Nauja veido priežiūros filosofija – norinčioms ilgalaikių rezultatų

„Payot“ profesionalios kosmetikos ženklas, kurį 1920 metais įkūrė prancūzė gydytoja Nadia Payot, šiuo metu yra gerai žinomas visame pasaulyje.

Nadia Grégoria buvo viena iš pirmųjų gydytojų moterų, kuri 1913 metais baigė Lausanne medicinos mokyklą. Kurį laiką po santuokos su Edmond Payot, kuris dirbo mokymų inžinieriumi, keliavo po įvairias šalis. Argentinoje ji tęsė tyrimus bei teikė pagalbą žmonėms, nukentėjusiems nuo ligų ir skurdo.

1917 metais, kelionės į Niujorką metu, ji atrado pirmąjį grožio institutą ir susipažino su gyvenimą pakeitusia Rusijos balerina Ana Pavlova. Šis susitikimas buvo tikrai neeilinis. Mat skirtumas tarp ištreniruoto ir jaunatviško šokėjos kūno ir jos veido odos būklės padėjo N. Payot sukurti grožio filosofiją, kurią sudarė judėjimas, kūno kultūra (pratimai) bei veido odos priežiūros produktai.

1920 metais Nadia Payot atvyko gyventi į Paryžių. Čia ji ir sukūrė pirmuosius produktus: „Golden Rays“ valiklį ir kremą „N° 1“ ir „N° 2“. Įsitikinusi, kad vien šių produktų nepakanka, sukūrė ir savo grožio rekomendacijas bei pratimus.

1925 metais Paryžiuje Dr. Payot atidaro pirmąjį grožio institutą, kuris susilaukia didelio pasisekimo bei pripažinimo.

Kelias į profesionalų mokymą prasidėjo nuo straipsnio „Veido ir kaklo fizinė kultūra“, kuriame pateikė veidui skirtas septynias masažo technikas ir keturis pratimus. Ji išleido dvi knygas, kuriose pristatė savo grožio priežiūros credo: valyti, maitinti, stimuliuoti. Nuolat auganti sėkmė leido 1937 m. savo verslą perkelti į prestižinę Paryžiaus gatvę. Payot išplėtė savo kuriamų produktų asortimentą kiekvienos odos tipui ir problemai: dehidratuotai, jautriai, stokojančiai gyvybingumo bei švytėjimo ar turinčiai mažų sudirgimų odai.

1947 metais ji nuspręndė savo žinias perduoti kitiems ir įkūrė pirmąją grožio terapijos mokyklą. Netrukus Dr. Nadia Payot tapo pagrindine figūra kosmetologijos srityje. Įmonės valdymą Dr. Payot perleido savo vyrui, kad pati galėtų skleisti filosofiją savo grožio mokykloje.

Ji tapo itin garsi dėl tikslių diagnozių, gydymo bei garsaus „42 žingsnelių veido protokolo“. Šis unikalus masažas (jį sukūrė daktarė Nadia Payot) yra įkvėptas šokio judesių. Masažą sudaro tikslūs ir techniški judesiai, kurie kartu yra harmoningi ir ritmingi. Masažo metu paliečiamos visos fiziologinės sistemos (limfinė, kraujagyslių, raumenų, kvėpavimo, odos), kurios suteikia ilgalaikius matomus grožio rezultatus. Dr. Payot keliavo po visą pasaulį ir jos avant-garde vizija susilaukė didelės sėkmės. Ji mokėjo nemažai kalbų (prancūzų, ispanų, anglų, vokiečių ir rusų) ir stengdavosi skaityti prezentacijas kosmetologams tik tos šalies, kurioje viešėdavo, kalba.

Dr. Payot visada buvo atidi ir nuoširdi, novatoriška ir žingeidi, ji aistringai siekė balanso tarp kūno ir proto.

Dr. Nadia Payot mirė 1966 metų Kalėdų naktį, bet jos novatoriška dvasia jau daugiau nei 90 metų gyvena su „Payot“ pekiniu ženklu.

Šiuo metu „Payot“ mokslinių tyrimų bei plėtros centre dirba dermatologai, chemikai ir vaistininkai. „Payot“ produktų kūrėjai nuolatos palaiko kontaktą su biologijos, biochemijos, bioinžinerijos ir klinikinių tyrimų ekspertais, kas garantuoja sukurtų produktų veiksmingumą ir patikimumą. Kartu jie atskleidžia odos bei jos ląstelių paslaptis ir taip stengiasi sukurti procedūras bei kremus, padedančius spręsti visas odos problemas.

Visos profesionalams skirtos procedūros yra įrodytos klinikiniais arba efektyvumo tyrimais, dalyvaujant dermatologams, kad galima būtų garantuoti žadamą rezultatą.

Gamintojo archyvas

Kremai sukurti iš toksikologiškai kruopščiai patikrintų ir išbandytų ingredientų, kad galima būtų garantuoti aukštą toleranciją produktams. „Payot“ produktai kuriami atsižvelgiant į sensorines charakteristikas bei malonumą naudoti. Malonios, kruopščiai sukurtos tekstūros bei patrauklūs kvapai leidžia pajusti aukščiausią produkto kokybę.

„Payot“ profesionali kosmetika vadovaujasi holistine odos priežiūros filosofija, kuri padeda patenkinti šiuolaikinių moterų keliamus lūkesčius!

Užsakymo nr.: PT_74323870

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis