Garsenybių trumpų ir vidutinio ilgio plaukų šukuosenos, kurios įkvėps keistis

Kai kurie kirpimai atrodo geriau, kai plaukai trumpesni ar vidutinio ilgio. Šį rudenį rekomenduojama atkreipti dėmesį į šių įžymybių šukuosenas ir galbūt iš jų pasisemti įkvėpimo.

Kim Kardashian West: ilgesnis tiesus bobo variantas (angl. lob)

Šį sezoną tarp įžymybių viena populiariausių šukuosenų – pailgintas bob variantas, vadinamasis lob. Jis tinka ir tiesiems, ir garbanotiems plaukams. Tad galite išbandyti ir kaitalioti abu variantus.

Kim Kardashian West
Vida Press

Pirmuoju atveju jums prireiks plaukų tiesintuvo ir plaukus nuo karščio saugančios ir blizgesio suteikiančios priemonės, antruoju – sugarbanoti plaukus arba išryškinti jau turimas garbanas.

Gudruolė instagramo žvaigždė Kim Kardashian West pirmiausia išbandė peruką.

Ashley Graham: banguotas bobas

Šiek tiek netvarkingas, lyg atsainiomis sruogomis krentantis bobas (ir lobas) – viena madingiausių šių metų šukuosenų. Geriausiai toks kirpimas atrodo turint plaukus iki pečių.

Jei kiekvieną sruogą šiek tiek pasuktumėte ir supurkštumėte apimties ir blizgumo suteikiančia priemone, atrodytumėte kaip viena geriausių šios tendencijos pavyzdžių plius dydžio modelis Ashley Graham.

Ashley Graham
Vida Press

Hailey Baldwin: a la Reičel

Manote, kad ši kultinio televizijos serialo „Draugai“ žvaigždės Jennifer Aniston sukurtos Reičel šukuosena – gūdi praeitis? Modelis Hailey Baldwin rodo, jog tikrai ne, ir iš šios herojės semiasi įkvėpimo (bei įkvepia kitas: socialiniame tinkle „Instagram“ ji turi 7,8 mln. sekėjų).

Hailey Baldwin
Vida Press

Jei norite Reičel įkvėptos šukuosenos, apvaliu natūralių šerių šepečiu sukite plaukus sruoga po sruogos, kol „išpūsite“ norimo dydžio šukuoseną ir supurkškite plaukus laku.

Taylor Swift ir Rihanna: kirpčiukai

Atsainus bobas ir tokie pat netvarkingi kirpčiukai – štai tokia dainininkės Taylor Swift šukuosena yra tarp siekiamiausiųjų šį sezoną. Beje, kirpčiai šį sezoną labai madingi.

Taylor Swift
Vida Press

Apskritai lyg sutaršytų plaukų šukuosena kur kas seksualesnė, kai plaukai trumpesni.

Rihanna
Vida Press

Rooney Mara: nedidelis kuodukas

Mažyčiai kuodukai viršugalvyje dabar itin populiarūs (ir ypač – tarp vyrų). Iš aktorės Rooney Mara galite pasisemti įkvėpimo ir tokį nedidelį kuoduką susukti viršugalvyje pačios.

Rooney Mara
Vida Press

Tokia šukuosena galėtų būti puiki vakarinė garderobo puošmena, tačiau, žinoma, ji tinka ir kasdien.
Norint sukurti tokią pat glotnią, kaip R. Mara, šukuoseną, prireiks plaukų želės ir kantrybės bandant suvaldyti kiekvieną plaukelį.

Rihanna ir Clare Bowen: segtukai ir lankeliai

Vidutinio ilgio plaukų šukuoseną galima pagyvinti ir plaukų segtukais, prisegamomis gėlėmis ir kitokiomis plaukų puošmenomis. Pavyzdį galite imti iš dainininkės Rihannos.

Rihanna
Vida Press

Jei jūsų šukuosena panaši į aktorės Clare Bowen (šis kirpimas vadinamas pixie, jį aktorė pasirinko atsisakiusi įspūdingų vešlių garbanų, norėdama įkvėpti sunkiai sergančią mergaitę, kuri netiki, kad, būdama trumpaplaukė, galės būti princesė), trumpus plaukus galite pagyvinti lankeliu ar gėlių girlianda.

Clare Bowen
Vida Press

Rachel McAdams: sklastymas

Vienas paprasčiausių būdų pagyvinti neilgų plaukų šukuoseną (pavyzdžiui, bobą) – skirti sklastymą vis kitoje vietoje. Pamėginkite sklastymą per vidurį pakeisti šone, kaip aktorė Rachel McAdams.

Rachel McAdams
Vida Press

Galite sutvirtinti šukuosenos fiksavimo priemone arba segtuku.

Carrie Underwood: o gal visai jokio sklastymo?

Jeigu savęs neįsivaizduojate be sklastymu perskirtų plaukų, pamėginkite sukelti plaukus į viršų be jokio sklastymo – atrodysite tikrai kitaip, be to, atversite kaktą ir kartu labiau išryškinsite veidą.

Carrie Underwood
Vida Press

Kad šukuosena tvirčiau laikytųsi, supurkškite ją laku.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis