Madingiausios sezono šukuosenų tendencijos – 3 stiliai

Belaukiant šilumos ir spalvų, pasidairykime, kokios šukuosenos šiemet bus „ant bangos“.

Šiais metais, kaip ir kiekvieną sezoną, tarptautinė „Schwarzkopf Professional“ stilistų komanda apžvelgia mados pasaulio naujienas ir supažindina su šio sezono plaukų kirpimo, šukavimo bei dažymo tendencijomis.

Organizatorių archyvas

Pristatant „Essential Looks Pavasaris/Vasara 2017“ kolekciją „Modern Ikon“ akcentuojamos trys skirtingos tendencijos, kurias įkvepia muzika, menas, istorija ir, žinoma, mada.

Organizatorių archyvas

* OPULENT

Gamintojo archyvas

Žavingosios šeštojo dešimtmečio Prancūzijos Rivjeros įkvėpta serija yra persmelkta glamūro ir rafinuotumo.

Temperamentingas, jausmingas ir rafinuotas glamūras šiemet diktuoja pasauliui aukštosios mados tendencijas. Prancūzijos Rivjeros 1950-ųjų stilius persikelia į XXI amžių. Gundančios moteriškos garbanos, išraiškingos katės akių linijos, skaisčiai raudonos lūpos ir itin tamsus nagų lakas 2017 metais bus ryškiausi stiliaus akcentai.

* BEAT ICON

Gamintojo archyvas

Tai septintojo dešimtmečio kartos įvaizdis ir amžinai gyva urbanistinė dvasia.

Tendenciją įkvėpė ankstyvosios 60-ųjų kartos įvaizdis, kuriuo bandyta pavaizduoti ir atkartoti ikoniškąjį aktorių Jamesą Deaną, menininką Andį Warholą ir roko grupę „Velvet Underground“. Tikslūs kirpimai, aiškios linijos, „pixie“ batų stilius, švarkai, kelnės apkirptais galais ir baltai juodi dryžiai.

* COLORAMA

Gamintojo archyvas

Pankams būdingas maištingumas ir Tokijo gatvėse pastebimas neoninių spalvų vibracijos.

Neįprasta, drąsu ir skatina pasitikėti savimi. Ši tendencija yra įkvėpta futuristinės Tokijo Harajuku rajono gatvių kultūros. Ji siūlo antikonformistinį stilių, sujungiantį maištingą, pankišką požiūrį ir ryškius spalvų tonus. Šį sezoną aktualios tik grafinės formos ir eksperimentiniai spalvų deriniai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis