4 makiažo produktai, kurių reikia jūsų rudens kosmetinei

Besikeičiantys rudeninės gamtos atspalviai įkvepia keisti ir per vasarą nusistovėjusią grožio rutiną. Vasarai įprasti lengvi, beveik nematomai odą padengiantys makiažo produktai rudenį nebesuteikia norimo efekto. Atėjo laikas sodriems tonams ir efektingiems rezultatams. Tam, kad palengvintumėme pereinamąjį laikotarpį, atrinkome svarbiausias kosmetikos priemones jūsų rudens kosmetinei.

1. ŠVYTĖJIMO SUTEIKIANTI PUDRA

Michael Kors
Michael Kors
Vida Press

Švytinti oda niekada neišeina iš mados. Šaltuoju metų laiku tokį efektą išgauti yra dar sunkiau, mat termometro stulpeliui kritus žemyn, dažnos mūsų oda praranda drėgmę ir išsausėja. To išvengti padės pakankamas skysčių vartojimas, intensyvus odos drėkinimas kremais bei serumais ir odos nesausinanti pudra. Siekiančioms sveikos, lygios ir švytinčios odos efekto tobulai tiks kreminės pudros, atliekančios ir drėkinimo funkciją (pavyzdžiui, su salicilio rūgštimi).


Naujiena – kreminė pudra „Everlasting Cushion SPF 50 /PA+++“ („Clarins“) kempinėlėje. Pasižymi stipria apsauga nuo UV spindulių. Sudėtyje esantis bolivinių balandų ekstraktas intensyviai ir nenutrūkstamai drėkina 24 valandas. Tekstūra suteikia odai komforto pojūtį, o aromatas gali sukelti priklausomybę.



Makiažo pagrindas „Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15“ („Clinique“) su salicilo rūgštimi ir aktyvios formos vitaminu C padeda odai atsikratyti dėmių ir sveikai švytėti.



Makiažo pieštukas „Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup“ („Estée Lauder“) turi antgalį su integruota pagalvėle, ši padeda tepti. Itin lengva priemonės konsistencija, švytėjimo efektas.


2. INOVATYVUS BLAKSTIENŲ TUŠAS

Tory Burch
Tory Burch
Vida Press

Mokslas nestovi vietoje, tad nieko keisto, kad parduotuvių lentynose pasirodo vis inovatyvesni blakstienų tušai: lengvai sluoksniuojami, su prailginamu, besilanksntančiu, modeliuojančiu šepetėliu. Jei vasarą ieškojote tik vandeniui atsparaus, natūralų efektą kuriančio blakstienų tušo, tai rudenį laikas itin ilgoms, riestoms, tankioms blakstienoms.


Idealias blakstienas sukurti padės blakstienų tušas „Noir Interdit“ („Givenchy“) su lankstomu šepetėliu.


Blakstienas formuojantis tušas „Big & Style“ („Avon“) leidžia išlaikyti jas lanksčias, todėl galima dar kartą dažyti net tušui išdžiuvus. Šepetėlis su ilgais ir trumpais šereliais maksimaliai didina blakstienų – ir išoriniuose, ir vidiniuose akių kampučiuose – apimtį.


Ilgesnė galvutė padeda atskirti ir pailginti blakstienas, trumpesnė – suteikti apimties, paryškinti. Šepetėlis ilginamas sukant dangtelį. Blakstienų tušą „Stretch Lash“ („Isadora“) galima tepti keliais sluoksniais. Ilgai išlieka, netepa.

3. ŽEMĖS ATSPALVIŲ VOKŲ ŠEŠĖLIAI

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Vida Press

Turbūt labiausiai gundantis rudens įvaizdis yra tas, kuris yra pabaigiamas rafinuotai padūmavusių akių makiažu. Šį rudenį madingiausi – labai švelnūs, subtilūs akių šešėliai. Tam reikalinga paletė, kurioje būtų ne tik pilka, rusva, bronzos spalvos, bet ir šviesesni, neutralūs, kremo atspalviai. Norimą efektą gausite jais akies vokus padengdama pirštu. Madingas netobulas, lyg šiek tiek nublukęs akių makiažas.


Makiažo kolekcija „Graphik Makeup Collection“ („Clarins“) išsklaido bet kokias mintis apie niūrų rudenį. Paletėje „4-Color Eye Shadow Palette 06 Forest“ – trijų atspalvių vokų šešėliai ir akių kontūro dažai.



Rudens makiažo kolekcija „Travel Diary Collection“ („Chanel“) įkvėpta Kalifornijos pakrantės ir didmiesčio šviesų. Vokų šešėlių paletėje „Charlotte Tilbury La Dolce Vita Eyeshadow Palette“ minkštos, neutralios spalvos derinamos su ryškiais, vibruojančiais atspalviais.



Rafinuotam ir geidulingam akių makiažui kurti – kolekcijos „Urban Charmer“ („Nouba“) 5 suderintų atspalvių vokų šešėlių paletė.

4. SODRIOS SPALVOS LŪPŲ DAŽAI

La Perla
La Perla
Vida Press

Vienas labiausiai džiuginančių rudens pirkinių – intensyvūs lūpų dažai. Kad ir kokie mieli bebūtų rausvi blizgiai bei drėkinantys balzamai, rudenį jų nebepakanka. Iš vasaros grožio rutinos perkelkite lūpų odą šveičiančias, drėkinančias priemones, o nauji sodrūs pigmentai nuspalvins jūsų rudenį ir taps svarbiausia makiažo dalimi. Madingiausi – tamsūs, gilūs vyno ir sultingi raudonos atspalviai. Norinčioms dramatiško efekto tiks nauji, dvispalviai „Givenchy“ lūpų dažai.


Lūpų dažai „Pure Color Envy Sculpting Matte“ („Estée Lauder“) su hialurono rūgštimi.


Lūpų dažai „Artist Rouge Light“ („Make Up For Ever“) drėkina ir puoselėja.


Dvispalviai „Givenchy“ rudens makiažo kolekcijos lūpų dažai leis sukurti labai geidulingą įvaizdį vienu lengvu brūkštelėjimu. Tamsesniu atspalviu tarsi lūpų pieštuku nuspalvinsite lūpų kontūrą, o šviesesniu suteiksite joms gundomo žvilgesio, sukursite putlumo efektą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis