Populiariausios vasaros šukuosenos iš Kanų: kuodeliai valdo!

Kanų kino festivalyje įžymybės ant raudonojo kilimo demonstruoja šių metų pavasario ir vasaros šukuosenų tendencijas.

Šių dienų skaitomiausi:
- Eva Tombak: daugelis žmonių nesupranta, kad pakeitę kvėpavimą gali tapti laimingesni
- Savaitės ikona. Šorena: man tinka visokie keisti deriniai
- Toms, kam per 40: auksinės taisyklės, kaip visada atrodyti gerai
- 3 kūno dailinimo programos, kurias galima pritaikyti ir namuose
- Orkaitėje kepti kiaulienos kukuliai su morkomis, burokėliais ir svogūnais

Šių metų Kanų kino festivalyje daugiausia dėmesio sulaukia įvairūs kuodeliai. Plaukus į kuodelius rišo aktorės Naomi Watts, Emma Stone, Cate Blanchett, Poppy Delevingne, Natalie Portman, Eva Longoria, modelis Natasha Poly ir daugelis kitų įžymybių.

Naomi Watts
Vida Press

Naomi Watts
Vida Press
Cate Blanchett
Vida Press
Natalie Portman
Vida Press
Natasha Poly
Vida Press

Tai – karščiausia šių metų šiltojo sezono tendencija. Pasirodo, ji tinka ne tik poilsiui ir laisvalaikiui, bet ir ant raudonojo kilimo. O gal kai kurios įžymybės tiesiog užsimiršo ir tiesiai iš Žydrosios pakrantės paplūdimių patraukė į filmų pristatymus? Kad ir kaip būtų, jos neprašovė – tokia šukuosena dabar tinka praktiškai visur.

Vis mažiau iškilminguose renginiuose glotniai suglostytų, tvarkingai susuktų vakarinių kuodų. Kur kas populiaresni – ne visai tvarkingi, tarsi sutaršyti plaukų kuokšteliai, su kur ne kur kyšančiomis sruogomis, susuktų lyg paskubomis.

Doutzen Kroes
Vida Press
Prancūzų aktorė Melanie Thierry
Vida Press
Eva Longoria
Vida Press

Norint tokius pasidaryti pačioms, tereikia ne visai išdžiovinti putomis išteptus plaukus po vėsia džiovintuvo srove, kelias sruogas susukti specialiomis žnyplėmis ir suimti plaukus gumele ar segtukais (priklauso nuo plaukų ilgio, kiekio ir storio). Šukuosena turėtų atrodyti lyg neišbaigta, o kuodelis – lyg susuktas bet kaip.

Kuodelius galima susegti ir šone, kaip aktorės Emma Stone ir Naomi Watts. Būtinai palikite išsipešusių sruogų! Tokia šukuosena tinka ir kasdien prie džinsų, ir prie vakarinės suknelės.

Emma Stone
Vida Press
Naomi Watts
Vida Press

Labai populiaru plaukus pinti į kasas, kaip Sienna Miller, pasirinkusi prancūzišką šių variantą vidutinio ilgio plaukams, ir iš jų pinti kuodelius, lizdelius ir panašiai (kaip Poppy Delevingne).

Sienna Miller
Vida Press
Vida Press

Poppy Delevingne
Vida Press
Poppy Delevingne
Vida Press

Kita S. Miller šukuosena irgi verta dėmesio. Net kuklutis kuodelis iš bob stiliaus šukuosenos gali atrodyti labai elegantiškai. Tik, jei plaukai neilgi, prireiks šiek tiek pagalbinių priemonių (segtukų ir plaukų lako šukuosenai sutvirtinti).

Sienna Miller
Vida Press

Įdomų variantą siūlo aktorė Rooney Mara. Iš dalies plaukų jos stilistas susuko ne visai tvarkingą kuodelį, kitą dalį paliko – taip susišukavusi R. Mara pasirodė dieną per filmo pristatymą. Itin stilingai atrodo į viršų sukelti plaukai paliekant plaukų skyrimą per vidurį.

Rooney Mara
Vida Press

Vakarui ji į viršų sukėlė visus plaukus. 

Rooney Mara
Vida Press
Vida Press

Taigi improvizuokite! Svarbiausia tendencija šį sezoną – kad matomas būtų kaklas ir sprandas. O geresnę šukuoseną nei kuodelis vargu ar sugalvosi…

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis