7 svaiginantys kvapai, kurie padės tuojau pat prisivilioti pavasarį

Nuo jausmingos Taičio vanilės iki gaivaus citrinos aromato, kuriuo galėsite dalintis su savo mylimuoju – tai kvapai, kurie dvelkia pavasariu.

Nors kalendorinis pavasaris jau įpusėjo, vis dar laukiame to tikrojo, šilumos ir saulės spindulių pilno šiltojo metų laiko. Norinčioms lengviau jį prisišaukti, siūlome pradėti nuo kvepalų. Sunkius, sodrius žiemos kvapus keiskite kažkuo lengvesniu – sultingos vaisių ir svaigios gėlių natos padės pajusti tikrąjį pavasarį. Atrinkome 7-is kvapus, kurie tobulai tiks šiam laikotarpiui.

1. „Mon Guerlain" („Guerlain")

Šis kvapusis vanduo – tai jausmingos, su motiniškumu siejamos Taičio vanilės ir tradiciškai vyrišku komponentu laikomų levandų neįprastas duetas. Jis išreiškia ne žaidimą priešingybėmis ar kompromisą, o skirtingų natų kuriamą turtingumą. Kvapiojo vandens mūza – aktorė Angelina Jolie.




2. „Eleonore“ („Rance“)

Šis kvapusis vanduo – tai drąsi, gurmaniška kompozicija su šviesos ir tamsos žaidimą žaidžiančia vanile ir šafranu. Aromato pagrindiniuose akorduose jaučiamos pačiulių, sandalmedžio, smilkalų ir tonkos pupelių natos.



3. „Flower by Kenzo L'Eau De Lumière“ („Kenzo“)

Kvapusis vanduo yra toks gaivus, tarsi tai būtų šviesos kvapas. Čia pirmiausiai ryškiai atsiskleidžia bergamočių ir kriaušių kvapas, kuris švelniai pereina į širdies natas, kuriose slypi rožės ir jazminai. Bazinės natos – baltojo muskuso ir medaus.



4. „For her Fleur Musc“ („Narciso Rodriguez“)

Kvapusis vanduo „For her Fleur Musc“ yra tiesiog užburiantis. Ryškios gėlių puokštės natos dera su šiltomis ir jausmingomis muskuso širdies natomis. Prabangų rausvų gėlių kvapą dar labiau išryškina rožiniai pipirai.



5. „Coco Mademoiselle“ („Chanel“)


Kvapusis vanduo yra rafinuoto ir jausmingo aromato. Pabrėžia stiprios asmenybės nepriklausomybę. Riboto leidimo kelioninis rinkinys (trys 7,5 ml purškiamo kvapiojo vandens pakuotės ir dėklas; kiekis – ribotas) – patogus ir stilingas.



6. „CK All“ („Calvin Klein“)


Tualetinis vanduo su gaiviomis citrinų ir giliomis medienos natomis. Išskirtinis kvapas Jai ir Jam suteikia malonumą dalintis tuo, kas geriausia. Bazinės natos – gintaro, lelijų, rabarbarų, muskuso, žolės.



7. „Sì Rose Signature“ („Giorgio Armani“)


Originalus parfumuotas vanduo praturtintas rožių kvapų akordais suteikia kvepalams šiltą ir moterišką aromatą. Iš pradžių jaučiamas jausmingas miškinių erškėčių ir turkiškų rožių glėbys, vėliau jis pražysta frezijų, juodujų serbentų ir pačiulių žiedais.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis