Tarp vasario mėn. grožio naujienų – ir pažeistus plaukus atkuriančios priemonės

Šaltuoju laikotarpiu ypač turime rūpintis savo kūnu.

* Atgaivinantis „The Body Shop“ veido kremas su švytėjimą suteikiančiomis perlų dalelėmis „Oils of life“ lengvai įsigeria į odą, nepalieka riebumo. Oda tampa stangresnė ir lygesnė, o po keturių savaičių gerokai sumažėja odos senėjimo žymės. Su kamelijos, juodųjų kuminų ir erškėtrožių sėklų aliejais. Tinka visiems odos tipams.

* Moterų grožio ekspertė „Nivea“ sukūrė naujovišką kosmetikos priemonių liniją „Repair & Targeted Care“, atkuriančią sausus ir lūžinėjančius plaukus. Liniją sudaro plaukų šampūnas ir kondicionierius. Šios linijos naujovė – išmanioji Keradetect™ technologija (pasižyminti unikaliu trijų veikliųjų medžiagų deriniu), atkurianti plaukus per visą ilgį ir sustiprinanti jų struktūrą. Ji tiksliai nustato plaukų pažeidimo vietą nuo šaknų iki galiukų, įsiskverbia į plauko vidų ir atkuria pažeistą vietą visiškai neapsunkindama plaukų. Taigi jie tampa gražūs, stiprūs ir spindintys.

* „The Body Shop“ kanapių apsauginis rankų kremas „pasipuošė“ nauja riboto tiražo pakuote, kurią sukūrė pasaulyje žinomas gatvės menininkas Eine. Ant kremo tūtos ištapytas užrašas „Change“ (angl. keistis, pokytis) siunčia žinutę, jog teigiami pokyčiai – mūsų kiekvieno rankose. Tad nuo šiol gerai drėkinantis kremas su kanapių sėklų aliejumi skirtas gerus darbus darančioms rankoms.

* Naujasis „Nivea“ „Caring“ micelinis vanduo – tai paprastas ir švelnus būdas veiksmingai nuvalyti ir sudrėkinti odą, išsaugant natūralų jos grožį. Kiekvienos iš trijų rūšių „Nivea“ „Caring“ micelinis vanduo pagrįstas formule trys viename. Jis pašalina veido ir akių srities makiažą, švelniai, bet kruopščiai nuvalo odą ir ją puoselėja. „Sensitive Caring“ micelinis vanduo jautriai odai su pantenoliu ir vynuogių kauliukais ypač puoselėja jautrią odą. „Gentle Caring“ miceliniame vandenyje sausai odai yra natūralaus saldžiųjų migdolų aliejaus, nuraminančio ir nuvalančio sausą odą. Tuo tarpu „Caring“ micelinis vanduo normaliai odai su vitaminu E skirtas atitinka būtent normalios odos poreikius.

* „Summer Revived“ („Dove“) – tai pirmasis SPA tipo kūno losjonas, praturtintas subtilų įdegį suteikiančiančiomis savaiminio įdegio dalelėmis ir „Cell-Moisturizers™“ technologija. Tai truputėlis vasaros sveikai atrodančiai ir švytinčiai odai. Dar niekada saulės bučiniai nebuvo tokie drėkinantys ir puoselėjantys.


„Summer Revived“ kolekciją sudaro dviejų tipo kūno losjonas: šviesiai ir vidutinio atspalvio odai bei vidutinio ir tamsaus atspalvio odai.

* Greiti ir paprasti sprendimai užtikrina sėkmę vyrų pasaulyje. Todėl sukūrėme paprastą ir naujovišką „Nivea Men“ priemonę, keičiančią nusistovėjusius standartus... Tai „Nivea Men Creme“ – universali veido, rankų ir kūno priežiūros priemonė. Lengva, vitaminu E papildyta formulė leidžia kremui greitai įsigerti į odą ir puikiai ją sudrėkina.

* „Uplifted+“ („Dove“) – toks lengvas ir toks gilus drėkinimas elastingai ir stangriai odai. Šios kolekcijos produktai suteikia odai itin gilų drėkinimą bei maitinimą, kurie yra itin svarbūs stangriai ir elastingai odai. Tarp jų – ir inovatyvus rutulinis serumas, kuris ne tik intensyviai drėkina, bet ir masažuoja odą. Šios kolekcijos produktai drauge praturtinti ir kerinčiu vandens lelijų, agurkų bei žibuoklių aromatu susipinančius su sandalmedžio, pačiulių ir muskuso natomis.
Kolekciją sudaro: kūno losjonas, kūno aliejus, masažuojantis kūno serumas.

* Lūpų dažai „True Colour“ („Avon“) suteikia matinį efektą, neišsausina lūpų ir saugo drėgmę. Naudojimas: dažykite lūpas nuo vidurio, vesdami lūpų dažus kraštų link. Nudažiusios lūpas, pašalinkite dažų perteklių. Jei jūsų lūpos itin sausos, prieš dažymą švelniai jas nušveiskite, kad tolygiai jas nudažytumėte. Siekdami ryškesnio kontūro, apveskite lūpų kontūrą neutralios spalvos pieštuku ir tada jas nudažykite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis