Grožio specialistė iš Prancūzijos: deja, moterys nemoka plauti plaukų...

Taigi – kokie žingsniai svarbiausi, kaip naudoti šampūną ir kada tinkamiausia dėti kaukę?

„Jie žino viską apie plaukus“, - kalbėdama apie prancūzų prekės ženklo „Leonor Greyl“ įkūrėjus tikina tarptautinių mokymų trenerė Sylvia Gonzales. „Leonor Greyl“ jau 40 metų pirmauja plaukų priežiūros srityje gamindami veiksmingus aukščiausios kokybės produktus. Šių gamyboje komanija naudoja vien natūralias veikliąsias medžiagas, kurios ne tik rūpinasi grožiu, bet ir gydo.

Jau prieš 40 metų kompanijos įkūrėjai sutuoktiniai Jean-Marie ir Leonor Greyl akcentavo produktų sudėtyje esančių silikono, alkoholio žalą plaukams. Kompanija nesiekia kas pusmetį išleisti apyvarton po naują produktą. Tik sužinoję, kokios priemonės reikia vartotojui, „Leonor Greyl“ pasineria į tyrimų ir ieškojimų pasaulį ir per kelerius metus sukuria puikaus aromato augaliniais ekstraktais praturtintą produktą. „Leonor Greyl“ produktus visame pasaulyje vertina grožio ekspertai, Top modeliai ir aukščiausio lygio klientai. Jennifer Lopez, Brad'as Pitt'as, Kim Kardashian ir kiti garsūs žmonės vartoja šio gamintojo produktus.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Daug keliaujanti, skraidanti, nereguliariai besimaitinanti Sylvia žino, kaip tai vargina plaukus. Jie praranda žvilgesį, gyvybingumą, išsausėja. Norint atkurti jų grožį, būtina maitinti, drėkinti, suteikti apsaugą. Ir ji žino, kaip tai padaryti.

Kaip taisyklingai plauti plaukus

Renkantis plaukų priežiūros priemones labai svarbu atsižvelgti į savo plaukų ir galvos odos tipą bei būklę. Tačiau ne mažiau svarbu tinkamai jomis naudotis.

„Bėda ta, kad moterys nemoka plauti plaukų,“ - linguoja galvą ispaniško kraujo turinti prancūzė ir moko: iššukuotus plaukus sudrėkinkite tekančiu vandeniu. Įpilkite truputį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Tada pirštų galiukais sukamaisiais judesiais masažuokite galvos odą, kartkartėmis pakeldami plaukus. Taip masažuodami vis suvilgykitye plaukus vandeniu, kol gausiai suputos. Ir – kas be galo svarbu – itin kruopščiai išskalaukite.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Jei jūsų plaukai išsausėję, pažeisti, lūžinėjantys, „Leonor Greyl“ šampūnas „Reviviscence“ išspręs jūsų problemas. Jo sudėtyje esantys aukščiausios kokybės natūralūs ingredientai atgaivins net labai išsausėjusius plaukus, padės išvengti elektrinimosi, plauko paviršius taps lygesnis ir glotnesnis.

Kiek laikyti kaukę?

Ištrinką galvą šampūnu rankšluosčiu nusausinkite plaukus ir įpilkite į delną truputį kaukės. Sruoga po sruogos tepkite per visą plaukų ilgį ir galiukus. Palikite 5 ar 10 minučių. Suvilgykite plaukus vandeniu ir iššukuokite retomis šukomis pradėdami nuo galiukų. Iššukuotus plaukus kruopščiai išskalaukite. O jei norite stipresnio poveikio, tepkite kaukę ant sausų plaukų ir palaikykite 20 minučių prieš plaudami šampūnu.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Tikru išsigelbėjimu net visiškai nualintiems plaukams taps „Masque Quintessence“. Ši kaukė stebėtinai gerai drėkina plaukus, išlaiko juose drėgmę. Atgaivina net labiausiai pažeistus, nualintus ir išsausėjusius plaukus. Beje, šią kaukę rekomenduojama naudoti prieš šampūną – jūsų plaukai bus it šilkiniai.

Apsauga – ne mažiau svarbi

Rūpindamiesi savo plaukų sveikata ir grožiu nepamirškite ir nenuplaunamų priemonių. Šie gaminiai saugo plaukus būnant saulėje ar džiovinant džiovintuvu, todėl plaukai atrodo gražesni, žvilga, juos lengviau suvaldyti. Tai yra priemonės be silikono, kenkiančio natūraliam plaukų grožiui. Naudojant kasdienį serumą ploniems plaukams „Serum de Soie Sublimateur“ plaukai atrodys tarsi šilkas, minkšti ir lygūs, juos bus lengva valdyti.

Nenuplaunamų priemonių netepkite ant šaknų.
Nenuplaunamų priemonių netepkite ant šaknų.
DELFI / Šarūnas Mažeika

O susiruošę atostogauti nepamirškite aliejaus „Huile de Leonor Greyl“. Jis saugo nuo kenksmingo saulės, sūraus jūros ir chloruoto vandens poveikio. Taip pat palengvina šukavimą, apsaugo ir puselėja plaukus ir jų galiukus, yra nepakeičiama priemonė išsausėjusiems plaukams.

DELFI / Šarūnas Mažeika

Tik tinkamai prižiūrėdami plaukus ir naudodami natūralias kokybiškas priemones, galėsite džiaugtis ir didžiuotis savo plaukais ilgus metus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis