Kvapų kūrėjas atskleidžia, koks kvapas yra paveikiausia gundymo gudrybė

Kartais kvepalais galime išreikšti save kur kas geriau nei žodžiais...

Pradžioje buvo „Origino“, esperanto kalba reiškiantis kilmę. Tai nepriklausomos kvepalų meistrės Vaninos Muracciole kūrinys. Kvepalų pagrindas sudarytas iš skirtingų muskuso rūšių. Šis muskuso kokteilis, iš kurio sukoncentruotas kvepalų ekstraktas, žymi Vanine Muracciole ir Francois Hénino, parfumerijos namų „Jovoy“ pradininko, bendradarbiavimo pradžią.

DELFI / Domantas Pipas

Šių dviejų asmenybių kūrybinis kvapų tyrinėjimas lėmė naujo prekės ženklo „Jéroboam“ atsiradimą. Šiame pavadinime slypi kontrastas. Vyno žinovai jeroboamu vadina 3 litrų tapos butelį. Anot kompanijos įkūrėjo Francois Hénino, „geriems kvepalams nereikia didelio buteliuko“, todėl labai koncentruoti kvepalai pilstomi į 30 ml flakonus.

DELFI / Domantas Pipas

Kurti kvepalus F. Héninas apsisprendė be dvejonių. Kvepalų ekstraktai yra taurūs, unikalūs kūriniai, paliekantys nepamirštamą įspūdį. Ekstrakto koncentracija ideliai tinka koketiškos, provokuojančios sielos asmenybėms, turinčioms stiprų charakterį ir suprantančioms, kad kvepalai yra nenugalimas ginklas.

DELFI / Domantas Pipas

Mažas ekstrakto buteliukas yra puikus kasdienis aksesuaras miesto klajokliams, kuriais visi nejučia tampame, o patys kvepalai yra viliojimo meno tarptautinė kalba. Jie mums primena, kad kartais kvepalais galime išreikšti save kur kas geriau nei žodžiais.

Lietuvoje apsilankęs „Jovoy“ įkūrėjas Francois Héninas pristatė naujuosius „Jeroboam“ kvapus.

DELFI / Domantas Pipas

„Origino“ - ekstraktas, kuriame susipina viliojantys, subtilūs, spalvingi muskuso akordai, geriausiai atskleidžia savo paslaptis ant nuogos odos. Tai tarsi visiems suprantama viliojimo kalba.

„Insulo“. Aromatų „Jéroboam“ kūrėjas Héninas neabejoja, kad vanilė – paveikiausia gundymo gudrybė. Vanilę visas pasaulis pripažįsta kaip viliojantį ingredientą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.

DELFI / Domantas Pipas

„Hauto“. Triukšmingajame trečiajame dešimtmetyje kankanko šokėjos Paryžiaus kabaretuose prieš pasirodymą atlikdavo ypatingą kvepinimosi ritualą. Šokėjos pakvepindavo kiekvieną savo kūno „kalvą ir slėnį“ – vietas, kuriose norėjo būti pabučiuotos.

„Oriento“. Kvepalų kūrėja Vanina Muracciole sukūrė paslaptingą, užburiantį muskuso aromatą, kuriame pulsuoja garsusis rožių ir agarmedžių aromatas, artimuosiuose Rytuose laikomas tikra parfumerijos klasika.

„Miksado“. „Jéroboam“ sukūrė priklausomybę sukeliančius kvepalus, kuriuose vaisių ir prieskonių natos dera su nepamirštamu taurios medienos ir muskuso akordu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis