Makiažas pagal zodiako ženklą – koks labiausiai tinka jums?

Horoskopais kliaunamės priimdamos svarbius sprendimus, planuodamos savo veiklą ar ieškodamos atsakymų į gyvenimiškus klausimus. Tad nieko keisto, kad jais pasitikėti galime ir priimdamos sprendimus dėl savo grožio. Portalas nylon.com aprašė, į kokius grožio produktus dėmesį reikėtų atkreipti kiekvienai zodiako ženklų grupei.

ORO ŽENKLAI

Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis yra labai intelektualūs, visuomeniški ir laisvi. Šie ženklai yra vieni žaviausių zodiako asmenybių. Kadangi jų protas yra toks aktyvus, jie lengvai išsiblaško ir pradeda jausti nuobodulį. Taip pat ir savo grožio rutinoje. Makiažas yra galingas, bet tuo pačiu metu jis yra ir linksmas, priverčiantis pasitelkti kūrybingumą bei vaizduotę. Būtent tai ir reikėtų daryti oro ženklams – išbandykite ryškias spalvas, žaiskite su šviesą atspindinčiais šešėliais ir kurti ryškų, menišką įspūdį.


„Emporio Armani“, Vida Press nuotr.

ŽEMĖS ŽENKLAI

Jautis, Mergelė ir Ožiaragis yra žemės elementai, žinomi dėl sugebėjo tvirtai stovėti ant žemės ir loginio mąstymo. Jie nemėgsta rizikuoti nei kasdieniame gyvenime, nei grožio pasirinkimuose. Žemės ženklams patinka gamta bei natūralios, gamtoje randamos spalvos. Todėl vertėtų rinktis šiltus, žemės arba miško atspalvius, puikiai atspindinčius tvirtą, santūrų šių ženklų būdą.


„Brandon Maxwell“, Vida Press nuotr.

UGNIES ŽENKLAI

Avinas, Liūtas ir Šaulys pasižymi stiprybe, sumanumu ir tvirtu pasitikėjimu savimi, taigi jie nebijo eksperimentuoti ir su savo išvaizda! Šie drąsūs, labai kūrybingi zodiako ženklai turėtų išmėginti ugningus makiažo priemonių atspalvius: ryškią raudoną, tamsią raudoną, vaiskią oranžinę ir geltoną. Tobulai tinkantis makiažo užbaigimas – drąsiai nubrėžtas viršutinio akių voko kontūras.


„La Perla“, Vida Press nuotr.

VANDENS ŽENKLAI

Vėžys, Skorpionas ir Žuvys yra vandens ženklai – tai giliausios, aistringiausios moterys, kurios dėl savo asmenybės intensyvumo dažnai lieka kitų nesuprastos. Jų pasąmonė yra susijusi su jūromis bei vandenynais, tai lemia jų plačią vaizduotę ir stiprią, nežemišką intuiciją. Nieko nuostabaus, kad labiausiai šių horoskopo ženklų asmenybę atspindi šviesūs, šalti makiažo tonai, tokie kaip pastelinė žalia, vandenyno mėlyna, paslaptinga alyvinė. Vakarėliui puikiai tiks spindintis baigiamasis akcentas: blizgučiai.


„Stella Jean“, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis