N. Kidman grožio paslaptys. Ką ji daro, kad atrodytų ne 52-iejų, bet 32-ių

Nicole Kidman (52 m.) yra viena žymiausių Holivudo aktorių, garsėjanti ne tik savo talentu, bet ir laikui nepavaldžiu grožiu. Kaip jai pavyksta visuomet atrodyti taip nepriekaištingai?

N. Kidman gali pasigirti liekna, grakščia figūra, visuomet nepriekaištingai sutvarkytais bangomis krentančiais plaukais ir porcelianine oda. Per kelis dešimtmečius, praleistus lankantis filmų premjerose, N. Kidman nė karto nebuvo ant raudonojo kilimo užfiksuota po makiažu slepianti odos nelygumus. Nors jai jai 52 m., ši aktorė vis dar žavi tobulai lygia, gražia oda.


Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press


Pati N. Kidman yra pripažinusi, kad išbandė botoksą, tačiau suprato, jog ekstremali grožio priemonė – ne jai ir geriau pasikliauti natūraliai būdais jaunystei palaikyti. Tiesa, ne kartą sklandė gandai jog ši aktorė naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis. Ji pati gandus neigia ir su gerbėjais mielai dalinasi savo jaunystės receptais.


KASDIEN NAUDOJA NUO SAULĖS SAUGANTĮ KREMĄ


N. Kidman oda yra itin šviesi, plona ir sausa, taigi ji kasdien ją tepa kremu nuo saulės „Neutrogena Ultra Sheer 100+”. Šį įprotį aktorė išsiugdė nuo pat vaikystės ir būtent jam yra dėkinga dėl to, kokia lygi jos odos spalva yra šiandien. Apie nuo žalingų saulės spindulių saugančio kremo svarbą ji mėgsta pasakoti ir kitiems, juo kasdien pasitepti moko savo dukras.


LAIKOSI PAPRASTOS GROŽIO RUTINOS


Nėra jokios abejonės, kad N. Kidman – užimta moteris. Ji neturi laiko ryte valandą stovėti prie veidrodžio, taigi pasitiki paprasta, bet veiksminga grožio rutina. Ryte ji veidą nuprausia prausikliu ir patepa regeneruojančiu kremu, kuris kartu yra apsaugantis nuo žalingų saulės spindulių. Jei žino, kad leis laiką lauke, aktorė ant viršaus tepa kremą su cinku. Vakare ji taip pat naudoja regeneruojantį kremą su retinoliu.


Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press


VARTOJA VITAMINUS


N. Kidman savo odą lepina drėkinančiais bei regeneruojančiais kremais, bet nepamiršta jos pamaitinti ir iš vidaus. Aktorė ne kartą yra pripažinusi, kad naudoja vitaminus, o tai padeda jos odai išlikti lygiai ir skaisčiai.


VALGO EKOLOGIŠKĄ MAISTĄ


N. Kidman visuomet savo mitybai skyrė didelį dėmesį, jis dar labiau padidėjo, kai ji susilaukė vaikų. Aktorė valgo tik ekologišką maistą. Į savo mitybą ji stengiasi įtraukti kuo daugiau lapinių daržovių ir žuvies, vengia riebaus maisto. Taip pat ji maistą valgo mažomis porcijomis kelis kartus per dieną.


VENGIA MAKIAŽO


Kadangi aktorės darbas reikalauja kasdieninio grimo, laisvalaikiu ji beveik nesidažo. N. Kidman mėgsta jausti, kad jos oda kvėpuoja ir nėra slepiama po storu makiažo sluoksniu. Taip pat jie nemėgsta sunkaus akių makiažo. Kartais, laisvomis nuo darbo dienomis, N. Kidman naudoja lūpų blizgį, kuriuo tuo pačiu metu parausvina ir skruostus.


Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press


PLAUKUS PLAUNA SU SULTIMIS


Aktorės plaukai visuomet atrodo sveiki ir žvilgantys, nors jų spalva keitėsi kelis kartus, o įvairiems viešiems pasirodymams dažnai prireikia juos modeliuoti su plaukų priežiūros priemonėmis. Jos grožio paslaptis labai netradicinė – N. Kidman savo plaukus plauna su spanguolių sultimis. Tai ji rekomenduoja visoms raudonplaukėms!


KASDIEN PLAUKIOJA


N. Kidman užaugo Australijoje, taigi nuo vaikystės mėgsta plaukioti vandenyje. Ji šią tradiciją tęsia iki šiol ir kasdien pusvalandį plaukioja savo namų baseine. Aktorė teigia, kad plaukiojimas yra vienas geriausių būdų palaikyti puikią fizinę formą. Taip pat ji mėgsta įvairias mankštas gryname ore.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis