Japonių grožio paslaptis, neabejotinai padėsianti atjaunėti ir jums. KONKURSO laimėtojai

Pakeisti nosies formos ar atsibusti kūdikio skaistumo veidu nepavyks - tokių stebuklų nebūna. Tačiau šiek tiek pakeitus jūsų įpročius galima džiaugtis skaistesne, lygesne ir akivaizdžiai sveikesne oda.

Kolagenas yra žmogaus organizmo baltymas, sudarantis apie 30 proc. visų kūno baltymų ir net 70 proc. odos baltymų. Žmogaus organizmas pakankamą kiekį kolageno gamina iki 25-erių metų, vėliau jo gamyba pradeda mažėti, o bėgant metams šis procesas vis labiau silpsta.

Dėl kolageno trūkumo oda ima raukšlėtis, suglemba ir nukąra, atsiranda gilių raukšlių. Kolageno skaiduloms retėjant sąnariuose ir tarpslanksteliniuose dariniuose ima mausti galūnių sąnarius, stuburo slankstelius – mažėja jų paslankumas ir judėjimas tampa skausmingu.

Kolagenas EVERPUPE PREMIUM (10 000 mg)

Tai geriamasis kolagenas, vartojamas kaip maisto papildas ir kaip kosmetinė priemonė. Teisė kolageną EVERPURE vadinti premium įgyta tik dėl ilgalaikių mokslinių tyrimų, pažangių gamybos praktikų. Šio kolageno inovatyvią gamybos technologiją saugo įstatymai.

Kolagenas EVERPURE gaminamas jau kone dešimtmetį, kartkartėmis sustabdant gamybą tam, kad būtų pritaikyti naujausi moksliniai atradimai ir galutinį vartotoją pasiektų vis veiksmingesnis produktas.

Įnoringoje ir išrankioje Japonijos rinkoje tarp gausybės panašių produktų EVERPURE vertinamas kaip itin aukštos kokybės gaminys. Viena iš esminių EVERPURE kolageno savybių yra ta, kad nė vienoje gamybos stadijoje šis kolagenas nėra sintetinamas į miltelius, iškart išgaunamas skystas, po to sterilioje aplinkoje fasuojamas vienkartinėmis dozėmis po 10 000 mg.

Naudojamas dvejopai – į vidų ir išoriškai. Dviguba nauda jums.

Svarbi informacija apie kolageną „EVERPUPE Premium“

1. Jame nėra konservantų, dažiklių, dirbtinių skoninių medžiagų ar sintetinių kvapiklių bei kitų maistinių ir nemaistinių priedų. Reikia pabrėžti, kad dauguma gamintojų itin pigios kolageno žaliavos (sintetinių miltelių) įsigyja Kinijoje ir sumaišę juos su vandeniu bei kitomis sudedamosiomis medžiagomis gamina vadinamąjį geriamąjį kolageną.

2. Kitas kolageno EVERPURE išskirtinumas, lemiantis gaminio kokybę bei efektyvumą, yra jo sudėtis, t. y. aminorūgštys: jų derinys ir procentinės proporcijos, atitinkančios žmogaus kolageno sudėtį. Tai, ko gero, ir yra svarbiausia, nes tik iš aminorūgščių mūsų organizmas gali pasigaminti kolageno.

Vartojant šį kolageną siekiama pripratinti organizmą prie papildomo aminorūgščių, iš kurių organizmas gamina kolageną, kiekio. Po pakankamo kolageno kurso jūsų organizmas pats iš kasdienio maisto ims išskirti reikalingas aminorūgštis, kolageno sintezė didės, kraujotakos sistema paskirstys ir pristatys „statybines medžiagas“ – aminorūgštis – į jų poreikį juntančius kūno organus (odą, sąnarius, kremzles, sausgysles, kraujagysles ir t. t.).

3. Trečias EVERPURE privalumas – proporcingai padidintas tam tikrų aminorūgščių, sudarančių elastiną, kiekis. Elastinas taip pat yra kūno jungiamojo audinio baltymas, kuris žmogaus organizme gaminasi tik iš aminorūgščių.

4. EVERPURE – vienintelis kolageno preparatas Lietuvos rinkoje, kurį galima vartoti tiek į vidų (papildyti maisto racioną, skatinant kolageno bei elastino gamybą), tiek ir išoriškai kaip kosmetinę priemonę, prieš tai praskiedus virintu atvėsintu vandeniu santykiu 1 x 11. Tam siūlome 120 ml talpos stiklo buteliukus su dozatoriumi. Juk ne veltui japonai sako, kad ant odos reikia tepti tai, ką galima valgyti.
Taigi dvigubas EVERPURE naudojimas – dviguba nauda.

5. EVERPURE kolagenu galite papildyti savo pamėgtus kremus, losjonus, šampūnus ir kitas kosmetikos priemones, taip pat namų sąlygomis iš natūralių produktų (ryžių, daržovių, vaisių, prieskonių ir kt.) gamintis įvairias kaukes. Japonės kolageną naudoja kaip bespalvį nagų laką arba nuspalvina jį sumaišiusios su valgomaisiais dažais.

6. Šį kolageną galima naudoti ant neįsisenėjusių randų po operacijų ar patirtų fizinių traumų kaip odos atsinaujinimą spartinančią priemonę. Negalima naudoti ant atvirų žaizdų.

7. Jei renkatės sveiką gyvenimo būdą ir nepasitikite pramoninių gamintojų siūloma kosmetika, o savarankiškai ją gaminate namuose, kolagenas EVERPURE puikiai tiks tiek muilui, tiek kremui, tiek kitoms odos priežiūros priemonėms. Kolageno į jas reikia įmaišyti iki 5 proc. tūrio.

8. Pagerinti plaukų būklę, suteikti jiems ne tik žavaus žvilgesio, bet ir sustiprinti apsauginį plauko struktūros paviršių padės EVERPURE tirpalas: kolageno pakelio turinį praskieskite vandeniu santykiu 1 x 30.

Preparatas EVERPURE nėra nei vaistas, nei maistas, jis skirtas papildyti jūsų maisto racioną skatinant organizmo kolageno ir elastino gamybą bei kosmetiniais tikslais.

Kaip, kiek ir kada vartoti kolageną EVERPURE?

Išsamiau skaitykite kolageno „EVERPURE Premium“ 10 000 mg aprašymą ir tiksliai žinosite kiek būtent jums reikėtų vartoti kolageno atsižvelgiant į amžių, lytį, svorį ir kt. norint pasiekti vienų ar kitų tikslų, taip pat sužinosite kokie procesai vyks jūsų organizme vartojant šio kolageno ir kaip jis veikia.

Kas vartoja kolageną „EVERPURE Premium“?

• Žmonės, besirūpinantys savo odos sveikata ir grožiu
• Vyresnio amžiaus žmonės, turintys kelių, klubų sąnarių ir stuburo problemų
• Fiziškai aktyvūs žmonės, patiriantys dideles fizines apkrovas
• Besiskundžiantieji antsvorio sukeltais negalavimais, kai dėl didelio svorio papildomai apkraunami sąnariai ir stuburas
• Turintieji kai kurių įgimtų patologijų
• Žmonės, besimaitinantys nevisaverčiu maistu

Daugiau informacijos: www.yasaya.com/kolagenas

KONKURSAS

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite grožio bei sveikatos rinkinį, kurį sudaro:

* Kolagenas „EVERPURE Premium“, 7 pakeliai po 10 000 mg
* Silikono kaukė veidui
* Stiklinis buteliukas su dozatoriumi, 120 ml
* Medvilnės kaukės veidui, 3 vnt.

Atsakykite į klausimą ir laimėkite kolageno rinkinį (jo vertė 55 eurai). Apdovanosime 3 konkurso dalyvius.

Laimėtojai:

Dalia Murauskytė
Živilė Kačinskaitė
Kristina Alkevičienė

Kaip atsiimti prizą, pranešime el. laišku.

Užsakymo nr.: PT_72655322

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis