Vyrams tai kelią siaubą - 9 dalykai, kuriuos reikėtų pamiršti

Jei moterys kartais paisytų vyrų nuomonės, galbūt būtų laimingesnės? Manote, kad jiems patinka tik nudailintas veidelis ir trumpi sijonai? Anaiptol - pirmenybę vyrai visgi teikia natūraliam grožiui ir subtilesnei aprangai.

Ryški ar net ekstravagantiška išvaizda būdinga drąsioms ir valdingoms moterims, vyrai neretai tokių prisibijo. Kodėl? Nes moterys dažnai įsivaizduoja, kad yra gražios ir kad būtent tas iššaukiantis įvaizdis ir traukia vyrus. Pasitikėjimas savimi - labai gerai, tačiau kažin ar norėtumėte tapti pašaipų objektu.

Štai 9 dalykai, kurie nepraslysta pro vyrų akis, tačiau gerų emocijų jiems nekelia:

* Ilgi nagai, nudažyti rožiniu, pastelinių atspalvių ar blizgančiu laku ir apklijuoti kristalais, taip pat ilgi link galo nusmailinti nagai

* Itin trumpi sijonai

* Pripūstos lūpos

Vida Press nuotr.

* Nenatūraliai nubalinti arba priešingai - prie gymio netinkantys varno juodumo plaukai ir ataugusios tamsios šviesiaplaukių šaknys

* Per šviesūs lūpų dažai ir blizgiai (ypač perlamutriniai), kuriantys pasiligojusios moters įspūdį

* Per tamsus, net oranžinis įdegis ir tamsiais skaistalais paryškinti skruostai - kai veidas atrodo murzinas

* Ypač gilios iškirptės, kai krūtinė jau veržte veržiasi laukan

Vida Press nuotr.

* Perdėtai demonstruojamas seksualumas

* Platforminiai aukštakulniai bateliai plonu ir labai aukštu kulnu

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Vyrai apkalba ne kukliąsias, bet moteris, kurios neva gundo trumpais sijonais, peroksidiniais plaukais ir puošiasi priauginamais nagais. Tiesa, kad tokias nulydi žvilgsniais, bet tikrai ne iš susižavėjimo, greičiau iš jų juokdamiesi.

Vida Press nuotr.

Pernelyg akivaizdžiai demonstruojamas seksualumas kuria pigios moters įspūdį, tokia jiems yra greitai prieinama - rodos, puikus kąsnelis vienai nakčiai. Vyrai ilgalaikių santykių greičiausiai su blizgančia moterimi nekurtų, nes gėda, jog ji neturi skonio, neieško įkvėpimo geruose pavyzdžiuose ir nemoka apsirengti taip, kad atrodytų elegantiška dama.

Vida Press nuotr.

Jei norite patraukti rimto gerbėjo dėmesį, geriau pigaus ir iššaukiančio įvaizdžio vengti. Daugelis vyrų greičiausiai gatvėje tikrai neužkalbintų moters dirbtiniu oranžiniu įdegiu ar per ryškiu ir neskoningu makiažu. Labiau vyrus traukia klasikinis moters įvaizdis: bateliai neaukšta pakulne, juoda prigludusi, bet ne per atvira suknelė - tai būtų idealus derinys pirmajam pasimatymui. Taigi laimi subtilumas ir saikas. Jokių nesveikų saulės vonių, tonos makiažo ir batelių, kurie veikiau tiktų egzotiškiems šokiams klube.

Reuters/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis