Jūratės (42 m.) pokyčiai: vyras į mane pažvelgė kitomis akimis

Pristatome dešimtąją pokyčių projekto „Pasikeitimai su Bogomolov’ Image School“ laimėtoją Jūratę (42 m.).

Kaunietė Jūratė (42 m.) visą gyvenimą mėgo augalus, todėl užsiima gėlininkyste ir floristika. Dalį gyvenimo skiria trims vaikams, yra energinga, mėgsta keliauti, tačiau miesto šurmulį mieliau keistų į ramų gyvenimą kaime. Jūratė šiuo metu yra bedarbė, tad nutarė skirti laiko sau, atrasti savo grožį iš naujo ir atskleisti moteriškumą bei charakterį.

Organizatorių nuotr.

Šukuosena

Susitikus pirmą kartą įvertinta, kad moters plaukai, nudažyti šviesiai ruda spalva su vario atspalviu, dar labiau išryškina veido odos blyškumą. Jūratės plaukai buvo vieno ilgio – iki pečių – tad vizualiai ilgino ir platino ovalią veido formą.

Organizatorių nuotr.

Norint nuslėpti odos rausvumą buvo pasiūlyta plaukus pašviesinti bei nudažyti tamsesnėmis sruogelėmis. Šaknys nudažytos tamsesne smėlio spalva, kad suteiktų ploniems plaukams „gylio“, o šviesių ir tamsių sruogelių žaismas – apimties. Šviesi plaukų spalva kuriamam įvaizdžiui suteikia švelnumo ir laisvumo.

Norint išryškinti gražius veido bruožus, plaukai buvo iškarpyti – tai suteikė lengvumo bei apimties. Šis kirpimas paryškina viršutinę galvos dalį ir žvilgsnį atitraukia nuo apatinės veido dalies, taip Jūratei suteikiama švelnumo ir moteriškumo.

Makiažas

Kadangi moteris mažai laiko skiria savo grožio puoselėjimui, prieš darant makiažą buvo pasiūlyta atlikti keletą kosmetinių procedūrų, t.y., veido pylingą, padrėkinti veidą kauke bei antakių korekciją - formuota pagal akies linkį.

Organizatorių nuotr.

Makiažui parinktas raudonį maskuojanti kreminė pudrą. Makiažas išryškino moters žydrai pilkas akis, akių pravedimas sukūrė paslaptingo žvilgsnio įspūdį. Kiek pakritusius vokus slėpė tamsesnis šešėlis, taip buvo pagilintas žvilgsnis. Ovalo veido forma koreguota išryškinant skruostikaulius, šiek tiek tamsinant veido kontūrus. Lūpoms naudojamas pieštukas ir rusvos spalvos lūpdažis.
Makiažas Jūratės įvaizdžiui suteikė prabangos bei paslaptingumo pojūtį.

JŪRATĖS ATSILIEPIMAS

„Man šis pasikeitimas prilygo gerai praleistoms atostogoms! O po šių neįprastų atostogų jaučiuosi pailsėjusi, be abejo, pasikeitusi ir toliau džiaugiuosi gyvenimu! Iš aplinkinių sulaukiu mielų komplimentų.

Organizatorių nuotr.

Vyrą ir vaikus mano pasikeitimas privertė į mane pažvelgti kitomis akimis. Artimųjų išsakomi komentarai labiausiai glosto širdį!“

GARDEROBAS

1 komplektas

Organizatorių nuotr.

Norint atskleisti Jūratės moteriškumą, parinkta Viktorijos stiliaus tamsiai mėlyna gipiūro suknelė iki kelių, kuri atspindi 2016 rudens/žiemos mados tendencijas. Priderinta ilga juoda liemenė su gipiūru dekoruotomis kišenėmis – tai pabrėžia kūrybiškumą. Ilgaauliai, masyvūs batai, suvarstyti veliūro juostele bei surišti kaspinėliu, suteikia žaismingumo, o maža rankinė pabrėžia jaunatviškumą.

Tamsiai mėlyna gipiūrinė suknelė – „Twin-Set Simona Barbieri“, 339.00 €
Ilga juoda liemenė – „Twin-Set Simona Barbieri“, 276.00 €
Ilgaauliai batai – „Twin-Set Simona Barbieri“, 346.00 €
Maža juoda rankinė – „Twin-Set Simona Barbieri“, 348.00 €

2 komplektas

Norint atskleisti moters švelnumą parinkta smėlio spalvos šilkinė palaidinė, vilnonė, tamsiai mėlyna liemenė, dekoruoti blizgiais žvyneliais rankovių kraštai. Pieštuko formos barchatinis sijonas suteikia puošnumo, sijono ilgis pabrėžia moteriškumą. Aksesuaras atskleidžia moters kūrybiškumą. Ilgi aukštakulniai batai vizualiai prailgina kojas. Maža rankinė suteikia patogumo įspūdį.

Organizatorių nuotr.

Smėlio spalvos šilkinė palaidinė – „Ivo Nikkolo“, 99.90 €
Tamsiai mėlyna vilnonė liemenė – „Ivo Nikkolo“, 119.90 €
Tamsiai žalias barchatinis sijonas – „Ivo Nikkolo“, 119.90 €
Aksesuaras – „Ivo Nikkolo“, 79.90 €
Ilgi juodi ilgaauliai aukštakulniai batai – „Danija“, 349.00 €

3 komplektas

Languotos smėlio ir chaki spalvos koledžo stiliaus siauros kelnės pabrėžia dailias moters kojas ir šį įvaizdį daro jaunatviškesnį. Šviesi smėlio spalvos, šilkinė palaidinė, kurios susegimas iš vienos pusės dekoruotas lyg būtų Viktorijos stiliaus žabo, atskleidžia švelnų moteriškumą. Sodrios žalios spalvos barchato švarkas suteikia puošnumo. Smėlio spalvos aukštakulniai ir rankinė atskleidžiama Jūratės elegantiškumą.

Organizatorių nuotr.

Smėlio spalvos šilkinė palaidinė – „Ivo Nikkolo“, 99.90 €
Tamsiai žalias barchatinis švarkas – „Ivo Nikkolo“, 179.90 €
Languotos kelnės – „Ivo Nikkolo“, 99.90 €
Diržas – „Ivo Nikkolo“, 39.90 €
Rankinė – „Persico“, 51.90 €
Batai ir auskarai – stilistų nuosavybė

4 komplektas

Šį komplektą sudaro dirbtinės odos bordo tamprės (apačioje, vidinėje kojos pusėje su užtrauktuku) ir šiek tiek ryškesnės spalvos šifono audinio palaidinė-tunika, ilgėjanti nugaros dalyje, tai sukuria laisvumo pojūtį. Žalios spalvos barchatinis švarkas pakelta apykakle atskleidžia klientės jaunatviškumą. Masyvūs tamsiai mėlyni batai suteikia laisvės ir nepriklausomybės pojūtį. Šiame komplekte panaudotas sluoksniavimas, kuris aktualus 2016/2017 m. mados tendencijose.

Organizatorių nuotr.

Tamsiai žalias barchatinis švarkas – „Ivo Nikkolo“, 179.90 €
Dirbtinės odos kelnės – „Mohito“, 29.99 €
Tamsiai mėlyni batai – „Twin-Set Simona Barbieri“, 218.00 €
Bordo spalvos palaidinė ir kaklo papuošalai – stilistų nuosavybė

Komanda

Organizatorių nuotr.

Įvaizdžio dizainas: Inga Liobikienė, Kristina Gorodeckienė ("Bogomolov’ Image School Lithuania", Kaunas)
Šukuosena: Kristina Gorodeckienė (salonas "Grožio loftas", Kaunas)
Makiažas: Viktorija Isiūnienė (salonas "Grožio loftas", Kaunas)
Kosmetinės procedūros: Jovita Jeršovienė (salonas "Grožio loftas", Kaunas)
Manikiūras: Vida Stančiauskienė (Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro sektorinio praktinio mokymo bazė "Modus", Kaunas)
Foto: Monika Požerskytė (studija "Pix", Vilnius)
Darbo vadovė: Evita Ormane (Ryga)
Projekto partneris: PC "Akropolis" (Kaunas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis