Sandros Bullock grožio paslaptys. Štai ką ji daro, kad atrodytų ne 53-ejų, bet 33-ejų

Nuo filmo „Mis slaptoji agentė“, kuriame Sandra Bullock (53 m.) atliko pagrindinį vaidmenį, sukūrimo jau prabėgo aštuoniolika metų. Vis dėlto neatrodo, kad žaviosios aktorės grožį bent kažkiek būtų paveikęs laikas. Kokia jos neblėstančios jaunystės paslaptis?

Aktorė S. Bullock kino žiūrovams yra pažįstama dar nuo 1987-ųjų metų, o 2015-aisiais, būdama 51-erių, žurnalo „People“ buvo išrinkta gražiausia pasaulio moterimi. Pati aktorė naujienų agentūrai „Reuters“ tokį laimėjimą įvardijo kaip „juokingą“, tačiau tuojau pat pridūrė, kad savo grožio ir jaunatviškumo paslaptimi laiko sveiką dietą ir reguliarų sportą. Štai ką aktorė daro, kad atrodytų ne 53-ejų, bet 33-ejų...

JI DAUG SPORTUOJA

S. Bullock grožio paslaptis nėra tokia jau slapta, moteris dėl savo grožio ir sveikatos daug dirba. Ji sportuoja šešis kartus per savaitę: eina į pilateso treniruotes, užsiima kikboksu, kilnoja svorius, bėgioja bei važinėja dviračiu. S. Bullock trenerė prasitarė, kad mėgstamiausios jos žymios klientės treniruotės yra su „Reformer“ treniruokliais. Vieną dieną per savaitę aktorė sau leidžia atsipūsti ir nesportuoja visai.

JI PLANUOJA, KĄ VALGYTI

Aktorės gyvenimo tempas yra greitas, tad tam, kad išlaikytų sveiką ir gražų kūną, ji kruopščiai planuoja, ką valgyti. Įprastas S. Bullock pietų patiekalas būtų sudarytas iš rudųjų ryžių, juodųjų pupelių ir garuose troškintų daržovių. Nors maitinasi itin sveikai, kartą per savaitę ji pamiršta dietas ir valgo viską, ką nori. Tai būna įvairūs kepiniai, mėsainiai, šokoladu aplietos šoninės gabalėliai ir netgi sausainių tešla – viskas, ko geidžia širdis.

JI NAUDOJA KOKYBIŠKĄ KOSMETIKĄ

S. Bullock yra kosmetikos prekių ženklo „Artistry“ veidas, prabangią kosmetiką ji įvardija kaip atsakingą už savo odos grožį. Aktorė dažnai mini šios linijos kremo „Artistry Creme L/X“ naudą. Tai drėkinantis, priešraukšlinis, daugiausiai iš natūralių ingredientų sudarytas kremas, kurį aktorė naudoja kasdien.

JI ŠVEIČIA ODĄ

Odos šveitimas padeda gerai nuvalyti ir atnaujinti odą. S. Bullock kosmetologė aktorės odą reguliariai šveičia su alfa ir beta hydroksirūgščių šveitikliu. Pasak jos, tai padeda išlaikyti švelnią ir lygią odą.

JI NEBIJO IŠBANDYTI KEISTŲ GROŽIO TRIUKŲ

Filmo „Mis slaptoji agentė 2“ premjeroje S. Bullock prisipažino, kad jos mėgstamiausias iš grožio konkursų dalyvių sužinotas grožio triukas yra... hemorojaus tepalas veidui. Dėl intensyvių ingredientų šis kremas gali būti per stiprus jautriai paakių odai, tačiau pasak aktorės, netradicinė priemonė stebuklingai sumažina raukšleles aplink akis bei paakių paburkimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis