D. Janulaitytės-Gunther jaunatviškumo paslaptys: visada darau tą patį

Vienos pokylio ambasadorė Lietuvoje biomedicinos mokslų daktarė Daiva Janulaitytė-Gunther, praėjusį savaitgalį atšventusi 47-ąjį gimtadienį, yra įsitikinusi, jog minčių ir siekių nesustabdoma tėkmė bei svajonės išsaugo jaunatvišką polėkį.

Aplinkinius žavinti neblėstančia energija bei puikiu stiliaus pojūčiu charizmatiška moteris mano, kad elegancija moters grožiui suteikia išskirtinių galių.

„Tu esi pati tikriausia femme fatalle! – Daiva lig šiol mena šiuos garsiai jai ištartus vieno žinomiausių Lietuvos fotografų žodžius. – Tavyje matau tvirtą charakterį, tačiau tuo pačiu ir kažkokią neapčiuopiamą elegantišką ir metų nepaliestą jaunystės bei paslapties aurą”.

Organizatorių nuotr.

Veikli moteris prisipažįstą kad įprastą dieną prie veidrodžio praleidžiu tiek laiko, kiek trunka išgerti puodelį rytinės espresso kavos. Tad spręskite pačios: tai daug ar mažai? Kita vertus tiek Lietuvoje, tiek viešėdama svečiose šalyse D. Janulaitytė-Gunther nepraleidžia progos apsilankyti SPA centruose.

Organizatorių nuotr.

„Gal ir nustebsite, tačiau, kai atostogauju šiltuose kraštuose, būnu nepaprastai disciplinuota ir visad darau tą patį: keliuosi saulei tekant ir dieną pradedu ant bėgimo takelio, o užbaigiu... fitness’o salėje. Dienos metu geriu tik vandenį su citrina – tiksliau daugybę vandens ir pusvalandį – viduryje kaitrios dienos – praleidžiu SPA centre, kaitaliodama saunos karštį su ledinių dušų srovėmis. Vakarienę valgau restoranėliuose, kuriuose, esu tikra patiekiamas tik natūralus maistas. Miegoti einu anksti. Beje perskaičiusi nors vieną romantiškos knygos puslapį”, – savo grožio ritualais dalijasi Vienos pokylio ambasadorė Lietuvoje.

Organizatorių nuotr.

Paklausta, ar galėtį save pavadinti maisto gurmane, moteris atsako: „Operos ir baleto gurmane save pavadinti galėčiau tikrai. Dėl maisto – nesu tikra. Tačiau visą gyvenimą valgau tik natūralų maistą – manau, tai labai svarbu šiuolaikiniam žmogui. Man patinka lankytis ir mane žavi „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėti restoranėliai ir šių vietelių virtuoziški šefai. Keletą šių talentingų šefų pažįstu asmeniškai ir visada būnu pakylėta, kai jie pakviečia mane į savo virtuvę ir leidžia matyti bei stebėti maisto ruošimo kūrybinį procesą, nepakartojamas gurmaniškas improvizacijas.

Pasiteiravome, ar Daiva vertina tik natūralų moters grožį, o gal pagalvoja, kad bėgant metams reikės pasinaudoti plastikos chirurgų paslaugomis?

„Būdama universiteto dėstytoja juokais inspiravau keletą savo studentų tapti plastinės chirurgijos specialistais, sakydama, kad be jų negalėsiu nugyventi laimingo, pilnavertiško gyvenimo! Mano didžiai ir maloniai nuostabai jie ir pasirinko šią profesiją. Šiandien tai gana žinomi plastinės chirurgijos specialistai. Kai kuris nors iš jų vakarėlio metu prieis prie manęs ir nusišypsojęs pasakys, kad aš puikiai atrodau, tačiau tuo pat metu įteiks mano savo vizitinę kortelę, suprasiu, kad atėjo laikas pas jį apsilankyti (juokiasi).

Organizatorių nuotr.

D. Janulaityte-Gunther dalyvavo Prancūzijos kosmetikos kompanijos „L'Occitane“ naujos prabangių veido priežiūros priemonių linijos „Divine Harmonie“ pristatyme. Susirinkusios vilnietės turėjo galimybę išvysti „Knygos teatro“ teatralizuotą grožio naujienų pristatymą.

Organizatorių nuotr.

Į renginį taip pat atvyko atvykusi daugakartinė Lietuvos kulkinio šaudymo čempionė Violeta Malevska su dukra Paule, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, plaukų stilistė Rūta Morozovienė, dainininkė Rosita Čivilytė, knygų apie kulinariją autorė Renata Ničajienė, visažistė Jolanta Sargautytė, renginių vedėja Raimonda Jagminaitė ir kt.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis