Airinė Palšytė: aš žinau, kokia yra svarbiausia grožio paslaptis

„Kai myli save, tuomet pradedi visai kitaip žiūrėti į viską aplinkui,“ - sako grožio ambasadore tapusi Airinė Palšytė.

Oriflame“ biure oficialiai pristatyta nauja grožio ir sveikos gyvensenos ambasadorė - Airinė Palšytė. Lengvaatletė, šuolininkė į aukštį, net du kartus atstovavusi Lietuvai olimpinėse žaidynėse ir šiemet iškovojusi aukso medalį Europos čempionate, pasidalino savo grožio paslaptimis ir motyvavo moteris pirmiausia pamilti save.

Štai kokios yra A. Palšytės geros savijautos paslaptys.

Makiažas

Manęs dažnai klausia, ar vykdama į varžybas dažausi. Žinoma, kad taip. Kiekviena moteris nori būti graži, tada ji jausis puikiai ir tai atsispindės išorėje. Šuolininkės yra gero kūno sudėjimo, žmonės mėgsta į jas pažiūrėti, tad reikia pasistengti gražiai atrodyti.

Miegas

Man labai svarbu gerai jaustis ir miegas čia vaidina itin svarbią rolę. Norint pailsėti man reikia miegoti ne mažiau kaip 9 valandas. Po tokio poilsio būsiu žvali, energinga. Per 9 valandų miegą pailsi ir kūnas, ir protas.

Sportas

Sportas padeda gerai jaustis, jis suteikia energijos. Dažnai žmonės teisinasi neturintys laiko sportui. Tačiau net ir 30 minučių mankšta, treniruotė yra naudinga. Jei sunku prisiversti, reikia rasti draugiją – tai visada padeda dvejojančiam, aptingusiam.

Jei moteris augina mažylį, – ne bėda. Sportuoti galima ir namuose. Tūpčiokite su kūdikiu ant rankų, kilnokite jį, darykite atsilenkimus su vandens pripildytu buteliu rankose. Namai – puiki aplinka sportui ir ją galima išnaudoti.

Diskusijoje apie grošį ir sveiką gyvenseną taip pat dalyvavo mados komunikacijos specialistė Kamilė Kaselytė (viduryje) ir grožio tinklaraštininkė Gražina Blaževičiūtė (kairėje).
Organizatorių nuotr.

Ir dar labai svarbu nenorėti greitų rezultatų. Netikrinkite svorio, neerzinkite savęs. Tiesiog dirbkite, mankštinkitės. Po pusmečio tikrai pajusite ir svorio pokyčius, ir figūros dailumus.

Beje, be galo svarbu atrasti sau tinkamą sportą. Vienam patinka bėgti maratonus, o kitas geriausiai jausis aerobikos treniruotėje. Laikas, kada sportuoti, – taip pat individualus. Vienam tiks rytas, kitam – vakaras, o trečias rinksis pietų pertrauką. Sportas turi būti ne prievolė, o malonumas.

Ryto ritualai

Susiruošimui skiriu 2 valandas. Atsibudusi neskubu šokti iš lovos, pažiūriu TV, išgeriu stiklinę virinto atvėsusio vandens su citrina. Po to – higienos procedūros, pusryčiai, makiažas. Pagrindinės mano priemonės – drėkinantis kremas, BB kremas su SPF. Svarbiausia ryte – neskubėti, kad nebūtų streso.

Anot Airinės, geriausias patarimas yra mylėti save: „Kai tu myli save, tuomet pradedi visai kitaip žiūrėti į tam tikras grožio procedūras, pradedi rūpintis savimi, daugiau miegi, sveikiau valgai ir visa ta kartu sudėjus sulauki nuostabių rezultatų!“

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis