Vaida Skaisgirė atskleidė, ko reikia norint turėti pritrenkiančią figūrą

Žavioji komunikacijos specialistė, televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė neabejotinai gali pasigirti pribloškiančia figūra. Atrodo, ji dar lieknesnė nei kada anksčiau.

Kaip teigė V. Skaisgirė, dietų nesilaiko, atrado savo mitybos planą, kuris padeda visuot išlikti lieknai.

Asmeninio albumo nuotr.

„Dietų nesilaikau, tiesiog esu atradusi savo mitybos režimą, kuris turi nemažai įtakos mano figūrai. Valgau dažnai, tačiau nedidelėmis porcijomis. Taip niekada nesijaučiu alkana, tačiau būnu energinga ir neapsunkusi, nes vienu kartu daug neprisivalgau. Mano figūrai nemažai įtakos, ko gero, turi ir greitas gyvenimo tempas, aktyvus gyvenimo būdas. Būna dienų, kai dėl darbų kone visą dieną praleidžiu ant kojų, pvz., kai vyksta kokie filmavimai,“ – sako moteris.

Asmeninio albumo nuotr.

Jau ilgą laiką mėsos nebevalganti moteris savo šeimai jos valgyti nedraudžia, atvirkščiai, su malonumu ją gamina namiškiams ir draugams.

Asmeninio albumo nuotr.

„Mano šeima mėsą mano šeima valgo, tačiau irgi ne pernelyg dažnai. Nuo mažens sūnui daviau mėsos, nes manau, kad atsisakyti mėsos derėtų tokiame amžiuje, kai jau pats gali daryti savarankiškus sprendimus už save, kai jau pažįsti savo organizmą ir jauti, ko jam reikia, o ko ne. Tiesa, nors mėsos nevalgau jau kone dešimtmetį, šeimos nariai ir draugai sako, kad mėsą gaminu tobulai – nesvarbu, tai troškiniai, steikai ar kotletai,“ – pasakoja V. Skaisgirė.

Asmeninio albumo nuotr.

Mėsos nevalgymui taip pat yra priežastis, tačiau, kaip sako pati moteris, jeigu jos kažkiek yra užkandyje ar picoje, nepuola nuiminėti ir darkyti patiekalo.

Asmeninio albumo nuotr.

„Pati mėsos nevalgau ne dėl kažkokių įsitikinimų ar principų, tiesiog taip nutiko, kad apsinuodijus ilgą laiką nevalgiau mėsos ir pajutau, kad be jos jaučiuosi daug geriau – turiu daugiau energijos, jėgų, nejaučiu sunkumo skrandyje. Taip jos ir atsisakiau, tačiau jei mėsos yra ant picos ar kokia užkandyje, nepuolu nukrapšinėti ir suvalgauvisą patiekalą.“

Asmeninio albumo nuotr.

Pasiteiravus apie sportą, Skaisgirė prisipažino, kad jis jau prieš kelis metus pasitraukė iš jos gyvenimo, nes tam tiesiog nebėra laiko, bet vis planuoja prisiruošti ir pasportuoti.

Asmeninio albumo nuotr.

„Na, čia man gėda, nes grįžti į sportą neprisiruošiu jau keli metai. Tačiau prisižadėjau sau, kad šį rudenį sugrįšiu į sporto salę. Tiesa, laikas bėga, o aš vis dar nepradėjau... Bet, tikiuosi, atrasiu ryžto ir užsispyrimo paimti ir padaryti šitą žygdarbį,“ – juokiasi moteris.

Asmeninio albumo nuotr.

V. Skaisgirė tikina, kad norint turėti puikią figūrą, jokių dietų laikytis nereikia, užtenka surasti sau tinkamą mitybos planą, turėti daug veiklos ir netingėti sportuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis