Lietuviški prekės ženklai pristatė pavasario naujienas

Antradienio vakarą Xcelsior Vilnius šiuolaikinio dizaino galerijoje susirinkusioms moterims, buvo pristatytos gaivios lietuviškos grožio ir mados naujienos.

Ryškių spalvų pavasario kolekciją pristatė moteriškų drabužių prekės ženklas „Body Talk“, išbandyti grožio procedūras ir mokytis maitinti savo odą kvietė natūralios kosmetikos gamintojai „You&Oil“.

Organizatorių nuotr.

Jaukiame renginyje mintimis apie savo kūną dalijosi aktorė Aistė Diržiūtė, modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė, modeliai Gabrielė Martirosionaitė, Ieva Marija Andriulytė bei kitos žinomos moterys.

Organizatorių nuotr.

„Šįkart kvietėme susirinkusias moteris bent valandai stabtelti ir įsiklausyti į savo kūną. Prasidėjus pavasariui daugelis moterų griebiasi drastiškų pokyčių, o mūsų ir kompanijos „You&Oil“ filosofija ir požiūris į kūną kitokie. Manome, kad pagarba sau ir savo kūnui prasideda nuo labai paprastų kasdienių dalykų - odą maitinančios kosmetikos iš natūralių aliejų bei kokybiško ir neerzinančio audinio jaukaus drabužio“, - pasakojo mados prekės ženklo „Body Talk“ atstovės.

Organizatorių nuotr.

Pasak drabužių kūrėjų, naujoje pavasario kolekcijoje dominuoja šiemet metų pantone spalva tituluojama rožinė ir visi jos atspalviai.

Natūralios lietuviškos komestikos „You&Oil“ atstovės priminė, kad oda yra gyva ir mūsų santykis su pasauliu prasideda būtent nuo lytėjimo. Todėl kurdama savo produktus, kompanija gerbia odos prigimtį, kiekviena sudedamąja dalimi įsiklauso į ją, ir veikia rūpestingai bei tiksliai.

Organizatorių nuotr.

Susirinkusios moterys dizaino galerijoje buvo kviečiamos čia pat pasimatuoti kūną lepinančių audinių glaustinukes, pasipuošti lengvomis tencelio suknelėmis, pasidaryti rankų masažą su „You&Oil“ aliejais ir susipažinti su aromaterapinėmis namų kvapų naujovėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis