Vasarą grožis neįsivaizduojamas be spalvų ir... palaidų plaukų

Vasara yra gėris... Tačiau tik tokiu atveju, jei nepamirštame pasirūpinti odos apsauga, švara ir mokame mėgautis spalvingomis naujovėmis.

* Ką tik į Europą iš JAV atkeliavęs prekinis ženklas „Pretty Vulgar“ debiutuoja Douglas parduotuvėse su akį kerinčia makiažo linija. Šios linijos priemonių ir pakuočių kūrimui idėjų semtasi iš gamtos, paukščių ir vintažinės estetikos įvairovės. Linijos gaminiai ne tik užtikrina sklandų naudojimą ir didžiulį sodrių bei ryškių spalvų spektrą, bet ir yra sukurti taip, kad puikiai atrodytų ant kiekvienos merginos veido.

* Daugialypės apsaugos losjonas „SPF 30 essentials by Artistry“. odos drėkinimu visą dieną ir veiksminga apsauga nuo žalingo UV spindulių poveikio. Gaivos, lengvumo, komforto ir kvėpuojančios odos pojūtis, nepaliekant produkto likučių ar balkšvos spalvos.

* Sustiprinkite savo šviesius plaukus ir tuo pat metu išsaugokite nepakartojamą spalvą. Tai galite padaryti ir namuose. „Blond Addict“ („Indola“) siūlo trijų žingsnių priežiūrą. #1 Šampūnas, kuris stiprina, valo ir kartu atkuria visų tipų šviesius ir išbalintus plaukus. #2 Kaukė mažina plaukų lūžinėjimą, grąžina gyvybingumą ir spindesį. #3 Lengvos fiksacijos lakas užtikrina natūraliai atrodančią fiksaciją net sant drėgnam orui.

* „Nordic Beauty Import“ pristato naujieną – šlapių plaukų šepetį su rankena. „Wet Detangler“ šepetys skirtas tiek šlapiems, tiek sausiems, įvairių tipų plaukams. Paslaptis slypi šepečių dantukuose. 325 dviejų pakopų unikalūs dantukai lengvai iššukuoja įvairaus tipo plaukus jų nepažeisdami. Šios šukos sukurtos norintiems pasiekti neįtikėtinų rezultatų.


* Tviskanti paletė veidui „Artistry Signature Color“. Devyni atspalviai toje pačioje formelėje skirti šviežiam ir ryškiam įvaizdžiui – odos pašviesinimui, paskaistinimui ir paryškinimui. Naudokite individualius atspalvius arba sumaišykite ir derinkite devynis atspalvius pašviesinti ir modeliuoti veidą.

* „Dove“ plaukų priežiūros linija „Colour Care Vibrancy“ sukurta taip, kad išsaugotų dažytų plaukų spalvą ir apsaugotų juos nuo išorės agresorių, tokių kaip UV spinduliai, vanduo ar karštis, keliamos žalos. Naujoji formulė leidžia užfiksuoti ir išsaugoti spalvą, kad ji kuo ilgiau liktų sodri, ryški ir švytinti.

* „Kocostar“ hidrogelio lūpų kaukės, drėkinančios sausas ir suskilinėjusias lūpas. Jos yra trijų spalvų ir trijų skonių: persikų, juodųjų vyšnių ir mėtos. Kaukės puikiai tiks tiek šaltuoju, tiek šiltuoju sezonu, nes lūpos maitinamos ir saugojamos nuo žalingo aplinkos poveikio. Panaudojus kaukę lūpos taps švelnios ir minkštos.

* „Ice Shimmer“ blizgus purškiklis plaukams iš „Indola“. Neutralizuoja geltonus ir varinius tonus. Tobulai tinka šaltoms blond spalvoms paryškinti.


* „Nutrilite“ maisto papildas „Omega-3 Complex“ su žuvų takais, kurių sudėtyje yra omega-3 riebalų rūgščių. Jeigu jūsų dietoje nėra 1-2 žuvies porcijų per savaitę, koncentruoti žuvų taukai gali pasiūlyti patogų būdą papildyti savo dietą šiomis vertingomis riebalų rūgštimis. Viena kapsulė aprūpina maždaug tokiu pačiu kiekiu omega-3 riebalų rūgščių (DHR ir EPR) kiekiu kaip ir 28 g. lašišos, tuno ar sardinių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis