Naujos klinikos dėmesys – natūraliam ir sveikam moters grožiui

Kaune duris atvėrė ilgametę patirtį turinti klinika ODA. Atidarymo vakaras dedikuotas natūraliam moters grožiui.

Pačią pirmąją kalendorinę pavasario dieną ODA šventė jau antrosios savo klinikos atidarymą, tik šį kartą klinika duris atvėrė Kaune, žaliojo pastato filosofija besivadovaujančiame verslo centre „Kauno dokas“.

Organizatorių nuotr.

Estetika persmelkto vakaro metu visas dėmesys buvo skiriamas natūraliam ir sveikam moters grožiui. Susirinkę svečiai turėjo galimybę apžiūrėti naujasias klinikos erdves, išvysti specialiai vienam vakarui eksponuojamą Dainiaus Ščiukos fotografijų parodą „Natural Women“ bei išbandyti veido odos analizes.

Organizatorių nuotr.

Pasveikinti klinikos šeimininkų atvyko plastikos chirurgai Renaldas Vaičiūnas ir Dainius Balčiūnas, leidėja Jurgita Garbaravičienė, Supermodels agentūros vadovė Jurgita Kiguolė, modelis Rasa Ciūnė, juvelyrikos kūrėja Natalija Martinavičienė bei daugelis kitų garbių svečių.

Modelis Rasa Ciūnė
Modelis Rasa Ciūnė
Organizatorių nuotr.

„Naują ODA Kliniką Kaune atveriame paskatinti jau kurį laiką jausto klientų poreikio šiame regione. Džiaugiamės čia subūrę stiprią profesionalų komandą ir galėdami savo turima patirtimi ir metodais padėti dar platesniam moterų ratui jaustis gerai savo odoje“,- atidarymo metu sakė ODA įkūrėja ir vadovė Irena Jokšienė.

Irena Jokšienė ir Renaldas Vaičiūnas
Irena Jokšienė ir Renaldas Vaičiūnas
Organizatorių nuotr.

Naujosios klinikos interjere vyrauja santūri spalvinė gama, kurioje dominuoja šilto atspalvio pilki tonai, švari balta, šilta natūralaus ąžuolo faneruotės tekstūra ir sodrūs mėlyni akcentai - visa tai sukuria harmoningą visumą. Interjere naudojamos atsikartojančios švarios geometrinės formos - linija ir apskritimas. Apskritimas laikomas tobula forma, įkūnija vientisumą ir harmoniją, o vertikali linija – energijos, kūrybos, intelektualumo simbolis.

Jurgita Garbaravičienė
Jurgita Garbaravičienė
Organizatorių nuotr.

ODA klinikos siekis – padėti atstatyti asmeninį fiziologinį sveikos odos ritmą ir skatinti klientų pasitikėjimą savo natūraliu grožiu. Kiekvieno kliento odai bus taikomas individualus dėmesys - bus saugoma jo vizitų ir naudotų priemonių istorija, stebimas odos būklės pokytis, vykdoma odos analizė, leidžianti sudaryti individualių procedūrų tinklelį ir pritaikyti individualiai parinktas ODA priemones. Visa procedūrų metu naudojama ODA kosmetika yra sukurta ir pagaminta Lietuvoje.

Organizatorių nuotr.

Kliniką turėtų pamilti aktyvios miesto moterys, kurios brangina savo laiką, tačiau pirmenybę teikią kokybiškoms grožio paslaugoms. Klinika yra patogi, nes čia viskas vienoje vietoje: manikiūras, pedikiūras, veido procedūros, veido masažai, antakių ir blakstienų priežiūra, depiliacijos, ilgalaikis kontūrinis makiažas, ODA kosmetikos parduotuvė.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis