Kaip 43 m. atrodyti lyg 30-ies? Heidi Klum patarimai

Apie Heidi Klum išvaizdą visame pasaulyje sklando legendos – 43 m. keturių vaikų motina gali pasigirti jaunatviškai liekna figūra.

Skeptikai kalba apie genus ir paslapčia atliktas kosmetines procedūras, o supermodelis toliau demonstruoja gražų kūną su mažučiais bikiniais ir seksualiomis trumpomis suknelėmis. Ir kaip jai pavyksta?

Vida Press

H. Klum jaunatviškumo ir lieknumo paslaptis paprasta – iš tiesų geri genai, o taip pat reguliarus sportas ir subalansuota mityba. Be to, supermodelis pripažįsta, kad bėgant metams jai vis sunkiau išsaugoti grožį.

Vida Press

„Senstant viskas keičiasi. Turiu keturis vaikus, per kiekvieną nėštumą pastambėdavau mažiausiai 20 kg. Savaime suprantama, šie pokyčiai negalėjo nepalikti pėdsako mano kūnui – atsirado strijų, celiulito, bet tai, kaip su tuo tvarkiausiai būdama 20 ir 40 m. – dvi visiškai skirtingos istorijos.“

Vida Press

H. Klum teigimu, rimtai rūpintis figūra ji ėmė tik būdama beveik 30 metų. Maždaug tada modelis ėmė palaipsniui peržiūrėti savo mitybos racioną, rinktis naudingesnius, mažiau kaloringus produktus.

Vida Press

„Dabar, kaip ir anksčiau, be proto mėgstu mėsainius ir keptas bulvytes. Bet priešingai nei būdama 20-ies, dabar mėgstu juos tik tada, kai jie guli mano vaikų lėkštėse o ne mano lėkštėje“, – juokauja H. Klum.

Vida Press

Įžengusi į ketvirtą dešimtį H. Klum pradėjo mažiausiai penkis kartus per savaitę sportuoti su asmeniniu instruktoriumi. Individuali programa sudaryta, daugiausia dėmesio skiriant sėdmenims ir kojoms, kuriomis taip didžiuojasi supermodelis. Ji net apdraudė jas: vieną – 1,2 mln. dolerių, kitą – milijonu dolerių, nes turi nedidelį randą prie kelio. Garsenybė kilnoja svarmenis, atlieka standartinį pratimų kompleksą sėdmenims, išorinei ir vidinei klubų daliai. H. Klum nepamiršta ir kardiopratimų – kiekvieną rytą bėgioja.

Vida Press
Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis