7 Jackie Kennedy grožio paslaptys

Mados keičiasi, tačiau kai kurie dalykai nenustoja žavėti. Atrodo, klasikinis J. Kennedy grožis ir elegantiškas stilius – nepavaldūs laikui. Net praėjus 22-iems metams po pirmosios JAV ponios mirties, ji vis dar įkvepia moteris visame pasaulyje. Atrinkome 7-ias J. Kennedy grožio paslaptis, kuriomis mielai pasinaudos ir šiuolaikinės moterys.

1. Skirkite laiko savo odai

Mados portalas vogue.com atskleidė, kad J. Kennedy reguliariai lankydavosi pas Niujorko dermatologą Erno Laszlo. Nors tuo metu tai dar nebuvo taip populiaru kaip dabar, moteriai buvo atliekamos veido valymo procedūros, taip ji išlaikydavo lygią ir gražią veido odą. Viena mėgstamiausių buvusios pirmosios ponios kosmetikos priemonių buvo jos dermatologo gaminamas valomasis aliejus.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

2. Niekada nepamirškite pasidažyti lūpų

Sunku rasti J. Kennedy nuotrauką, kurioje moteris nebūtų pasidažiusi lūpų. Ji išbandė įvairiausias spalvas ir atspalvius: nuo natūralių rusvų, ryškių oranžinių iki blizgių perlamutrinių. Kartais J. Kennedy lūpų dažus netgi derindavo prie savo drabužių.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

3. Atraskite išskirtinį savo aromatą

Kai jos antrasis vyras Aristote Onasis sužadėtuvių proga J. Kennedy padovanojo buteliuką „Albert Krigler Lovely Patchouli 55” kvepalų, moteriai tai tapo išskirtiniu kvapu. Kaip teigia telegraph.co.uk, būtent šiais kvepalais, ir tik jais, J. Kennedy kvėpinosi iki pat savo gyvenimo pabaigos.


kriglem.com nuotr.

4. Preciziškai rūpinkitės savo antakiais

J. Kennedy antakiai visada buvo tobulai lenkti, vešlūs ir ryškūs (tačiau niekada neatrodė nenatūraliai – jų atspalvis visiškai atitiko plaukų spalvą). Tokį rezultatą moteris pasiekė preciziškai jais besirūpindama.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

5. Tarp galvos plovimų darykite pertraukas

J. Kennedy stengdavosi savo plaukų šukuosenas išlaikyti kuo ilgiau. Žymus plaukų stilistas ir makiažo meistras Peter'is Lamas atskleidė, kad prieš eidama miegoti, ant galvos ji užsirišdavo šilko skarelę – kad apsaugotų plaukus nuo išsitaršymo.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

6. Nepamirškite, kad geras makiažas prasideda nuo spindinčios odos

Buvusi pirmoji ponia daug laiko praleido atostogaudama Pietų Prancūzijoje, Graikijoje ir kitose saulėtose pasaulio vietose, taigi nieko keisto, kad tai atsiliepė jos odai. Saulės spindulių sukeltas pigmentines dėmes J. Kennedy maskavo į pagalbą pasitelkusi makiažo pagrindą „Elizabeth Arden Flawless Finish Foundation”.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

7. Visada įsitikinkite, kad jūsų plaukai atrodo prižiūrėti

Išskirtinis J. Kennedy bruožas: viršugalvyje velti, itin purūs, banguoti plaukai. Jos šukuosena visada atrodė tvarkinga, elegantiška ir kruopščiai prižiūrėta – tokį įspūdį pasiekti padėdavo daugybė plaukų suktukų bei gausiai naudojamas plaukų lakas. Šukuosena moterį lydėjo ilgus metus, tapo jos vizitine kortele ir viena labiausiai kopijuojamų jos įvaizdžio detalių.

Jackie Kennedy
Jackie Kennedy
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis