Halle Berry grožio paslaptys. Ką ji daro kad atrodytų ne 50-ies, bet 30-ies?

Aktorė Halle Berry (51 m.) yra grožio ir vidinės elegancijos pavyzdys. Nors moteris jau įžengė į šeštą dešimtį, atrodo lyg trisdešimtmetė. Kokia jos paslaptis?

Atrodo, nei bėgantis laikas, nei amžius neveikia H. Berry kūno. Jau sulaukusi keturiasdešimties, ji ne kartą puikavosi gražiausių, seksualiausių, patraukliausių pasaulio moterų sąrašų viršūnėse, buvo mylima jaunesnių vyrų, graibstoma talentingų režisierių. Be to, abiejų savo vaikų aktorė susilaukė būdama gan brandaus amžiaus (dukros Nahla'os – būdama 42-iejų, sūnaus Maceo – 47-erių). Dabar, būdama 51-erių, ji atrodo geriau nei bet kada anksčiau. Neabejotina, kad tam reikšmės turi aktorės genai, vis dėlto svarbus yra ir gyvenimo būdas. Apžvelkime, kokie aktorės maisto, sporto ir odos priežiūros įpročiai.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Mar 30, 2017 at 2:12pm PDT

JI KRUOPŠČIAI RENKASI KĄ VALGYTI

H. Berry yra viena iš daugelio aktorių, besilaikančių ketogeninės dietos. Tai reiškia, kad ji iš raciono visiškai išbraukė cukrų ir angliavandenius, o energijos gauna iš riebalų, tokių produktų kaip kokosų aliejus, avokadai ir kiaušiniai. Taip pat H. Berry nevartoja raudonos mėsos, vengia daugelio vaisių, mat pastarieji gali turėti daug cukraus. Aktorės mitybą riboja ir liga, ji nuo 19-os metų serga diabetu.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jul 14, 2016 at 2:19pm PDT

Reikėtų paminėti, kad saldėsių ji neatsisako visiškai. H. Berry cukrų keičia beržų cukrumi – ksilitoliu. Šį naturalų saldiklį naudoja ir jos vaikai, mat aktorė tiki, kad sveika mityba turėtų būti diegiama nuo pat jauno amžiaus.

KASDIEN VALO IR DRĖKINA ODĄ

Aktorės veido odos priežiūros rėžimas nesikeičia nuo tada, kai ji buvo 14-os metų: kasdien, ryte ir vakare, ji odą prausia, valo toniku ir tepa drėkinančiu kremu. Zoną aplink akis ji tepa specialiu paakių kremu. Taip pat H. Berry griežtai pasisako už kremo, saugančio nuo saulės naudojimą. Šį aktorė gausiai naudoja kasdien, kad ir koks bebūtų metų laikas.

Viena mėgstamiausių H. Berry veido odos priežiūros priemonių – rožių vanduo. Jį moteris ant veido purškia prieš odą dengdama makiažu, be to, rožių dulksna veidą atgaivina dienos bėgyje.

KAI TIK GALI VENGIA MAKIAŽO

Portalui „Popsugar“ H. Berry papasakojo, kad kai nesifilmuoja, ji visiškai atsisako makiažo. „Manau, kad tai gera proga leisti odai pailsėti. Aš atidžiai rūpinuosi savo oda, taigi galiu sau leisti nesidažyti,“ – aiškina aktorė.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Mar 9, 2017 at 5:36pm PST

KASDIEN BENT 30 MIN SKIRIA SPORTUI

Aktorė ne kartą pripažino, kad ji mankštinasi kasdien, bent po 30-imt minučių. Nesvarbu, ar su treneriu, ar be jo, ji visada skiria laiko aktyviai fizinei veiklai. H. Berry tikslas – ne raumenys, bet liekna, graži figūra, todėl daugiausiai ji dirba su savo kūno svoriu, o svarmenis naudoja tik specifiniais atvejais, kuomet ruošiasi to reikalaujančiam vaidmeniui. Aktorė į sporto rutiną mėgsta įvesti ir ramesnių jogos bei pilateso treniruočių.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Aug 30, 2016 at 11:55am PDT

Leidiniui „L. A. Times“ H. Berry pripažino, kad sportas jai svarbus ne tik dėl geros fizinės formos, bet ir dėl sveikatos. „Sergu diabetu, todėl mankšta visada buvo vienas būdų valdyti mano ligą ir reguliuoti cukraus kiekį kraujyje,“ – atvirai pasakojo aktorė.

ENERGIJAI PALAIKYTI GERIA BALTYMINIUS KOKTEILIUS

Aktorės darbo tvarkaraštis kartais gali būti labai įtemptas. Kadangi H. Berry renkasi sveiką gyvenimo būdą, ji nenaudoja tokių populiarių priemonių jėgoms atgauti kaip energetiniai gėrimai ar stipri kava. Aktorės gudrybė – į sveikuoliškus kokteilius įmaišyti daržovių proteino, tai jai padeda energiją išlaikyti visą dieną.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 25, 2016 at 9:41am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis