Sunku ir patikėti: po įvaizdžio pokyčių – 20-čia metų jaunesnė!

„Goldwell“ ir moteris.lt rengiamas stiliaus pokyčių projektas „Išdrįsk būti kitokia“ pristato 58 m. Janinos pokyčius.

Modelis

„Iš prigimties esu avantiūristė. Pamačiau, kad vyksta tokie pokyčiai, ir pamaniau, kad reikėtų kažką keisti gyvenime. Supratau, kad trūksta žinių, kaip apsirengti ar kaip pasidaryti tinkamesnį makiažą, tad paskutinę minutę ėmiau ir užsiregistravau,“ - pasakoja energinga 58-erių metų Janina.

K. Sereikaitės nuotr.

K. Sereikaitės nuotr.
K. Sereikaitės nuotr.

Apie pojūčius

„Kai pradėjo kirpti plaukus, specialiai užsimerkiau ir laukiau, kol baigs, norėjau išvysti jau tą išbaigtą vaizdą. Pirma emocija buvo šokas, bet labai geras šokas – iš veidrodžio žiūrėjo į mane visai kitas žmogus, visai ne aš. Pagalvojau, kad jei aš savęs nepažinau, tai kokia bus reakcija vyro ir sūnaus?

K. Sereikaitės nuotr.

(p.Janina nuslėpė nuo savo artimųjų faktą, kad būtent tą dieną dalyvauja stiliaus pokyčių projekte - red. past.).

K. Sereikaitės nuotr.

Apie makiažą

„Pamačiusi save vedrodyje su makiažu, pagalvojau, kad gražu ir patinka. Tiesa, abejoju, ar turėsiu tiek kantrybės taip dažnai gražintis, nebent jei tektų dalyvauti kokiame Vienos baliuje ar apsilankyti pas Prezidentę (juokiasi). Bet tada jau kreipčiausi į visažo specialistę“.

K. Sereikaitės nuotr.

Apie rūbus

„Rūbų deriniai nustebino, nes žinojau, kad apvalesniam žmogui nelabai tinka dryžuoti rūbai. Ir nemaniau, kad tokio kirpimo suknelės man tinka.Žalią spalvą mėgstu, bet nežinojau, ar man tiktų tos spalvos rūbai. Tačiau kai į viską žiūriu iš šono, – man gražu.

K. Sereikaitės nuotr.

Be galo džiaugiuosi, esu labai visiems dėkinga. Čia buvo toks kaip iššūkis, bet jis labai reikalingas, nes jis teigiamas, kaip sako, spyris į vieną vietą. Mokykloje mano natūrali plaukų spalva buvo linų spalvos ir vaidindama čigones vis svajojau, kad baigusi mokslus nusidažysiu juodai. Aišku, aš to nepadariau, bet va – praėjo šitiek metų ir aš esu tamsesniais plaukais, ir man tai patinka.

K. Sereikaitės nuotr.

Mielosios, avantiūrizmui amžiaus ribų nėra ir reikia kuo daugiau naudotis gyvenime pasitaikančiomis progomis. Aš esu tik už tai, kad nesustoti, vis kažką bandyti, – tai lyg variklis, o ir jaunėji kartu (juokiasi).“

K. Sereikaitės nuotr.

Nepažino!

Ponia Janina, grįžusi namo, nusprendė pagudrauti. Nerakino namų durų, o paskambino į duris. Šias atvėrus moters sūnui, ji pasakė, kad atnešė registruotą laišką. Nei sūnus, nei p.Janinos vyras jos neatpažino, tik po to kai ji pradėjo juoktis išaiškėjo ši mūsų modelio gudrybė.

K. Sereikaitės nuotr.

Plaukai

„Bomond“ grožio salono plaukų stilistė Lena Dudinskaja: „Nusprendžiau parinkti trumpą kirpimą, nes buvau tikra, kad Janinai labai tiks. Taip ir nutiko, kirpimas labai padailino veido bruožus ir pastebimai atjaunino moterį. Siūlyčiau visoms garbesnio amžiaus moterims, jei tik yra galimybė, nepriklausomai nuo to, turi plonus ar storus plaukus, rinktis trumpą ir stilingą kirpimą. Tokie kirpimai dabar yra „ant bangos“.

K. Sereikaitės nuotr.

Plaukų dažymui parinkau natūralesnius, kiek pilkesnio atspalvio dažus. Kalbantis su Janina supratau, kad moteris nelabai dažnai lakosi grožio salonuose, todėl ataugant plaukams nebus pastebimo skirtumo. Šis plaukų dažymas pabrėžia Janinos individualumą, atveria akis, jos net spindi, dera prie veido odos.“

Drabužiai

Drabužių dizainerė Agnes Flick labai norėjo visapusiškai atjauninti Janiną. Į rūbų ansamblį stengėsi įnešti gaivumo, pavasario dvelksmo, todėl nebijojo spalvų kontrasto. „Moteriai labai tiko ši žalia suknelė, navy stiliaus juodai baltas švarkelis. Norėjosi dar kažkokio akcento, todėl parinkau rožinius batelius. Ši visuma ir sukūrė tokį gaivumą ir jaunatviškumą,“ - dalijasi dizainerė.

K. Sereikaitės nuotr.

Makiažas

Vizažo meistrė Justina Gafaro: „Garbingesnio amžiaus moterims dažniausiai norisi atjauninti ir paskaistinti odą, todėl pasirinkau švelniai persikinius atspalvius, su kuriais moterys niekada „neprašauna“.

K. Sereikaitės nuotr.

Ponios Janinos akys yra ryškiai mėlynos, jas dar labiau paryškinau rudu šešėliu. Ne paslaptis, kad ruda spalva labiausiai išryškina mėlynas ir žydras akis. Atlikdama makiažą visada atsižvelgiu į bendrą įvaizdį ir kadangi rūbai buvo pasirinkti pavasariški, pilni spalvų, aš padažiau Janinos lūpas persikų ir rožinėmis spalvomis.“

Rūbai ir aksesuarai – „Decolte“ parduotuvė.
Nuotraukos - Kristina Sereikaitė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis