Garsi prancūzų manekenė išduoda dažniausias grožio klaidas

Inès de la Fressange – 58 m., tačiau grožio šiai moteriai netrūksta, o jos akys ir šypsena spindi jaunatviškumu. Ilgą laiką žengusi podiumais ir demonstravusi garsių mados namų kūrinius, dabar Inès turi savo drabužių liniją ir mielai dalijasi ilgamete patirtimi grožio industrijoje.

Inès de la Fressange galima nuolat išvysti garsiausių mados namų šou, be jokios abejonės naujausias kolekcijas ji stebi tik iš pirmosios eilės. Kadaise, kai dar pati pozavo fotografams ir pristatinėjo naujausius modelius, Inès buvo mados metro Karlo Lagerfeldo mūza.

Savo prekių ženklą turinti prancūzė kitus žavi gracija ir aristokratišku stotu, dama yra kilusi iš garsios markizų giminės. Iki šiol grožio etalonu Inès vadina natūralumą. Pati nė karto nėra gulusi po skalpeliu, o savo jaunystę puoselėja sveika gyvensena ir grožio priemonėmis, tačiau ne garsenybių pamėgtomis injekcijomis.

Vida Press nuotr.

Inès de la Fressange mados pasaulyje sukasi ilgą laiką, dar nuo 1980-ųjų. Buvusi manekenė žino ne vieną paslaptį, kaip susikurti tobulą įvaizdį, taip pat jai ne kartą teko susidurti ir su grožio nesėkmėmis. Štai didžiausios grožio klaidos, kurios, pasak Inès, darko moterų išvaizdą.

Vida Press nuotr.

1. PERLAMUTRU SPINDINTIS AKIŲ MAKIAŽAS NEPUOŠIA. Netinkamai padarytas jis gali atrodyti pigiai ir vulgariai.

Vida Press nuotr.

2. NEPADAUGINKITE MASKUOJAMŲJŲ PRIEMONIŲ. Kai naudojate jų per daug, veidas gali įgauti murzinumo įspūdį. Dažna klaida yra ir pernelyg išbalinti paakiai, tai atrodo dirbtinai ir neskoningai.

Vida Press nuotr.

3. RINKITĖS TINKAMĄ LŪPŲ PIEŠTUKO SPALVĄ. Jei šis bus tamsesnis nei lūpų dažai ar blizgesys, atrodysite juokingai.

Vida Press nuotr.

4. VENKITE MĖLYNOS SPALVOS ŠEŠĖLIŲ. Jie suteikia įvaizdžiui vulgarumo, ypač jei makiažas atliktas mėgėjiškai.

Vida Press nuotr.

5. VEIDĄ MAKIAŽO PAGRINDU DENKITE LABAI ATIDŽIAI. Jei skubate verčiau naudokite tik maskavimo priemonę arba BB kremą. Paskubomis ir netvarkingai užteptas makiažo pagrindas sugadins net ir idealiai padažytas akis ar lūpas. Makiažo pagrindu padengtas veidas neturėtų atrodyti tarsi kaukė.

Vida Press nuotr.

6. JEI MAKIAŽĄ DAROTĖS PATI, ATSISAKYKITE BLIZGANČIŲ BIRIŲ ŠEŠĖLIŲ. Tokie ilgai ant akių vokų nesilaiko ir pradeda byrėti, o blizgantys paakiai tikrai nepuošia. Blizgiems ir biriems šešėliams reikėtų naudoti specialius pagrindus.

Vida Press nuotr.

7. JEI MAKIAŽO SRITYJE ESATE NELABAI PATYRUSI, NESIDARYKITE DŪMINIO MAKIAŽO. Atliktas neprofesionaliai jis atrodys labai prastai ir gadins jūsų įvaizdį. Dūminio makiažo esmė - tobulas ir tolygus šešėlių išsklaidymas.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

8. NEPADAUGINKITE SKAISTALŲ IR BRONZATO. Tamsesnio atspalvio priemone pabrėžti skruostikauliui veidui suteiks išraiškingumo, tačiau per ryškiai patamsinti atrodys komiškai. Taip pat ir skruostai per ryškiai padengti skaistalais atrodo neskoningai.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis