Sveikų plaukų garantas – saugūs plaukų dažai

Visame pasaulyje moterys, o vis dažniau ir vyrai linkę keisti plaukų spalvą. Vieni dėl naujo įvaizdžio, kiti – norėdami paryškinti veido bruožus, ar suteikti plaukui gyvumo, o dar kiti – tiesiog paslėpti žilą plauką ir atjaunėti.

Pabandykime įsivaizduoti, kiek kartų per gyvenimą moteris ar vyras veikia savo plaukus kenksmingomis, plaukus žalojančiomis priemonėmis, kurios įeina į plaukų dažų sudėtį, ir, žinoma, labai alina plauką. Tad, į klausimą, kokius plaukų dažus pasirinkti, yra vienareikšmis dermatologų atsakymas „saugiausius, pagamintus natūralių pigmentų pagrindu, nealergizuojančius, tausojančius plauko struktūrą, prancūzų gamybos ilgalaikius plaukų dažus „Color & Soin“.

Ką išsirinkti?

Dėl ypatingai natūralios dažomosios formulės „Color & Soin“ pasaulinėje plaukų dažų rinkoje įgijo išskirtinių, ypač veiksmingų, ilgalaikių dažų reputaciją. Pasiekiamas dvigubas efektas: saugus plaukų dažymas ir natūralus plaukų stiprinimas.Tai atsispindi prancūziškame pavadinime „Color & Soin“ (anlg. „dažymas ir priežiūra“).

„Color & Soin“ siūlo pasirinkti net iš 31-os plaukų dažų spalvos gamos. Unikalūs šilti ir elegantiški riešutų, šokolado, kakao, juodmedžio, kaštono, auksiniai, medaus, smėlio, peleniniai tonai gundo ir žaidžia daugybe spalvinių atspindžių, pabrėždami plaukų blizgesį ir natūralumą. Gyvi, ugniniai ir variniai ryškūs atspalviai skirti sukurti ir pabrėžti Jūsų ypatingumą ir individualumą.

Komfortas

„Color & Soin“ plaukų dažymą paverčia plaukų priežiūra, plaukų tausojimu ir puoselėjimu.
Lengvas plaukų dažymas, plovimas ir sušukavimas. Svarbiausia, nėra nemalonaus kvapo, nes nėra amoniako!


Natūralūs plaukų dažų ingredientai maksimaliai sumažina dirginimo ir alergijos riziką. Patogu ir greita dažytis namuose. Sutaupote laiką ir finansus. Trumpiems plaukams pakuotės užtenka ne vienam, o keliems, nuo plauko ilgio ir tankio priklausantiems, kartams.

Sveikų plaukų garantas

Ne visi natūralių pigmentų pagrindu pagaminti dažai vienodai padengia plauką. 
Dažnai plaukai išblunka jau po pirmo plovimo. Taip yra dažant su visiškai natūraliais dažais, kurie suteikia plaukui spalvą, gaunamą iš augalinių pigmentų. Tad toks pasirinkimas saugus, bet nėra praktiškas. 

Bet kuri, ar bet kuris iš mūsų siekia ne tik saugiausio, bet ir ilgalaikio plaukų dažymo efekto. 
Tad, renkantis natūralių pigmentų pagrindu pagamintus „Color & Soin“ ilgalaikius plaukų dažus, bus pasiektas norimas rezultatas: maksimalus saugumas ir ilgalaikiškumas. Jie yra atsparūs UV spinduliuotei ir chlorui.


Svarbu pažymėti, kad šie plaukų dažai šimtu procentų padengia žilus plaukus. Tai labai aktualu, nes ne visi natūraliu pagrindu pagaminti dažai „įveikia“ plaukus, praradusius pigmentą.
Be to, „Color & Soin“ plaukų dažai pripažįstami kaip natūralumo ir saugumo indikatorius. Jų gamyboje naudojami biologiškai aktyvūs ingredientai, kaip kviečių, kukurūzų, avižų, sojų, šilko hidrolizuoti proteinai; saulėgrąžų, linų sėklų, ramunėlių, ženšenio, varnalėšų, graikinio riešutmedžio lapų ekstraktai; citrinų vanduo; kokoso, medvilnės sėklų, ricinos aliejus. Taip pat į šias priemones dedamos amino rūgštys (argininas), keratinas (baltymai), biotinas, pantoteno rūgštis (vit. B5), niacinamido (vit. B3) ir kt.

Dėl į sudėtį įeinančių natūralių aktyvių ingredientų, šios dažymo ir plauko priežiūros priemonės saugo plaukus nuo išorinių dirgiklių (saulė, tarša) ir regeneruoja plaukų skaidulas, grąžindami jiems gyvybingumą. Suteikia jiems žvilgesį, stiprina pažeistus plaukus, plauko šaknį ir struktūrą, sumažina lūžinėjimą, galiukų išsišakojimą. Taip pat maitina, pagerina plauko svogūnėlio mikrocirkuliaciją ir galvos odos kraujotaką. Skatina plaukų augimą, normalizuoja riebalinių liaukų sekreciją, apsaugo galvos odos riebalinį sluoksnį, kad dažymo metu nesudirgtų oda.

„Color & Soin“ balzamas yra žemo pH. Jo sudėtinės dalys minkština plaukus, neutralizuoja rūgščius dažų likučius, sumažindamos skalpo pH. Todėl galvos odai turi teigiamą, priešuždegiminį, didinantį odos atsparumą dirgikliams, poveikį. Nedidina riebalinių liaukų sekrecijos. 


Dažniausiai dermatologų rekomenduojami plaukų dažai

Dėl natūralumo ir saugumo dermatologai ypač rekomenduoja „Color & Soin“ plaukų priežiūros priemones moterims ir vyrams, kurių galvos oda jautri ir probleminė, linkusi pleiskanoti, taip pat, kai plaukai yra silpni ir lūžinėja. Unikali priemonė net 80 proc. sumažina plaukų lūžinėjimą, išsaugo plauko struktūrą ir apsaugo nuo išsausėjimo bei pleiskanų susidarymo.


Pastebima, kad nusidažius „Color & Soin“ plaukų dažais, plaukai tampa lengvai iššukuojami. Dažai praktiški, nes gyvo plauko spindesys ir spalva išsilaiko net iki 6 savaičių, maksimaliai sumažindami dirginimo ir alergijos riziką, kuri atsiranda dažnai dažant plaukus. „Color & Soin“ plaukų dažais plaukus gali dažyti net labai jautrūs, onkologinėmis ligomis sergantys ligoniai, kurių plaukai nusilpę dėl vartojamų didelės koncentracijos vaistų. 


Šampūnai ir balzamai spalvos išsaugojimui

Plaukų profesionalai po dažymo rekomenduoja naudoti „Color & Soin“ šampūną bei balzamą dažytiems plaukams. Tai svarbi baigiamoji dažymo dalis, kuri padeda tvirčiau fiksuoti spalvą ir prisotinti plauką stiprinančiais elementais. Plauko spalva kinta skirtingai, atsižvelgiant į plauko pigmentą, tad plaukų dažymui ir kasdienei jų priežiūrai galite pasirinkti du skirtingus šampūnus − šviesiems arba tamsiems plaukams.


Ar plaukų dažymas susijęs su sveikata?



Su sveikata susijusios gyvenimo kokybės ( QoL) sąvoka nuolat vystėsi nuo 80-ųjų, palaipsniui apimdama gyvenimo sritis, kurios vis labiau skiriasi nuo tiesioginės medicininės veiklos. Gyvenimo kokybė ( QoL) turi bendrą ryšį su saugumu, gražia fizine išvaizda, sąlygojančia emocinę pusiausvyrą, o tuo pačiu ir bendrą sveikatą.


Japonijoje grožio procedūros rekomenduojamos kaip vienas iš terapijos komponentų. Color & Soin, kaip daugiafunkcinis plaukų dažymo preparatas su atsargiu ir apsauginiu poveikiu, gali žymiai pagerinti gyvenimo kokybę, ypač turintiems silpnus ir žilus plaukus.

Plaukų dažų „Color & Soin“ galima įsigyti žemiau nurodytose parduotuvėse ir vaistinėse:

- „Eurovaistinė“ Akropoliuose (Vilnius, Kaunas, Klaipėda)
- „Operos“ vaistinė (Vilnius)
- „Širdažolės“ vaistinė (Vilnius)
- „Vaigredos“ vaistinė (Mažeikiai)
- „Jūratės“ vaistinė (Tauragė)
- „Bio sala“ parduotuvės (Vilnius, Kaunas)
- „Grin grin“ parduotuvė (Klaipėda – Studlende)
- „Douglas“ parduotuvės (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai )
- „Kosmados“ parduotuvės (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai)

Taip pat galima įsigyti internetu: www.kosmada.lt; www.eurovaistinė.lt; www.pharmacon.lt; www.manovaistine.lt; www.biosala.lt; www.douglas.lt.



Užsakymo nr.: PT_76727709

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis