Tarp vėsaus sezono grožio naujienų – ir odos senėjimą stabdančios priemonės

Yra daugybė būdų būti unikalia. Nesvarbu, ar jūs renkatės išskirtinę šukuoseną, ar puošiate savo namus, ar kaip jūs gyvenate. Kiekviena yra vienintelė ir išskirtinė. Tiesiog nėra tokios, kuri darytų viską tiksliai kaip jūs. Ir tuo tikrai reikia pasinaudoti ir švęsti kiekvieną dieną.

* Naujieji „Douglas Aquafocus“ produktai gaminami iš natūralių medžiagų, todėl siūloma aukščiausios kokybės produkcija ir poveikis odai. Produktų veiksmingumą užtikrina sudėtis Šveicarijos ledyno vanduo su kriaušių ir laukinių našlaičių ekstraktais ir polisacharidu. Maitinantis veido vanduo suteikia hidrataciją iki 8 valandų, stimuliuoja natūralios hialurono rūgšties išsiskyrimą. Gelinis ir maitinamasis kremai - pirmoji pagalba daug drėgmės parardusiai odai. Oda bus švelni visą dieną.

* „Oriflame“ pristato „My Destiny“ kvapųjį vandenį, kuris įkvepia, suteikia energijos ir pasitikėjimo eiti savo keliu. Kvepalus kūrė žinoma parfumerė Sophie Labbé, kuri kuria ir tokiems gerai žinomiems prekių ženklams kaip „Givenchy“, „Bulgari“ ir „Yves Saint Laurent“. Svaiginančiai intensyvus šiprinis, vaisių ir žalumos kvapas džiugina lotosu, bijūnų žiedlapių ir pačiulių aromatu, turmalino ekstraktas suteikia pasitikėjimo ir energijos. Buteliukas dekoruotas skirtingu stiklo sūkuriu – antro tokio nerasi!

* „Mossa“ veido aliejų „Vitamin Oil Cocktail“ sudaro jojobos, šaltalankių, aviečių, migdolų, alyvuogių, avižų, abrikosų kauliukų, nakvišų ir slyvų aliejai bei keli naudingi ekstraktai. Toks derinys maitina odą, atkuria drėgmę ir gražina jai spindesį. Sudėtyje yra senėjimą stabdančių antioksidantų.


* „MISSHA Cho Gong Jin“ paakių kremas yra puiki senąsias tradicijas puoselėjančios azijietiškos kosmetikos priemonė, skirta kovoti su raukšlelėmis ir sumažėjusiu odos elastingumu aplink akis. Tai - nuostabus produktas ne tik siekiant sumažinti raukšleles apie akis, bet ir suteikti odai papildomo skaistumo. Kremas pagamintas pagal ilgalaikes tradicijas turintį "Gongjin Bichaek Dan" kompleksą, visapusiškai apsaugo odą nuo senėjimo, drėkina odą, suteikia jai taip reikiamo elastingumo ir gyvybingumo.

* „Avon Life“ – naujasis džiugesiu alsuojantis aromatas, kurį specialiai kompanijai „Avon“ savo vizijose sukūrė Kenzo Takada. Prašmatni gėlių kompozicija pražysta elegantiškais vilkdalgių žiedais, vilioja vandens lelijų bei kuklių našlaičių apžavais - prieš jus atsiveria unikali aromato kelionė, kurios grožį galima perprasti tik asmenine patirtimi.

* Graži kompaktinė perlų atspalvių paletė, suteikianti įdegio efektą, tai - „Giordani Gold“. Riboto leidimo perl pudra skirta prekės ženklo 40-mečiui pažymėti. Tobulinkite savo makiažą, suteikdami jam spindinčią išvaizdą bei įdegio efektą. Tai tiesiog atostogos žiemą!


* Prabangūs, kreminiai "Giordani Gold" lūpų dažai puošnioje pakuotėje, skirtoje prekės ženklo 40-mečiui paminėti. Minkšta, lengvai tepama tekstūra ilgai išlieka ant lūpų. 5 atspalvių riboto leidimo lūpų dažai.


* Kvapiosios putos iš Prancūzijos „Foamous Mousse de Parfum“ suteiks kaklui, rankoms bei plaukams nepakartojamą gaivų aromatą. Naudojimas paprastas – suplakite, užpurkškite graikiško riešuto dydžio putų ant rankos ir patepkite pulsuojančias vietas. Viena pagrindinių kvapiųjų putų sudedamųjų dalių yra alijošiaus ekstraktas, tad putos nesausina odos. Putos yra ilgai išliekančios – aromatas Jus lydės visą dieną.

* „Color Wow“ pudra plaukų šaknims maskuoti yra puiki priemonė, norint paslėpti ataugusias plaukų šaknis bei žilus plaukus. Ši profesionali pudra įsigeria į plaukus, jų nesulipindama ir neriebindama, todėl gali būti naudojama kasdien. Naudojant šią priemonę plaukai neišsausėja, atrodo natūraliai bei ilgai išlieka spindintys. Pudra plaukų šaknims maskuoti yra atspari vandeniui, tačiau spalva lengvai nusiplauna, plaukus išplovus šampūnu. Pudrą yra lengva ir patogu naudoti, ji nesitepa. Puikus rezultatas pasiekiamas vos per 60 sekundžių, o pakuotės užtenka net iki 60 kartų.

* Inovatyvi angelo formos „The Konjac Sponge Angel Cloth“ servetėlė švelniai, bet giliai valo veido odą, tinka veido kaukių nuvalymui. Galima naudoti su kosmetinėmis valymo priemonėmis arba tiesiog suvilgius šiltame vandenyje. Kempinėlė, pagaminta iš gryniausio Konnyaku augalo šaknies bei praturtinta ekstraktais, kuriuose gausu Jūsų odai naudingųjų mineralų. Ji giliai valo ir detoksikuoja odą, pašalina negyvas odos ląsteles, tinka net jautriai kūdikių odelei. Tai 100% natūrali ir efektyvi odos priežiūros priemonė.

* Daugiau jokių besiveliančių plaukų. Profesionalūs plaukų šepečiai „Tangle Teezer” sukurti lengvam susivėlusių plaukų iššukavimui. Tinka tiek šlapiems, tiek sausiems plaukams šukuoti. Lengvų plaukų!

* „Giordani Gold“ blakstienų tušu „Iconic All-in-One“ lengva ir paprasta dažyti blakstienas nuo pat augimo linijos. Šepetėlis atskiria ir pailgina blakstienas, jos atrodo natūraliai. Ant šepetėlio nelieka gumulėlių, tušo pertekliaus. Tušas nedirgina akių, lengvai nuvalomas.


* Naujieji „Dove Nourishing Care & Oil“ kūno priežiūros kolekcijos produktai yra praturtinti egzotišku Maroko arganų aliejumi. Šią liniją sudaro dušo aliejus, dušo želė ir drėkinamuoju kremu praturtintas muilas. Šios kolekcijos perlas – dušo aliejus, kurio sudėtyje yra net 55 proc. natūralių aliejų, kurie suteikia intensyvų drėkinimą. Šis produktas yra stebėtinai lengvos struktūros, jis greitai įsigeria ir nepalieka riebios odos jausmo. Dušo želės ir muilo drėkinamasis poveikis jaučiamas jau po pirmojo naudojimo.

* Sako, „Freshdeli“ žvakė pildo svajones. Ji padeda išlaisvinti minčių gelmėse paslėptas svajones ir siunčia jas į Visatą. Ne, tai nėra į magija – „Freshdeli“ rankų darbo žvakės gaminamos pagal profesionalias receptūras, atidžiai parenkant kiekvieno kvapo esenciją, veikiančią žmogaus emocijas ir jausmus. Šie natūralūs eteriniai aliejai atkeliauja iš Azijos ir Europos kampelių. Naudojamas natūralus sojų pupelių vaškas yra patikrintas dermatologijos laboratorijoje.

Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis