Rudens grožio naujienose – ekologiški produktai ir sugrąžinta jaunystė

Į rudenį žengiame su pilnu naujų grožio priemonių krepšeliu.

* „Oriflame“ serija „Ecobeauty“ sukurta naudojant organinius ir natūralius ingredientus, siekiant, kad oda būtų skaisti, šytinti. Seriją sudaro 6 aukštos kokybės produktai: valantis pienelis, tonikas, paakių kremas, serumas, dieninis kremas ir drėkinantis aliejus. Tai geriausia, ką galima gauti iš gamtos!

* Pristatome mūsų „The Body Shop“ kaukes. Su smulkintais, trintais, apibarstytais ir sumaišytais natūraliais ingredientais – kiekvienos kaukės formulė buvo kuriama galvojant apie tavo odos poreikius. Pagamintos iš 100% vegetariškų ingredientų (Himalajų medžių anglies, Britiškų rožių ir Amazonės acai uogų kaukės – 100% veganiškos), be parabenų, parafino, silikono ir mineralinių aliejų.

* Moterims ir vyrams skirta kosmetika veidui „Fitomelatonina“ rūpinasi, kad oda kuo lėčiau sentų ir raukšlėtųsi. Melatonino poveikis odai: apsaugo nuo ultravioletinių spindulių poveikio, slopina odos pigmento melanino sintezę, veikia kaip antioksidantas. Ši sudėtinė dalis yra pranašesnė už kitus antioksidantus, nes yra vienintelė, kuri gali pašalinti „velnio trikampį“ (superoksidą, azoto monoksidą ir peroksinitrilą).

* „Mossa“ pristato matinį BB kremą visiems odos tipams „5 in 1 Sheer Coverage“. Kremas užpildo raukšles, padengia poras, todėl oda atrodo jaunesnė. Natūralūs mineraliniai pigmentai suteikia sveiką spindesį, o hialurono rūgštis pagerina odos drėkinimą ir išlygina odos tekstūrą. Natūralūs aliejai ir taukmedžio sviestas maitina bei saugo nuo drėgmės praradimo. Šiaurės slyvų aliejus regeneruoja ir ramina sausą odą.

* „Rolly mini Toothbrush“ kramtomu mini dantų šepetuku patogu ir greita naudotis, jis yra gaivaus šviežių mėtų arba persikų skonio, naudojant nereikia vandens ir jis puikiai tinka keliaujant. Kramtomas mini šepetukas turi net 276 skirtingo dydžio mini šerelius, kurie išvalys ne tik dantis, liežuvį, burnos ertmę, bet ir suteiks šviežumo jausmą. Moksliniais tyrimais, atliktais Niujorko universiteto Odontologijos kolegijoje (JAV), įrodyta, kramtomas mini šepetukas yra veiksmingesnė priemonė, sumažinanti dantų apnašas, nei kramtomoji guma. Kramtyti 2-3 min. ir išmesti.

* „Dove“ pristato „Gentle Exfoliating“ dušo želė ir muilą, kurie puoselėja odą tiesiog prausiantis duše ir drauge atlieka švelnaus šveitiklio funkciją. Švelnus šveitimas yra itin svarbus odos priežiūrai – jis padeda pašalinti susikaupusias negyvas odos ląsteles ir taip padeda sulėtinti senėjimo procesus, sumažinti odos pigmentaciją ir ją atgaivinti.

* „Wonderstripes“ – akių vokų pakėlimas be jokios operacijos. Skaidrios silikono juostelės idealiai koreguoja visų amžiaus grupių moterų ir vyrų akių vokus. Akys iš karto atrodo didesnės ir jaunatviškesnės. Paprasta ir greita naudoti.

* Oda bus švari, jei odos kempinėlę valysite „blendercleanser“ skysčiu. Demineralizuotas vanduo ir natūrali jūros druska išvalo makiažo likučius, nešvarumus, toksinus. Raminantis levandų kvapas prisodrina jūsų kempinėlę malonaus dvelksmo. Šis valiklis yra draugiškas odai – be parabenų, be sulfatų, be ftalatų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis