Dovanų idėjos skubantiesiems: mamai, draugei, vyrui ir sau

Dar neturite dovanos? Viską palikote paskutinei savaitei? Ne jūs viena tokia. Skubame į pagalbą su dovanų idėjomis – tikrai rasite kažką tinkamo.

DOVANA MAMAI

* Nieko nėra geriau nei rūpestinga veido odos priežiūra ir intensyvus drėkinimas nakties metu. Mamai galite padovanoti „Missha“ koncentruotą naktinio veikimo priemonę veidui su pieno rūgštimis. Ši priemonė greitai susigeria į odą, todėl pagerina odos būklę per trumpą laiką.

* Padovanokite Mamai itališkų plaukų priežiūros priemonių „Nashi Argan“. Tai „išmani“ linija, kurią sudaro 5 produktai, tinkantys visų tipų plaukams. Priemones lengva naudoti, be to, jos neabejotinai „papirks“ unikaliu aromatu, kuris charakteringas visai produkcijos linijai.

* Jauninanti veido priežiūra moteriai nuo 55 metų „Anew Platinum“ („Avon“) atkuria tikslesnius veido kontūrus, net gilios raukšlės atrodo mažesnės. Šventiniame rinkinyje: naktinis koreguojamasis veido kremas, dieninis koreguojamasis veido kremas, valomasis pienelis ir kaukė normaliai bei sausai veido odai.

* Knyga - puiki dovana! Gina Viliūnė „Imperatoriaus meilužė“, kur pasakojama netikėtai įsižiebusi Sofijos Tyzenhauzaitės meilė Aleksandrui I. Romanas leidžia iš arti pažvelgti į XIX a. didikų, aristokratų, valdovų gyvenimą, supažindina su Vilniaus, Varšuvos, Paryžiaus dvarų kultūra ir tų laikų kasdienybe. Tačiau svarbiausia čia – laikui ir atstumui nepavaldi meilės ir aistros istorija.

DOVANA SESEI/ DRAUGEI:

* Kasdienės plaukų priežiūros rinkinys, ne tik naudinga, bet ir praktiška dovana. „Davines“ plaukų priežiūros rinkinį sudaro maitinantis šampūnas, kondicionierus ir atpalaiduojantis fluidas plaukams.

* Žinant puikias medaus ir pieno savybes, sukurta nuostabi „Milk & Honey Gold“ („Oriflame“) kolekcija. Nuostabi, intensyviai maitinanti rankų ir kūno priežiūra su organinės kilmės pieno ir medaus ekstraktais, kurie drėkina ir kondicionuoja, kad oda būtų ypatingai švelni bei glotni.

* Isabel Allende knyga „Meilužis japonas“ – magiška, iki širdies gelmių sukrečianti, septyniasdešimt metų trukusi ir per kelis žemynus nusidriekusi dviejų žmonių istorija. „Isabel Allende pasakojama istorija paženklinta karo, netekčių ir skausmo antspaudais, tačiau pagrindinė jos tema yra meilė. Mylintys žmonės sugeba įveikti didžiausius sunkumus ir išlikti net juodžiausios nevilties sąlygomis.“ (People Magazine, Book of the Week)


DOVANA VYRUI/ TĖČIUI:

* Padovanokite „MEN Basic Care“. Į šį „Nivea“ komplektą įeina: dušo gelis „Active Clean“ ir rutulinis dezodorantas „Black&White Power“. Vyriška gaiva ir švelnumas viename.

* Vyrai – labai praktiški, todėl jiems reikia praktiškos dovanos. Tėčiui ar draugui siūlome padovanoti plaukų ir kūno šampūną „Waterclouds“ su makdamijų ir migdolų aliejais, kuris puoselės odą ir plaukus.

* Padovanokite artimam žmogui kasdienės higienos rinkinį „Avon Men Essentials“. Šventiniame „Avon“ rinkinyje - rutulinis dezodorantas, gaivinanti dušo želė, drėkinamasis veido kremas, putojanti skutimosi želė.

* Donatas Pocius „Pasaulio lietuviai: šlovė ir gėda“. Knygoje pasakojama apie pirmos, antros ar dar tolesnės kartos lietuvius, litvakus, Lietuvos lenkus, rusus, karaimus ar kitų tautų atstovus, kurie pateko į neįtikėtinas istorijas ar išgarsėjo savo veiklos srityje. Čia nerasite žmonių, apie kuriuos ir taip daug rašoma Lietuvoje arba kurie tikrai plačiai žinomi pasaulyje, tokių kaip Bobas Dylanas, Jonas Mekas, Anthony Kiedis ar Robertas Zemeckis – galbūt jų istorijoms bus skirta kita knyga.

DOVANA SAU:

* Jeigu buvote gera visus metus ir jaučiate nusipelniusi ypatingos dovanos, tuomet sau galite padovanoti prabangią „Kerastase Chronologiste“ kaukę galvos odai ir plaukams bei aliejų plaukų galiukams.

* Blizgantiems plaukams bei kūno švelnumui - „Nivea Color Care“ rinkinys. Į komplektą įeina: šampūnas „Color Care & Protect“, kondicionierius „Color Care & Protect“, dušo gelis „Creme Soft“, rutulinis dezodorantas „Black&White Clear“.

* Pasidovanokite sau tikra prabanga persmelktą dovaną - rinkinį „Today Tomorrow Always“. „Avon“ rinkinyje, kvepiančiame šilkiniu muskusu, kinrožės žiedlapiais, frezija, - kvapusis vanduo ir vonios bei dušo želė puošnioje dėžutėjė.

* Istorija, įkvepianti keistis. Tai – Raphaëlle Giordano „Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą“.

Rodos, Kamilė turi viską, kad būtų laiminga, tačiau nežino, kaip tuo naudotis. Paskendusi kasdieniniuose darbuose ir šeimos rūpesčiuose, ji jaučia tarsi jos gyvenimas eitų pro šalį.
Tačiau atsitiktinė pažintis su rutinologu Klodu viską pakeis. Jis pasisiūlo Kamilei padėti vėl pajausti gyvenimo džiaugsmą.

Knyga moko, kad reikia susitelkti į teigiamus dalykus, nusistatyti prioritetus, nekreipti dėmesio į smulkmenas. Konkretūs patarimai tekste išskiriami kitu šriftu, o jų sąrašas pateikiamas knygos pabaigoje.

Tai romanas, tęsiantis geriausias tokių knygų, kaip „Dievas visada keliauja incognito“ (aut. Laurent Gounelle), tradicijas, skirtas visiems, ieškantiems įkvepiančios, kasdienes problemas padedančios spręsti literatūros.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis