3 žingsniai, kurie padės rūpintis jautria ir dehidratuota oda

Žmonės, kurių oda yra sausa, dehidratuota, susiduria su nepatogumais kasdieniame gyvenime: oda sudirgsta po dušo ar vonios, ji netenka skaistumo, jaučiamas tempimas. Negana to, - atsiranda raukšlės, ypač akių srityje.

Tokio tipo odą reikia švelniai drėkinti tiek iš vidaus, laikantis tam tikrų, specialių dietų, tiek iš išorės, naudojant šiam tikslui sukurtas priemones. Jei jūsų oda yra būtent tokia – jautriai odai skirtos „Topicrem“ prekinio ženklo priemonės suteiks grožio rutinai saugumo, veiksmingumo bei komforto.

Odos drėkinimo svarba

Dvi trečiąsias odos sudaro vanduo ir ji, kaip mūsų kūno organas, yra atviriausia išorės veiksnių grėsmėms, o kartu ir pažeidžiamiausia. Odos balansas yra labai trapus. Su amžiumi, o taip pat dėl aplinkos užterštumo, žalingų įpročių, nuovargio, stresų, išorės poveikio (saulės, šalčio ar vėjo), oda praranda gebėjimą išlaikyti pakankamą kiekį vandens savo pačios apsaugai ir regeneracijai. Todėl yra labai svarbu padėti odai ją tinkamai drėkinant – ir visai nesvarbu, kiek mums metų!

Pirmasis įprotis: makiažo ir odos nuvalymas kiekvieną vakarą

Aplinkos tarša dehidratuoja odą, todėl labai svarbu atsikratyti bet kokių per dieną susikaupusių nešvarumų. Taigi, sugrįžus namo, reikia įprasti kruopščiai nuvalyti odą – pašalinti makiažą, o kartu su juo ir dulkes, prakaitą. Veido ir kaklo valymui galite naudoti „Topicrem“ švelnią valomąją želę, kadangi ji tinka net gležniausiai odai, jos sudėtyje nėra muilo, dažiklių, parabenų.

Floriane Beaute nuotr.

Valymo užbaigimui vatos diskeliu, sumirkytu miceliniu vandeniu, nuvalykite akių makiažo likučius. Priemonės be parabenų ir be dažiklių tinka net jautriausiai odai!

Antrasis įprotis: drėkinimas

My World of Beauty nuotr.

Optimalus odos drėkinimas priklauso nuo dviejų faktorių: reguliarumo ir tinkamo produkto. Todėl rekomenduojama dienai naudoti lengvą drėkinamąjį kremą, o nakčiai – intensyviau drėkinančią priemonę, nes odos regeneracijos procesas nakties metu yra aktyviausias. Naudojamas produktas turi būti pritaikytas jūsų odos tipui. Mišriai-riebiai odai „Topicrem“ siūlo lengvos konsistencijos drėkinamąjį veido kremą, o sausesnei odai – kreminės konsistencijos ypač drėkinamąjį veido kremą. Šios dvi priemonės, kurių sudėtyje yra šlapalo bei glicerino, padeda atkurti odos hidrolipidinį barjerą. Jos gali būti naudojamos ir dienai, ir nakčiai.

Trečiasis įprotis: apsauga nuo saulės

Jautri ir sausa oda yra labiau pažeidžiama UV saulės spindulių. Taigi labai svarbu imtis saugumo priemonių einant į lauką ar būnant paplūdimyje. Šiam tikslui specialiai sukurtas „Topicrem“ itin stiprios apsaugos drėkinamasis kremas su SPF 50, kuris apsaugo ir giliai drėkina odą. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prieš saulės vonias ištepti veidą ir kūną. Po maudynių ar netyčia nuvalius kremą, reikia tepti pakartotinai. Neriebios, nelipnios konsistencijos kremą be parabenų lengva naudoti. Dar vienas privalumas – šį kremą gali naudoti visa šeima, kadangi jis tinka vaikams ir net kūdikiams. Ir dar svarbu įsidėmėti: nepiktnaudžiaukite saulės spindliais, dėvėkite galvos apdangalus, kad išvengtumėte saulės smūgio.

„Topicrem“ – visada puikus rezultatas, greitai suteikiamas palengvėjimas bei komforto jausmas jūsų jautriai, dehidratuotai odai!

Ieškokite vaistinėse

Sugihara PRO inf.

Užsakymo nr.: PT_74543872

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis