Norinčioms atsukti laiką atgal - odos jauninimo procedūra

Odos senėjimo požymiai palaipsniui tampa vis labiau pastebimi. Dar vakar veidrodis nerodė jų ir buvo matomi nebent po bemiegės nakties ar sunkios darbo dienos. O šiandien jau ryškėja raukšlelės, matosi pigmentinės dėmės, jaučiamas nedidelis glebumas. Ką daryti?

Estetikos centras „Oblaka“ siūlo kovos su odos senėjimu metodiką – „CO2 jauninimą“, kuomet DEKA įrangos SMARTXIDE DOT pagalba lyginamos smulkios ir gilesnės raukšlės, aktyvuojama kolageno, elastino odos ląstelėse gamyba bei skatinamas epidermio ląstelių augimas. Odą veikia lazerio spindulys, kurio pagrindas – anglies dvideginio dujos. „CO2 jauninimas“ – dalinis, pakankamai gilus ir taškinis lazerio spindulio terminis poveikis odai.

CO2 lazeris išlygina randus, pašalina strijas, naujas odos išaugas, pigmentines dėmes. Juo veikiami tik probleminiai ploteliai, dėl to metodas beveik netraumuojantis. O lazerio spinduliui veikiant CO2 pagrindu, stimuliuojama kapiliarų kraujotaka, dėl to oda geriau prisotinama deguonimi.

Skirtingai negu klasikinio lazerinio šlifavimo metu, naudojant technologiją DOT lazerinė šviesa paduodama ne pilnu srautu, o pluoštu iš daugiau negu 100 mikrospindulių. Kiekvienas iš jų veikia mikroskopinę zoną, pašalindami senas odos ląsteles ir aktyvindami naujų ląstelių atsiradimą. Dėl to aplinkui lieka nepaliestos lazeriu ląstelės. Jos ir tampa greitu paveiktų zonų atsinaujinimo šaltiniu. Tokiu būdu per vieną seansą vidutiniškai atsinaujina 25 % ląstelių, o per kursą (3-4 procedūros) įvyksta visiškas atsinaujinimas ir pašalinami visi paviršiaus defektai.

Svarbu, kad lazeris technologijos DOT metu aktyviai stimuliuoja fibroblastų ląstelių darbą, kurie atsakingi už kolageno, elastino ir hialurono rūgšties gamybą. Todėl oda ne tik išsilygina, bet ir gauna stipriausią postūmį atsinaujinimui. Rezultatai jau matomi po pirmojo seanso.

Reklamos užsakovas

Kaip atliekama jauninimo procedūra СО2 lazeriu?

Pasiruošimas: savaitę ar dvi iki planuojamos procedūros patariama vengti saulės spindulių. Atsižvelgiant į kiekvieno konkretaus kliento fototipą, parengiamuoju laikotarpiu rekomenduojama naudoti specialius kremus nuo pigmentacijos, įskaitant ir drėkinamuosius, saugančius nuo ultravioletinių spindulių. Taip pat jums reikės atlikti herpio profilaktiką.

Ši procedūra nerekomenduojama nėščioms ar krūtimi kūdikį maitinančioms moterims, taip pat turinčioms labai jautrią odą, sergančioms onkologinėmis ligomis.

Procedūra: ji atliekama įdėmiai stebint specialistui. Gydytojas pateps lazeriu apdorojamą jūsų odos plotą nuskausminančiu kremu. Kremas kurį laiką palaikomas ant odos ir nuvalomas. Po to pradedama procedūra. Dėl vietinio nuskausminimo ir įmontuotos dermos atšaldymo sistemos jūs nejausite skausmo.

Naudojant lazerio CO2 energiją, ant odos susidaro labai ploni mikropažeidimų ploteliai(stulpeliai), kurių gylis iki 1,6 mm. Aplink lazerio veikimo zoną iškilusios ląstelės prisijungia prie natūralaus proceso ir pradeda intensyviai rekonstruoti pažeistą plotelį.

Audiniai tarp plotelių nepažeidžiami, o tai padeda pagreitinti gijimo procesą ir atkurti odą, taigi, po kelių dienų jau galėsite tęsti įprastą gyvenimo būdą.

Dažnumas: dažniausiai odos problemų sprendimui prireikia vieno ar dviejų seansų, kartais jų reikia šiek tiek daugiau.

Kas po to: pirmąsias 24 valandas po procedūros apdorota oda bus paraudusi, gali luptis - tai normalu ir praeina savaime. Pirmąsias 5–6 valandas po seanso odą rekomenduojama vėsinti.

Pacientei, kurios oda riebi, normali ar mišri, gydytojai paprastai rekomenduoja naudoti lakiojo silikono pagrindo kremą, o jei oda sausa – regeneruojantį kremą. Taip pat svarbu dermą apdoroti chlorheksidino tirpalu 2 kartus per parą keturias dienas.

Po jauninimo procedūros dar apie tris savaites patariama saugotis saulės spindulių, naudoti apsauginius veido kremus. Jeigu nusprendėte kovoti dėl gražios ir jaunos odos, rekomenduojame visiškai atsisakyti įdegio.

Užsakymo nr.: PT_76260175

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis