2 pagrindinės Kanų grožio tendencijos – jos šią vasarą bus svarbiausios

Kanų kino festivalis neabejotinai yra vienas stilingiausių metų renginių. Prancūzijos Rivjeroje susirinkusios žvaigždės kasmet demonstruoja ne tik suknelių, bet ir grožio tendencijas. Na, o pastarosios šiemet labai aiškios ir ryškios.

1. Bob stiliaus kirpimas

Apie tai, kad bob stiliaus kirpimas – 2017-aisiais pats madingiausias, užsienio žinisklaida kalbėjo jau ilgai. Plaukus jau pasitrumpino ne viena žvaigždė ir žvaigždutė. Atrodo, ši tendencija nežada niekur trauktis, nes griežtai kirptų, tiesių ir banguotų, trumpų ir ilgesnių bob'ų Kanuose buvo nemažai. Nieko keisto, juk modeliai bei aktorės mėgsta keisti savo įvaizdį, o bob'as – kone geriausiai šiam tikslui tinkanti šukuosena. Ištiesinkite plaukus ir atrodysite elegantiškai ir griežtai, subanguokite – ir būsite pasiruošusi keliauti į prašmatnų pokylį.

Būtent lengvai banguoti, retro stiliaus plaukai yra laikomi puošniausia bob stiliaus šukuosena. Griežtas kirpimas tokiai šukuosenai suteikia modernumo, o plaukų bangos – prabangos. Tokį stilių pasirinko aktorė Marion Cotillard. Kad įvaizdis nebūtų per daug preciziškas, stilistas jos plaukus sušukavo atgal.

Marion Cotillard
Marion Cotillard
Vida Press

Catherine Deneuve ir Isabelle Huppert
Catherine Deneuve ir Isabelle Huppert
Vida Press

Modelis Bella Hadid gali būti karūnuojama Kanų festivalio žvaigžde. Nors nėra susijusi su kino pasauliu, mergina dalyvavo daugybėje renginių ir premjerų, o tai buvo proga parodyti nepriekaištingus apdarus, makiažus ir, žinoma, šukuosenas. Turbūt įsimintiniausias įvaizdis – iš festivalio atidarymo vakaro. Čia Bella pasirodė vilkėdama prašmatnią rožinę dizainerio Alexandre Vauthier suknelę, bet daugiausiai dėmesio susilaukė jos plaukai – Holivudo žavesį spinduliuojantis, tvarkingai banguotas bob'as.

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Kai kurios festivalio viešnios nusprendė atsisakyti tobulai krentančių, preciziškai plaukų stilisto sumodeliuotų šukuosenų ir vietoj jų pasirinko natūraliai atrodantį, nerūpestingą stilių. Tokio stiliaus šukuosenos kūrė kontrastą su supančia prabanga ir atrodė žavingai bei šiek tiek maištingai.

Anja Rubik
Anja Rubik
Vida Press

Camila Morrone
Camila Morrone
Vida Press

Vienas geriausių natūralaus, nerūpestingo bob'o pavyzdžių: aktorės Diane Kruger plaukai. Natūraliai banguoti, šviesūs plaukai atrodo lyg aktorė ką tik būtų grįžusi iš paplūdimio – įvaizdis tiesiog alsuoja nerūpestingumu.

Diane Kruger
Diane Kruger
Vida Press

Kanų grožio mikro tendencija – griežtas plaukų skyrimas per vidurį ir tiesūs, lygūs plaukai. Tokią šukuoseną pasirinko ir visada tendencijas, tiek mados, tiek grožio, sekanti manekenė Hailey Baldwin bei aktorė Salma Hayek.

Hailey Baldwinn
Hailey Baldwinn
Vida Press

Salma Hayek
Salma Hayek
Vida Press

2. Grafiška katės akių kontūro linija

Ryški, grafiška viršutinio akių voko kontūro linija – neabejotina šios vasaros grožio tendencija. Ji itin ryški buvo neseniai pristatytose 2018-ųjų vasarai skirtose resort (liet. atostogų) kolekcijose. Modeliai, demonstravę mados namų „Chanel”, „Louis Vuitton” ir „Valentino” kolekcijas podiumu žygiavo ryškiai padažytomis akimis. Didesnės nei įprasta, ryškios akių vokų kontūro linijos buvo pastebimos „Met Gala” vakare. Kanuose apsilankiusios kino festivalio viešnios taip pat rinkosi vadinamąjį katės akių makiažą.

Ryškiausias įvaizdis – ir vėl modelio B. Hadid. Ji vieną iš festivalio vakarų pasirodė su įspūdingu makiažu. Skirtingo storio linijomis apvestos akys atrodė lyg grafikos stiliaus meno kūrinys.

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
Vida Press

Jasmine Tookes
Jasmine Tookes
Vida Press

Vienas smagiausių katės akių makiažo variantų – naudojant spalvotą akių pieštuką. Neapsigaukite, spalvota akių kontūro linija yra skirta ne tik jaunoms mergaitėms. Tokį makiažą rinkosi tiek devyniolikmetė aktorė Elle Fanning, tiek keturiasdešimt dviejų metų aktorė Eva Longoria.

Elle Fanning
Elle Fanning
Vida Press

Eva Longoria
Eva Longoria
Vida Press

Vis dėlto, dauguma garsenybių rinkosi klasikinę, akis subtiliai paryškinančią viršutinio akies voko kontūro liniją. Elegantiška, juoda linija geriausiai atrodė šalia natūralios, nude spalvos lūpų ir sveikai spindinčios, lygios odos.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Elsa Hosk
Elsa Hosk
Vida Press

Natasha Poly
Natasha Poly
Vida Press

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Georgia Fowler
Georgia Fowler
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis