Naujausiose grožio priemonėse – gamtos turtai

Pristatome naujienas, kuriose kaip niekada gausu natūralių ingredientų. Produktai veidui, kūnui, plaukams ar net aromatai – visi praturtinti iš gamtos gaunamomis medžiagomis, mineralais, aliejais. Tikra palaima laukti vasaros!

* „Margarita“ drėkinamasis veido kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu intensyviai drėkina ir suteikia odai šilko švelnumo. Avižų pienelis atkuria ir išlaiko būtiną odos drėgmę, o taip pat mažina paraudimus. Medetkų ekstraktas saugo odą nuo sudirgimų ir nepalankaus aplinkos poveikio. Rekomenduojamas sausai, normaliai odai, yra puikus makiažo pagrindas. Dermatologų patikrinta.

* Makiažo fiksatoriaus „Glowsetter Makeup Setting Spray“ kūrėjus įkvėpė visada seksuali ir švytinti Holivudo garsenybių oda. Lyg minkšta migla padengia veidą, fiksuoja makiažą ir tuo pačiu suteikia veidui švytėjimo. Produktas, kurio sudėtyje yra žaliosios, baltosios ir raudonosios arbatos, vandens ir kofeino, gaivina odą, drėkina, malšina ir saugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Naudokite bet kada, kai tik norisi suteikti veidui gaivumo ir šviežumo.

* „Douglas“ mineralais papildytas kūno kremas „Seaweed & Sea Minerals Remineralising Body Cream“ lepina jūsų odą specialiai atrinktomis Talaso terapijoje naudojamomis sudedamosiomis medžiagomis. Švelnieji jazminaičiai, alyvos ir apelsinų žiedai susimaišo su baltojo muskuso bei kedro natomis ir leidžia pasinerti į visiško poilsio jūrą, kad pajustumėte tobulą gaivumo gūsį!

* „The Body Shop“ pristato kūno balzamą „Amazonian Saviour“. Turtingas lipidais, lauro, miristo, palmitino rūgštimis, ypatingai stipriai drėkinantis, atkuriantis ir išsaugantis odos apsauginį barjerą.
Tradiciškai naudojamas labai sausai, niežtinčiai odai, kuriai trūksta natūralių lipidų.

* „Oriflame“ šampūnas „Love Nature“ su dilgėlėmis ir citrinomis skirtas riebiems plaukams. Šis dangiško kvapo šampūnas pailgina laiką tarp plaukų trinkimų ir pašalina riebalų perteklių. Mikroorganizmų suskaidomas ir yra be silikono.

* „Leonor Greyl“ kaukė plaukams „Masque Quintessence“ – tikras išsigelbėjimas nualintiems plaukams. Gerai drėkina plauksu ir puikiai išlaiko drėgmę juose. Tinka šviesintiems, dažytiems, toiesintiems ar chemiškai sušukuotiems plaukams. Atgaivina net labiausiai pažeistus plaukus.

* Gaivinamosios dušo putos „Seaweed & Sea Minerals Invigorating Shower Foam“. Palįskite po dušu ir pajuskite, kaip neriate į atpalaiduojančią jūrą. Jūros mineralai stimuliuos jūsų odą, o subtilus kvapas nuneš į pasaulį, kuriame atgausite jėgas. Energijos suteikiantis gėlių ir medienos natų derinys švelniuosius jazminaičius, alyvas ir apelsinų žiedus sumaišo su baltojo muskuso bei kedro natomis ir leidžia pasinerti į visiško poilsio jūrą, kad pajustumėte tobulą gaivumo gūsį!

* Legendinis „White Musk“ kvapas iš „The Body Shop“ – tai drąsi moteriško jausmingumo išraiška. Šviežių gėlių puokštė ir jausmingas, šilkinis muskusas vos tik prisilietę prie odos išskleidžia savo geidulingumą. Kvapo kompozicijoje dominuoja intriguojančios citrusų, kalendros ir galbaninės ferulos natos, susipinančios su prabangiais irisų, pakalnučių ir jazminų akordais. Veganiškas ir nė lašelio skriaudos gyvūnams.

* Nuo plaukų įaugimo apsaugantis dezodorantas „Anti-Hair Regrowth Deodorant“. Jo sudėtyje yra medvilnės sėklų aliejaus, pasižyminčio raminamosiomis savybėmis ir veikliosios medžiagos, kuri stabdo plaukų augimą. Dezodoranto formulė efektyviai kovoja ir su nemaloniais prakaito reiškiniais (kvapu ir drėgmė). Švelnus ir veiksmingas, 48 valandas išliekantis gaivumo pojūtis.

* Išbandykite naująją „Dove“ „Nourishing Secrets“ liniją su lotosų žiedais. Japonijos moterų grožio paslaptis – ryžių vanduo. Ryžių vanduo yra praturtintas vitaminais, mineralais bei amino rūgštimis, jis taip pat pasižymi drėkinamosiomis savybėmis. Kartu su lotosų žiedais, ryžių vanduo suteikia odai bei plaukams glotnumo ir grožio. Linijoje: šampūnas, kondicionierius, dušo želė ir kūno losjonas.

* Gaivus vandens/gėlių/medienos aromatas moterims „Seathalasso Eau de Toilette“. Energijos suteikiantis gėlių ir medienos natų derinys švelniuosius jazminaičius, alyvas ir apelsinų žiedus sumaišo su baltojo muskuso bei kedro natomis ir leidžia pasinerti į visiško poilsio jūrą, kad pajustumėte tobulą gaivumo gūsį.

* „Ecodenta“ ekologiška dantų pasta jautriems dantims ir dantenoms su natūralia druska ir kalio citratu. Dantų pastos sudėtyje esantis kalio citratas padeda formuotis apsauginiam sluoksniui, saugančiam jautrius dantis nuo aplinkos poveikio, nuramina ir sumažina jaučiamą diskomfortą. Dantų pasta praturtinta natūraliu alavijų ekstraktu, kuris pasižymi raminančiu efektu, naudingu jautrioms, sudirgusioms dantenoms, bei druska, švelniai tonizuojančia burnos gleivinę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis