Kaip sukurti sėkmingos ir pasitikinčios moters įvaizdį. Pataria įvaizdžio specialistai

Turbūt kiekviena moteris, sulaukusi naujų metų, pasižada keistis: pradėti sportuoti, labiau mylėti save, skirti daugiau dėmėsio savo išvaizdai. Juk puiki išvaizda, tai - visų pirma pasitikėjimas savimi, o tai yra tiesiausias kelias sėkmės link.

Tačiau dažnai pačioms būna sunku nuspręsti, kokio pasikeitimo mes norime, koks jo tikslas ir, galų gale, nuo ko pradėti įvaizdžio keitimą.

„Olesia Žuraviova makiažo ir įvaizdžio mokykla“ pateikia įvaizdžio keitimo pavizdį:
Svaja, 38 metų namų šeimininkė, ištekėjusi, 6-mečio sūnaus mama. Interjero dizainerė, šiuo metu ieškanti darbo. Visą savo laisvą laiką Svaja skiria šeimai, todėl herojės garderobe daugiausia yra kasdienio ir sportinio stiliaus daiktai. Moteris siekia pakeisti socialinį statusą, rasti norimą darbą, todėl įvaizdžio dizainerės uždavinys – sukurti jai sėkmingos ir savimi pasitikinčios veiklios moters įvaizdį.

Šukuosena. Stilistas pasiūlė Svajai bob kirpimą su puriais kirpčiukais, šitaip norėdamas sukurti energingos moters įvaizdį. Plaukus nudažė šviesia spalva su šaltu „kapučino“ atspalviu, kuris suteikė elegancijos. Iškarpytos plaukų sruogos sukūrė laisvės pojūtį, tokiu būdu stilistas pabrėžė herojės, norinčios užsiimti kūrybine veikla, individualumą ir kūrybiškumą.

Makiažas. Moters veido oda buvo padengta išlyginamuoju šalto tono pagrindu, artimu natūraliai Svajos odos spalvai. Atlikta veido formos korekcija: optiškai padidinus apatinę veido dalį, ji susilygino su viršutine. Antakiams suteikta subtilesnė ir griežtesnė forma, todėl veidas tapo ryžtingesnis.

Daugiausia dėmesio skirta akims: natūrali Svajos akių forma yra nuleistais išoriniais kampučiais, vadinamos „liūdnos akys“, todėl pagrindinė užduotis – pakeisti natūralią formą. Stilistas pasiūlė padūmavusių akių makiažą kylančiomis linijomis, kuris suteikė veidui ryžtingumo, drąsos ir kūrybiškumo. Lūpų dažų spalva neutrali, šalto atspalvio.

Garderobas. Svajai pasiūlytas garderobas, tinkantis veikliai, kūrybingai moteriai. Jis turi būti daugiau ar mažiau konservatyvus, bet su bohemiško stiliaus ir kūrybiškumo prieskoniu. Kiekvienai šiuolaikinei moteriai būtinas kelnių kostiumas, tačiau stilistas pasiūlė Svajai neįprasto kirpimo - (cigaretės formos - kelnes. Balta palaidinė suteikė įvaizdžiui šiek tiek konservatyvumo, bet suderinta su aksesuarais ir kitomis kostiumo detalėmis atrodė labai šiuolaikiškai ir madingai. Tinkamai parinkta suknelė pabrėžė dailią herojės figūrą, o suderinus su madingu švarkeliu dar kartą įrodyta, kad veiklios moters įvaizdis gali būti madingas ir moteriškas.

Stilių keitė įvaizdžio dizainerė Olga Scusckaja
Makiažas – Olesia Žuravliova
Foto – Sivakoff photography

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis