babe facial" raminamąjį micelių gelinį prausiklį jau naudoju 10 dienų. Veidą juo prausiu tik vakare po dienos darbų, nuvalius kosmetiką ir po visko pasitepu naktinių kremu.

Pirmomis dienomis, pradėjus naudoti "Babe facial" raminamąjį micelių gelinį prausiklį, buvo jausmas tarsi veido oda sausėtų, tempimo jausmas. Po penkių dienų naudojimo sausos odos jausmas dingo ir atsirado gaiva, švelnumas.

Norėčiau pabrėžti, kad dingo lengvas bėrimas, vadinasi, oda buvo nuraminta. Pats prausiklis yra malonios gelinės konsistencijos ir malonaus, neerzinančio kvapo, kas man yra labai svarbu. Džiugu, kad prausiklis tinka su mano odai parinktais kremais.

„Babe“ atkuriamasis lūpų kremas yra mano šių metų atradimas. Pastoviai ieškodama tinkamos priemonės išsausėjusioms, skilinėjančioms lūpoms esu išbandžiusi daug priemonių. Kremas turi gaivų kvapą ir malonią konsistenciją. Lūpų kremą tepu nakčiai bei dienos metu iki 3 kartų. Po trijų dienų lūpos nustojo sausėti. Dabar užtenka kremą tepti iki dviejų kartų, bet patarčiau būtinai tepti nakčiai.

Šios priemonės taps mano pastovių naudojamų priemonių sąraše.

Rita, 50 m.

„Paėmusi į rankas „Babe“ micelinį gelį „Soothing Micellar Gel“ iš karto pagalvojau: „O, jį galima drąsiai dėti į kelioninį krepšį – kaip saugiai „užrakintas“ buteliukas. Tikrai neišsipils ir neišterlios man drabužių.“

Nuėmiau apsauginę detalę, paspaudžiau. Nuostabiai kvepia. Švaros, ramybės, palaimos, komforto

kvapas. Dar kartą pauosčiau. Tikrai nuostabu. Švelni konsistencija. Maloni rankoms, maloniai nugula ir ant veido. Kaskart gaila nuplauti. Bet nuplovus nuostabus jausmas dar kurį laiką išlieka.

Beje, pirmą kartą šiuo geli valiau ir akis – maniau, jis, kaip bet kuris mano naudotas micelinis vanduo, skirtas ir akių makiažui valyti. Šiek tiek graužė. Daugiau akių juo nevaliau. Paprastai šią priemonę naudoju vakare. Ryte mano veido oda tikrai džiugina. Ir man tai labai svarbu.

Atkuriamasis lūpų kremas „ Lip Repairing Cream“ mano kaprizingoms lūpoms irgi labai tinka. Jos tampa minkštos, švelnios. Ir tokios išlieka gan ilgai. Tikrai pirksiu abi priemones.

Agnė, 27 metai:

Lūpų kremas man buvo tikras atradimas! Kiek esu bandžiusi panašių priemonių – visos dažniausiai nuvildavo. Nepajusdavau jokio poveikio, o ir pojūtis ant lūpų būdavo nemalonus. Na, gerai, ir skonis... Pripažinkime, kai kažką pasitepame ant lūpų vis vien nejučia tenka lyžtelėti, tad norom nenorom naudojamų priemonių tenka ir „paragauti“.

Ši priemonė visais aspektais man patiko. Be to, pastebėjau, kad ypač praverčia karštomis dienomis, kas aktualu kaitrios vasaros metu. Lūpos taip greitai nesausėja, atrodai sveikai rausvos ir be ypatingų priemonių.

Kalbant apie prausiklį – jo negaliu vertinti nei teigiamai, nei neigiamai. Naudojant nepastebėjau jokių pokyčių ant savo veido. Manau, arba reikėtų bandyti naudoti ilgiau, arba tiesiog tai nėra mano priemonė. Tačiau galiu išskirti, kad šios priemonės kvapas man taip pat buvo labai malonus, priemonės konsistencija – priimtina.

Kristina, 40 metų

Mano oda sausoka ir jautri, tad be galo apsidžiaugiau pajutusi, kad „Babe“ micelinis prausiklis yra toks... minkštas. Švelnus veido valymas jau tapo kasdieniu mano vakaro ritualu. Kai nepamirštu, net ryte juo veidą nuprausiu. Džiaugiuosi ir rezultatu – oda nesausėja, yra švari, vėliau tepamas kremas puikiai įsigeria.

Lūpų kremą bandžiau lyginti su dažnai naudojamu lūpų balzamu. Turiu pripažinti, kad skirtumą pajutau po kelių dienų. Kremas ilgiau jas drėkina, minkština, lūpos tapo malonesnės.

Džiugu, kad abi „Babe“ priemonės neturi įkyraus kvapo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis